Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Blunder Groothuizen kost ADO kop tegen Utrecht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 november 2018

Ook tegen FC Utrecht heeft ADO het tij niet kunnen keren.

 

De ploeg van Fons Groenendijk ging met 3-0 onderuit in de Galgenwaard.

 

De nederlaag werd ingeluid door Indy Groothuizen. Na een onschuldige terugspeelbal van Dion Malone wilde de doelman wegdraaien en liep vervolgens via een Utrecht-aanvaller de bal over de doellijn.

 

Door deze onbegrijpelijke blunder liep ADO na acht minuten alweer achter de feiten aan. Daar komt bij dat het de groengelen op dit moment aan kwaliteit ontbeert om vanuit een achterstand weer terug in de wedstrijd te komen.

 

In de tweede helft bouwde Utrecht de score uit naar 3-0. De kansen voor ADO waren zeer spaarzaam. Lex Immers had voor rust een mogelijkheid en Erik Falkenburg in de slotminuten. Verder was het armoe troef.

Reacties

FCDH4Evah

Het hele elftal:
Er worden een paar zondebokken aangewezen, maar het spijt me zeer, ik vond het hele elftal niet om aan te gluren. Als dit nu de 1e of de 2e wedstrijd is dat je zo slecht speelt, dan kan het nog te herstellen zijn, maar je speelt al 6 weken elke week dramatisch. (El Khayati mss uitgezonderd)

Tactiek:
Er zit totaal geen idee achter hoe er gespeeld wordt. Bijna niemand durft een man uit te schakelen, heel veel ballen achteruit. Geen automatismen (weten van elkaar wat je doet). Tactisch is het echt een drama om naar te kijken.

Mentaliteit:
Dit is door de jaren heen in mijn ogen altijd een probleem geweest. Ik kan me geen wedstrijd herinneren waar ik spelers gesloopt van het veld zie gaan. We hebben veel te veel mooi weer voetballers zoals dat heet.
Er zit bij de spelers ook geen millimeter aan zelfvertrouwen en geloof in
Ik hoop weer eens een wedstrijd te zien waar spelers na afloop compleet naar de tering van het veld afsjokken, ongeacht of je die wedstrijd gewonnen hebt.
Haagse bluf met strijd en beleving. (ik heb het volgens mij al een tijdje niet meer gezien) Laat ze maar eens een paar wedstrijden van Atletico Madrid zien, niet voor de kwaliteit van het alftal want iedereen snapt dat dat onvergelijkbaar is maar puur voor de mentaliteit. Zij spelen ook misschien weleens gelijk maar wel met het mes tussen de tanden.

Trainer:
Toen Fons kwam, vond ik het voetbal met vlagen beter worden, maar helaas heeft die lijn zich niet doorgezet. Hij staat er al een aantal weken als een zoutzak bij, komt nauwelijks zijn dug out uit en het laatste maar vooral het belangrijkste hij durft deze selectie niet aan te pakken. Te bang om de groep tegen te krijgen en angst voor verlies van zijn eigen positie. Als je op de juiste momenten ingrijpt als het bij bepaalde spelers niet loopt heeft het elftal daar echt wel begrip voor. Maar las je juist niet ingrijpt en de boel de boel laat op hoop van beterschap ga je zeker nat. Ik ben bang dat als Fons niet heel snel in gaat grijpen en andere keuzes gaat maken, hij de kerst niet haalt. Alhoewel we met z`n allen ook weten dat Midden Noord aan het hek bij Zuid moeten staan om verhaal te halen voor er echt wordt ingegrepen, want ook daar hoog in de toren zit weinig voetbal `know how`.

Bestuur, technische staf en spelers:
Als je het mij vraagt zou ik graag een bestuur zien met Haagenaars met de juiste Haagse mentaliteit en daaronder een technische staf met een team wat vecht voor dat hele mooie embleem wat je op je borst mag dragen. Dat moet godverdomme een eer zijn!(maarja `dream on` kan ik alleen maar denken.)

Het zal altijd mijn club blijven in hart en nieren, maar zo verder kan niet.
Maandag 5 november 2018 om 12:55 uur

Haags srme

Zoals rd.. zegt, vind ik dit ook een erg misleidende kop, een beetje hoe de huidige media el cheapo probeert te scoren altijd..

Neemt niet weg dat de emmer is overgelopen wat Indy betreft..
Maandag 5 november 2018 om 09:16 uur

rd..

Tuurlijk maakt Groothuizen een blunder eerste klas, kun je niet omheen. Maar de rest stelde ook werkelijk waar geen ene reet voor. Van Meijers tot Necid en van Troupee tot Becker. Allemaal ver ver ver ondermaats. Alle schuld aan Groothuizen toewijzen, zoals de kop van dit artikel doet, is dus niet terecht in mijn ogen. Die blunder kost ons niet de kop, de algehele prestatie an sich zorgt ervoor dat we bij het eerste fluitsignaal al bijna aan een soort mission impossible beginnen. Die blunder luidt de droefenis slechts in.

