Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Boze fans wachten spelersbus op


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 maart 2010 29 reacties

Een groep boze ADO Den Haag-supporters hebben vannacht de spelersbus opgewacht. Na de beschamende nederlaag tegen NAC, eisten zij tekst en uitleg van spelers en trainers.

Vooral trainer Raymond Atteveld moest het ontgelden. Als het aan de fans ligt, stapt de 43-jarige oefenmeester zo snel mogelijk op.

Volgens de HCF delen veel spelers deze mening. Om die reden is er maandag een gesprek gepland tussen de voetballers en de raad van commissarissen.

Reacties

tha don

ach joh die atteveld moeten ze eruit flikker stralen die kan beter coachen bij een potjuh sjeudeboel!!!!!.en wat die spelers betreft zet er alleen spelers in die 200% voor de bal gaan,en voor 200% het duel ingaan.geen pootjes of trage badgasten.die kees luix is ook zo traag als dikke strond!!.neem nou verhoek die gozer is net een stier die vecht tenminste voor de bal.laat die steyn maar coachen en geef die gasten is een goeie peptalk slapen doen we snachts!

Donderdag 1 april 2010 om 23:30 uur

Dennis

He ja, laten we Aad de Mos halen. Jezus wat is dat een slecht idee!

Die maakt er binnen de kortste keren de FC Aad de Mos van en met hem vergeleken is Wetzel een muurbloempje. Een groter ego bestaat er bijna niet in de voetballerij.

 

Wat denken we van Ernie Brandts, Jan van Stee of Stanley Menzo?

Zondag 28 maart 2010 om 21:42 uur

ggf

Onder het motto baat het niet dan schaad het niet denk ik dat het geen gek idee is om voor de rest van het seizoen Lex Schoenmaker de trainingen over te laten nemen.

Eerlijk gezegd zou ik niet weten wat je anders zou moeten doen. Duidelijk is wel dat er tussen de spelers en RA op dit moment een slechte situatie is ontstaan. Natuurlijk ligt niet alles (maar wel heel veel) aan RA; het is wel duidelijk dat er geen goeie klik meer is. Veel slechter dan op dit moment kan het volgens mij toch niet gaan dus wat verlies je - naast een jaarsalaris voor RA - om nu te stoppen met RA. Dat jaarsalaris is natuurlijk zonde van het geld, maar als je dat afzet tegen de totale salarispost incl. hoge salarissen van bv Milic, Oper, vd Bergh en al die andere die ver beneden het vereiste niveau presteren, is dat ook maar relatief. 

Laten we eerlijk zijn, dat jaarsalaris ben je toch ook kwijt wanneer je met hem zal stoppen na dit seizoen (en die kans lijkt me toch wel erg groot, ik kan me niet voorstellem dat RA zijn contract gaat uitdienen volgend jaar).

Natuurlijk is er ook op Lex Schoenmaker best het e.e.a. aan te merken maar toch lijkt me dat geen gekke optie (hij heeft in ieder geval veel krediet, ook bij de spelers en dat is toch wel een heel groot pluspunt. 

Zondag 28 maart 2010 om 20:26 uur

f

Ik wil AAD DE MOS !!!

Zondag 28 maart 2010 om 19:50 uur

B.Boy

Jongens hou nu eens op over die Stein de meest achterbakse lul die er bij de club rondloopt , wat heeft die gozer nu gepresteert,  ja Carlos Roeleveld eruit gewerkt voor de rest alleen maar die Amsterdamse rat in z'n reet gezeten ,is een replica van Atteveld , ook een enorme grote bek kan alleen maar schelden en vloeken tegen spelers en tegen scheidsrechters , nou daar worden we echt beter van .

Zondag 28 maart 2010 om 18:26 uur

lol

Het enige probleem van de club is volgens mij dat alle betrokken partijen niet de juiste communicatie methodes hanteren om hun  ideen en vragen uit te wisselen.

Dan lukt het denk ik niet. :)

Zondag 28 maart 2010 om 16:49 uur

Lange_Dre

Dit jaar aflaten maken door Steyn en lex schoenmaker.

Volgend jaar Aad de mos!

En het bestuur moet veranderen. Er moeten nu eens mensen komen die een ËCHT"Club hart, verstand van voedbal en van financieen hebben!!!

Zondag 28 maart 2010 om 16:03 uur

Peter-070

Er is maar één man met een echt clubhart in staat dit bij elkaar geraapte elftal in de laatste 5 wedstrijden de juiste spirit te laten tonen: LEX SCHOENMAKER!

Maar aangezien hij door allerlei passanten als een snotneus is behandeld, zullen ze echt god op hun blote knieën moeten bedanken als ze hem nog zo gek zullen krijgen.

Lex is een icoon, Lex = DEN HAAG!!!

Zondag 28 maart 2010 om 15:52 uur

Soar

Hou ajb op over Lex. Haagse held inderdaad maar meer ook niet. Hij heeft zn kans gehad en duidelijk gefaald als hoofdtrainer. Ik zou Steyn tot het einde van het seizoen doorschuiven. Goedkope oplossing en ligt goed in de groep. Volgend jaar neem Aad de Mos het roer over.
Zondag 28 maart 2010 om 14:38 uur

Lex

Altijd ligt het aan de trainer.

Nooit aan die elf krukken in het veld.

Altijd aan de 'baas ' van die elf krukken.

Zondag 28 maart 2010 om 11:15 uur

@Welja Peco

Hier ben ik weer ff want ik zie dat wat ik typ weer lekker simpel uit zijn verband getrokken wordt.

In het seizoen dat spelers als Delorge, Kolk, Saavreeda etc. bij Den Haag speelden was de sfeer in de kleedkamer niet om over naar huis te schrijven.

Hoe ik dit weet?

Op m'n werk zat een Spaanse jongen die een kameraad was van Saavreeda en die vertelde me dit.

Als jij van mijn zinnen maakt dat ik Lex Schoenmaker een racist vind dan moet je dat zelf weten, er klopt alleen geen kloten van.

Ik vind Lex Schoenmaker een Haagse held, maar niet eentje die je ALLEEN voor een spelersgroep moet zetten omdat die gewoon jammer maar helaas niet de communicatieve vaardigheden heeft die nodig zijn in het moderne voetbal.

In dat bewuste seizoen werd over hem geklaagd door de buitenlandse spelers dat die Haagse jongens voortrok in combinatie met het bijna niet praten met spelers van buitenlandse komaf.
Dit verzin ik niet, dit heb ik goed onthouden van de duidelijke verhalen die via Saavreeda zelf (ik lul Spaans) en die maat van 'm in m'n oren zijn beland.

En 'buitenlandse spelers' daar bedoel ik dus niet Elia mee, als je 10 tellen nadenkt dan begrijp je dat ik daarmee spelers bedoel die geen of moeilijk Nederlands kunnen lullen en hier niet vandaan komen.

Misschien dat door mijn uitleg nu duidelijker is hoe ik het bedoelde, en ja daar neem ik de tijd voor ja

Zondag 28 maart 2010 om 10:55 uur

Der Rudy

Karel Klaver@ beste schreeuwer; je kunt idd niet altijd de trainer de schuld geven. Maar zelfs een blinde ziet dat Atteveld de weg kwijt is. 

 

Kijk eens naar AZ waar Koeman de groep niet aan de praat kreeg. Dick Advokaat wel! Met de zelfde spelers. 

Zondag 28 maart 2010 om 10:06 uur

kenner

Alfons Groenendijk moet onze redder worden zo niet direkt dan via de na-competitie. Met Atteveld gaat het niet meer goed komen, en is de jupiler een feit

Zondag 28 maart 2010 om 00:00 uur

analiticus

beste reageerdes,

Wat is de club ermee opgeschoten na het vertrek van Peter hofstede en wiljam vloet?,< diens plek werd ingenomen door de brani-schopper wetzel> ?

 

antwoord: De club is tonnen lichter geworden.

                  Holle vaten klinken het hardst.

Zaterdag 27 maart 2010 om 23:44 uur

B.Boy

Ik zat vanmorgen zo te denken, sinds die voorzitter van achter de Laan van Meerdervoort ja die met die hete aardappel in zijn mond bij ADO Den Haag voorzitter van de R.v.C. is er nog helemaal niets goed gegaan deze man bemoeit zich met allerlei zaken waar hij geen ene kloot verstand van heeft, hij heeft allerlei baantjes gehad in politiek zoals raadslid van de P.v/dA.woordvoeder van het Min. van Financiën , plaatsvervangend directeur hier en plaatsvervangend directeur daar maar in het bedrijfsleven heeft die nog niets gepresteert, allen maar dom lullen en beslissingen nemen die de club een hoop geld heeft gekost .

Ook heeft hij die Amsterdamse rat Atteveld in de hand genomen om Hagenaar Wetzel eruit te werken inzake Ricky van der Berg een speler die geen enkel meerwaarde voor de club heeft gehad.die trainer presteert het zelfs om in één wedstrijd 4 verschillende systemen te spelen , die alleen maar ruzie maakt en spelrd belachelijk maakt in de kleedkamer met als resultaat dat het elftal niet meer onder hem wil spelen (grote trainers hebben het inzich om spelers beter te maken en om spelers voor zich te winnen)

Dus Jagersma bij negen van de tien betrekkingen (behalve Gemeente en Rijk) had jij allang de zak gehad, dus wees zo verstandig en ga zo snel mogelijk weg met je vriendje Atteveld voor jij nog meer onherstelbare schade aanricht bij onze club.! 

Zaterdag 27 maart 2010 om 20:52 uur

Karel Klaver

Wat een ongelooflijk gezeik weer.

 

Rinus Israel (in de eredivisie).

Lex Schoenmaker.

Frans Adelaar.

Lex Schoenmaker.

Wiljan Vloet.

Andre Wetzel.

Raymond Atteveld.

 

Volgens al die schreeuwers hier, heeft het aan al deze trainers gelegen dat ADO nog steeds KUT is.

 

Het wordt tijd dat jullie je realiseren dat het de spelers zijn die te besodemieterd zijn om te doen waar ze voor betaald worden. Geen enkele trainer krijgt een ploeg aan de praat als de spelers weigeren om te voetballen.

Zaterdag 27 maart 2010 om 20:30 uur

vreemd

of het nou aan de trainer ligt of niet.

 

Uit sommige opmerkingen zou je opmaken dat ze niet hun best willen doen voor de trainer.

 

Dat hoeft ook niet,je mot voor je eigen en de club je poten uit je lijf lopen!

 

Wat dat betreft ben ik een hoop spelers helemaal spuugzat.

Jammer voor Jens die zo goed ze best doet,dat ie in zo'n spelersgroep zit.

 

Atteveld had wat mij betreft al lang weg gemoeten na zoveel keer niet winnen,hoor.

Zaterdag 27 maart 2010 om 20:20 uur

Welja PECO

,maak Schoenmaker maar uit voor racist en dat ie alleen nederlandse spelers opstelde.



Schandalig.



Gaat zeker weer over Elia die onder Adelaar niet scoorde en in dat seizoen 25 keer speelde met 3 doelpunten,heb je de opstellingen wel gezien van dat seizoen?



Rare opmerking ,als je weet waar je over praat is dat dan,heh.
 

Zaterdag 27 maart 2010 om 20:15 uur

Marcoo

Agh... het is gewoon kut... de trainer als de coach... maarja wetzel krijgt nog een ton + loon... atteveld krijgt dan ook weer wat mee... zo goed staat den haag er financieel ook weer niet voor... en mochten we degraderen... word het financieele plaatje nog slechter... we streven weer op iets slechts af...

 

Het is afwegen wat nu wijsheid is... tis lastig maarja... niks blijkt te werken...

 

Ik pleit voor een mentaliteitstrainer... en een teamwork trainer... en hierbij nog iemand die de jongens op hun kwaliteiten traint zodat ze daadwerkelijk beter worden... jongens als toornstra, verhoek, immers laat die kwaliteiten omhoog komen en verbeteren.

 

Agh wat leg ik toch te dromen want den haag is door die jaren zoooooooooooooo veranderd voor mij part veel te vlug (neerwaarste spiraal) joh... dat nieuwe stadion moest dat er nah eigelijk nah wel zo nodig komen... met dit spel zo komen de sponsors dus never nooit aan...

Zaterdag 27 maart 2010 om 19:44 uur

Der Rudy

Misschien dat Meppelink het roer kan overnemen. Die is beschikbaar en kan

als een vriendendienst het karwei afmaken. 

 

Kan me niet voorstellen dat iemand het slechter doet dan Atteveld. Of je moet Zwinkels in de spits zetten, Milic in het doel, Buis assistent scheidsrechter, Kum rechtsbuiten, Ricky links back. En alleen omdat om de reden dat hij transfervrij is laat je Lex Schoenmaker mee voetballen. Bosschaert in de spits. 

 

Als je merkt dat het tocht niet zo goed uitpakt als je hoopte, dan gooi je het vijf minuten voor tijd helemaal om. Na de wedstrijd leg je uit voor de microfoon dat de vijf nul verlies niet verdiend is. En dat we toch kansen hadden om te scoren. Als we twee nul voorkomen krijg je een andere wedstrijd. Als Ricky niet tien keer op de lat had geschoten had hij geen Ricky geheten. 

 

Trouwens die 7 gele kaarten waren onnodig, die 4 rode kaarten waren onverdiend. bla bla bla bla.

 

Nee niemand is zo dom en zo onzeker als Atteveld. Van mij mag hij nu vertrekken. Laten we er geen 1 april mop van maken.

 

Zaterdag 27 maart 2010 om 19:23 uur

MiG

RA mot gewoon zsm wegwezen (dat is maandagavond ook een feit, lijkt mij) En natuurlijk motten de spelers veel harder hun best doen, dat bescheten stelletje lamzakken. Maar voor deze trainer doen ze dat iig niet (meer) Laat RA zitten en de rest van de wedstrijden zijn hamerstukken en dan spelen we op zeker in die vervloekte nacompetitie

Zaterdag 27 maart 2010 om 18:30 uur

jannes

die gasten moeten gewoon werken voor hun centen. stelletje baggeraars

Zaterdag 27 maart 2010 om 17:35 uur

erdna leztew

Beter GEEN Lex Schoenmaker

Zaterdag 27 maart 2010 om 16:51 uur

Erik

Er gaat maar één ding gebeuren in Denhaag en dat is: terug naar het niveau waar je leuk tegenstand kan geven als alles tenminste meezit natuurlijk,de eerste divisie ! En of dat nou zo erg is? Zien we tenminste iedere week een leuk potje voetbal in plaats van dit baggur spel.

greetz

Erik 

Zaterdag 27 maart 2010 om 14:58 uur

Mike

Als ik dan de wedstrijd bekijk op tv vraag ik me af wat een trainer nou voor opdrachten heeft meegegeven. Hoe heeft hij die gasten het veld in gestuurd: "schiet elke bal zo hard mogelijk naar voren"? of "meer dan 2x overspelen is verboden"?

Ik vond het dramatisch! Geen voetbal in te herkennen

Zaterdag 27 maart 2010 om 14:21 uur

Hermanos

Een dilemma. Atteveld weg en wie komt er dan? Misschien, dat de spelers de oplossing brengen. Wat een vreselijke wedstrijden  dit seizoen. En dat gedoe van Atteveld en zijn trainers deugt niet. De spelers spelen steeds slechter. Ik zie dat we zo zonder twijfel over een paar seizoenen pas terug kunnen komen. Het elftal is voetbalverziekt. We hebben echt advies nodig van bijvoorbeeld Jol of Advocaat.

Zaterdag 27 maart 2010 om 14:16 uur

Peco

Wel ja joh, daar schiet je lekker veel mee op nu R.A. eruit tieften.

Als ik hem zo hoor in de interviews dan voeren de spelers gewoon zijn opdrachten niet uit en zijn die gewoon een stelletje schijtluizen die het groengele shirt niet waard zijn om te dragen.

Wie gaan we dan neerzetten?

Ja laten we Lex Schoenmaker het alleen weer laten doen met zijn sublieme communicatieve vaardigheden en het voortrekken van Nederlandse spelers (de reden voor de vorige degradatie was de tweespalt in de spelersgroep die door hem mede in stand werd gehouden).

Gewoon Atteveld laten zitten, hopen dat je van NEC thuis wint (dat is de echte sleutelwedstrijd) en dat je RKC opzij kan zetten.

Dan gaat die laatste wedstrijd tegen Heracles uit nog ergens om.

Win je niet van NEC en RKC thuis en pak je 1 of meerdere punten in Almelo dan is de nacompetitie een feit.

Ik hoop voor Den Haag niet dat ze net zo spelen als gisteravond want dan wordt het een geseling voor de spelers, ik verwacht dan zonder overdrijven een Go Ahead-020 uitslag.

Maar laten we positief blijven gasten!

De spelers hebben deelname aan de nacompetitie helemaal in eigen hand!

Ze hoeven alleen maar te blijven kutten zoals gisteravond in Breda en ze dwingen kwalificatie voor de nacompetitie af.

Hey heeeeeeeee ho hoooooooooooo

Ahooooooooooooooooooeaaaaa

Zaterdag 27 maart 2010 om 14:15 uur

alberto666

Terecht, er is geen chemie meer tussen trainer en spelers en dat is niet van de laatste weken.

Dus RVC treedt eens echt op en zet de trainer op non actief per direct.

Zoek uit in welke persoon ze vertrouwen hebben en ga daar mee verder. Maar geef ze ook vertrouwen en verantwoordelijkheid het zijn volwassen kerels.

Dus mijne heren RVC en spelers laat zien wie u bent en ga de strijd aan, zowel met elkaar binens kamers , en later als één blok op het veld en naar buiten.

Het kan helemaal geen kwaad elkaar eens flink de waarheid te zeggen om daarna van een paar afscheid te nemen en met de rest een biertje drinken en aan het werk.

Zoekt u een gepreksleider, alberto 666 gaat deze uitdaging niet uit de weg, email is bekend bij GGH.

Zaterdag 27 maart 2010 om 14:07 uur

bleke

er is maar een oplossing er uit met die 020 het heeft al veel telang geduurd

Zaterdag 27 maart 2010 om 13:59 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24