Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Brood mist ervaring: triest voor Bijen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 augustus 2021 7 reacties

De selectie van ADO Den Haag is momenteel niet in balans door blessures bij ervaren spelers.

 

De jonkies willen wel en pakken hun kans, maar volgens Ruud Brood zou het ook voor hen beter zijn als ze dat te midden van routiniers kunnen doen.

 

,,We hebben een frisse, jonge groep. Die jonge gasten kunnen zich nu manifesteren'', zegt de trainer in Studio ADO op Haaglanden Voetbal. ,,Tegelijk moet je oppassen dat ze zich niet overbelasten. Voor hun ontwikkeling zou het helpen als we wat ervaren spelers erbij zouden hebben.''

 

Wat die ervaring betreft, heeft Brood momenteel alleen de beschikking over Aaron Meijers en Luuk Koopmans en vanaf vrijdag over Thomas Verheydt (was tijdens het interview nog niet bekend, redactie). Maar John Goossens, Daryl Janmaat, Peet Bijen en Ricardo Kishna ontbreken.

 

Brood vindt het ,,triest'' voor Bijen, die bijna tien maanden geleden in de beker tegen Sparta geblesseerd raakte aan zijn hiel. ,,Hij is een echte prof. Daar is het laatste stapje nog niet mee gezet. Het zit gewoon tegen.''

 

John Goossens traint weer mee, nog buiten de groep. ,,Hij heeft door blessures geen goede voorbereiding kunnen draaien'', vervolgt de coach. ,,Zo zijn er meer spelers. Jammer ook dat Daryl Janmaat er niet bij zit.''

 

Brood: ,,We proberen het nu met een jonge enthousiaste groep te laten zien. Ze hebben het in de voorbereiding in een aantal wedstrijden goed gedaan. Tegen AZ in fases en tegen Twente en Feyenoord. Maar in de Keuken Kampioen Divisie wordt misschien wel iets anders gevraagd.''

 

Dat een aantal jonkies in de oefenwedstrijden opvallend goed voor de dag kwamen, vindt Brood ,,mooi om te zien''. ,,Maar ik ga niet mee in de euforie. Voor je het weet heb je bij ADO allemaal Frenkies de Jong lopen. Ik ben heel tevreden wat ze hebben laten zien in hun enthousiasme. Maar als de mix erbij zou zitten, denk ik dat ze zich verder ontwikkelen.''

 

Zie hier de hele uitzending of klik op onderstaande link

Lees meer over

Reacties

Hmmm

@ johnwaldos
Dan maar hopen dat er tegen die tijd wat bij is gekomen....
Maar eerst die nieuwe eigenaar...
Vrijdag 6 augustus 2021 om 18:41 uur

johnwaldos

met deze jonge jongens kan je best de eerste 5 wedstrijden spelen alleen het wordt lastiger als er niks bij komt want dan worden ze moe en dan gaat het minder
Vrijdag 6 augustus 2021 om 16:44 uur

MichelAdamsMatje

Het punt is, zoals ook door Ano-Niem in het Breinburg-artikel gemeld: er lijkt meer dan bij bijv. Janmaat en Bijen meer mysterieus te worden gedaan over Kishna, wat de vermoedens versterkt dat hij naar een andere club hoopt te gaan.

Wees daar dan gewoon open over, als dat zo zijn. Ik kan er in ieder geval zeker begrip voor opbrengen dat hij ook gewoon z`n centen wil verdienen.

Anderzijds: als hij geblesseerd is, bezig is om te revalideren, of misschien psychologische issues heeft; wees daar duidelijker over. De reden waarom dit gewenst is: al onze supporters wensen Kishna het beste, hopen dat hij snel hersteld, en willen ook duidelijkheid of hij van plan is te blijven. Ik zou hem heel graag eindelijk een heel seizoen zien vlammen, een Kishna in vorm zou voor ADO geweldig zijn!
Vrijdag 6 augustus 2021 om 12:57 uur

Superfan

Kishna is geblesseerd, ik ben zelf ook nieuwsgierig en zou ook willen weten wat het perspectief is maar als speler en club dat zelf niet weten kun je er gewoon ook niks over zeggen.
Het is al triest genoeg voor hem en de club en dan zijn nieuwsgierige supporteren geen prioriteit en privacy is hem ook gegund.
Vrijdag 6 augustus 2021 om 11:59 uur

MichelAdamsMatje

Voor z`n carriere en centen zou ik het snappen, maar we hebben Kishna wel meermaals de helpende hand geboden wat hij ook heel erg leek te waarderen.

Ik zou het mooi vinden als het Kishna zou lukken om volledig te revalideren en eindelijk z`n belofte in te lossen, als ADO-speler, en ons terug te helpen naar de Eredivisie!
Vrijdag 6 augustus 2021 om 11:06 uur

Twa

Remy V .... die zal ook wel op een andere club wachten.
Vrijdag 6 augustus 2021 om 10:26 uur

Remy V

maar wat is er dan met kishna?
Vrijdag 6 augustus 2021 om 10:13 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26