Groothuizen moet trouwens die bal in de eerste plaats niet krijgen met een al inlopende Dessers, maar dat geheel terzijde. Blunder = blunder. Die jongen is al door het stof gegaan, meer kon hij niet doen na de wedstrijd.
Maandag 5 november 2018 om 08:21 uur

Rikkie

Op deze manier ga je echt van niemand meer winnen... Het is een drama , maar met deze coach gaat het niet meer goed komen vrees ik..; staat er ook bij als een dood vogeltje.
Zondag 4 november 2018 om 23:08 uur

Haags srme

Maatregelen nemen Fons.. is genoeg nu! Zwinkels erin!!!!!!!! Beugelsdijk..Hagenees 4ever... Ik ook, maar mij wil je ook niet in de basis (en terecht).. ben grote fan van je..maar is nu een zijden draadje geworden!!! Je krijgt ze al een tijd niet meer verder
Zondag 4 november 2018 om 22:10 uur

Erwin 070


waarom voetballend opbouwen , als je de spelers er niet voor hebt.beugelsdijk wederom als een blinde erin , bal was al 2 minuten weg , wederom geel door onkunde.
en dat troupee, pfff is geen eredivisie waardig speler.
wederom , pijn aan me ogen , slappe hap .
Zondag 4 november 2018 om 21:20 uur

AussieAdo

De keepers` trainer(s) mag/mogen zich ook dood schamen, tezamen met AG.
Hoelang laten jullie dit onzekere jongetje hangen?
Hoeveel blunders van hem of van zijn verdediging moet er nog gebeuren?
Maakt toch niet meer uit, dit dramatisch seizoen is toch al verloren.
Dankzij passanten gaan de overgebleven supporters next season keukens poetsen.
En blijkt ineens opvallend hoe veel ex-`ADO`-mensen in Zeist aan de slag zijn gegaan...

Match-fixing bestaat niet in Nederland?
Laat mij met mijn kiespijn toch niet zo lachen...
Hier heet het VAR-fixing aka Zeist fixing
Zondag 4 november 2018 om 18:25 uur

Roberto Wateringen

Fons, gaan je ogen nu eens eindelijk open en gebruik je verstand nu eens. Groothuizen eruit en Zwinkelserin, Becker eruitg en Goppel in de basis. Tommie, ondanks zijn 110% inzet maar te weinig rendement eruit en Pinas in de basis. Ga je op jou wijze verderdenk ik dat je de Kerst niet redt.
Zondag 4 november 2018 om 18:10 uur

Ronvie

Wat een zooitje weer en wat een blunder. Is niet de eerste keer. We hebben aardig wat popelende bankzitters. Gooi heel veel om, slechter kan het toch niet.
Zondag 4 november 2018 om 17:50 uur

AussieAdo

@Petje

Petje af jij hebt helemaal gelijk.

Wat er op de training gedaan wordt, God zal het weten, ik niet.
Technies is het een zootje. Tackties is het helemaal afwezig, ze doen maar wat. er zit nix in... Gochemheid ondanks al dat 020-komaf is ook zwak.
Hebben wij wel een bestuur?

Voorspelling wintertop: onderaan rechter rijtje.
Zondag 4 november 2018 om 17:46 uur

John Wright

@RF helemaal mee eens. Groothuizen Becker en Beugel banken. Dit kan niet meer.
Zondag 4 november 2018 om 17:34 uur

VINCENZOOO

We spelen momenteel echt voor spek en bonen mee in de eredivisie. Groothuizen, Becker, Hooi, Necid .. het is allemaal niet best. Eigenlijk maar 1 man die het verschil kan maken en daar is het ook net de vraag wanneer hij een goede dag heeft -_-
Zondag 4 november 2018 om 17:28 uur

RF

Eens kijken of volgende week andere keuzes gemaakt gaan worden en dat Fons over zn ego heen kan stappen en.....een TEAM wat Wil en Kan voetballen opstelt.

Zo kan t iig niet verder.
Zondag 4 november 2018 om 17:21 uur

Ronnie

Schandalige prestatie wederom.
Punt uit.
Niks gecreëerd en dat gelul dat iedereen op moet passen voor zijn plekje na Feyenoord uit,en dan helemaal niks veranderen.
Kom op zeg.
Groothuizen is met recht de slechtste keeper die we gehad hebben,die kan je toch niet laten staan.
Je ziet wat ervan komt.
Nou succes met Az thuis en 020 uit , als er niks veranderd staan we over 3 a 4 weken weer op de plaats waar we al jaren staan en vorig jaar dus een mazzeltje was.
Zondag 4 november 2018 om 17:20 uur

Petje

Fons,

Hou de eer aan je zelf en lever je contract in. Je krijgt deze selectie niet meer aan het voetballen. Je stelt een week in week uit bunderende keeper op, de verdediging is hopeloos (verdedigend en qua opbouw), middenveld werkt hard maar is kwalitatief matig en de voorste linie creeert niks!

Dus, Fons, bedankt voor je inzet afgelopen jaren maar je krediet is op!
Zondag 4 november 2018 om 17:16 uur

John Wright

Keepers horen wedstrijden voor hun club te winnen. Deze keeper verliest wedstrijden voor zijn club. Gewogen en te licht bevonden. Einde oefening, terug naar tante Angela in Amsterdam. Kan Becker gelijk mee.
Zondag 4 november 2018 om 17:01 uur

ADO Achter de Dijken

Gelukkig zitten we weer op het niveau van ouderwets degradatievoetbal ….
Niks zinnigs over te zeggen op dit moment.
Zondag 4 november 2018 om 16:57 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -