Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Bulykin inzetbaar tegen VVV


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 augustus 2010 18 reacties

John van den Brom kan tegen VVV eindelijk een beroep doen op de nieuwe spits Dmitry Bulykin. De werkvergunning, waar de Rus lang op heeft moeten wachten is eindelijk binnen.

Door het ontbreken van het papiertje, was Bulykin niet inzetbaar tegen Vitesse en Roda JC. Omdat de 30-jairge spits een periode van blessureleed achter de rug heeft, is het de vraag of hij fit genoeg is om vanaf de aftrap te kunnen spelen.

Reacties

Mr. X

@Wim Komop! Ik weet wat jij weet over ADO Den Haag maar het kan altijd nog slechter en hoop doet leven.... althans na deze gewonnen wedstrijd! Hoop ik persoonlijk niet dat dit weer een 1 dagsvlieg is....
Zondag 22 augustus 2010 om 17:47 uur

wim

Supporters kunnen zo lekker commentaar achteraf geven. We weten toch dat het voetbalwereldje een jungle is. Wat hele logische aankopen lijken, blijken als puntje bij paaltje komt, uit pure afgunst van de verkopende partij ineens niet te kunnen. Het is net als op de rommelmarkt. Als je te lang naar het begeerde kijkt is de prijs in het hoofd van de verkoper als verdrievoudigd. Het is een wereld van eten of gegeten worden. Je hebt "gogme" nodig om succesvol te zijn. ADO schijnt meestal niet over die "know how" te beschikken om voordelig spelers met toegevoegde waarde van elders aan te schaffen. Maar ze zijn er meesters in om spelers met toegevoegde waarde veel te goedkoop en zonder clausules ten gunste van de club, weg te doen. Als je daar de statistieken over naslaat slaat de depressieviteit op een verschikkelijke manier toe. Ik ben een gelukkig mens als ADO morgen een puntje pakt maar ik vrees... 

Zondag 22 augustus 2010 om 00:22 uur

den haag 070

waar zie je en weet je dat maguire en wuytens naar ado miss naar ado komen??

ik vind die amrabat wel een goeie

Zaterdag 21 augustus 2010 om 20:40 uur

voorburg

ja nu zit ik ook te denken

cees oost, moet dat niet cees west..... zijn

Zaterdag 21 augustus 2010 om 20:00 uur

MiG

@R.E.: Ik heb ook vaak het idee dat het lijkt alsof de supporters het beter snappen dan de club. Aan de andere kant neem ik aan dat de namen die onder de supporters vallen allemaal lang en breed bekend zijn bij de technische staf. Om wat voor reden dan ook zijn die spelers niet (direct) in beeld. Neem Boerrigter, die zou op zich een logischere keuze zijn geweest dan Kubik, maar die laatste schijnt toch echt een stuk goedkoper te zijn. Het blijft dan wel een gok want die jongen spreekt alleen maar zijn eigen taal en hoe gaat hij straks met tegenslag om? Maar blijkbaar is de club bereid die gok te nemen.

@ah.nl: Als het waar is wat jij schrijft dan zouden dat betere keuzes zijn dan Linssen

Zaterdag 21 augustus 2010 om 08:55 uur

Cees oost

@John - Apeldoorn.

Helemaal goed John ! Maar dat is onderhand wel 30 jaar geleden.

Ga zo af en toe nog wel eens, moet op zondag regelmatig werken.

Heb nog jaren een seizoenkaart gehad, nu dus niet meer.

Maar inderdaad, eens een ADO supporter, altijd een ADO supporter, en dat nu al 45 jaar.

 

Mooiste wedstrijden voor mij nog altijd RC Lens uit- en thuis,

thuis 3-2 winst na 0-2 bij rust en in Frankrijk 1-3 met een weergaloze v. Leeuwen en Dojo Perazic, West Ham thuis natuurlijk ook.

Zaterdag 21 augustus 2010 om 00:59 uur

R.E.

Even een inkijkje hoe ADO met serieuze tips van supporters omgaat. Weken geleden gaf ik via de "ideeënbus" op de site van ADO de tip om Johan Voskamp te kopen van Helmond Sport. Dat is een groot talent, afkomstig uit onze regio, die zeer graag naar ADO zou zijn gekomen. Enkele jaren geleden wilde ADO hem hebben, maar toen wilde Excelsior hem niet aan ADO verkopen. Na enkele weken kreeg ik als reactie een nietszeggend standaardmailtje terug (uw idee wordt verspreid onder de betrokken afdelingen). Er is dus niets mee gedaan. De rest is bekend: het slagvaardige Sparta legde Voskamp voor een prikkie vast voor drie jaar. In zijn eerste wedstrijd (vandaag, 20 augustus) scoorde hij acht (ja, acht) keer! Hij is nu al een veelvoud waard van wat Sparta voor hem heeft betaald en zal Sparta dus veel geld gaan opleveren, nadat het eerst een of twee jaar van hem heeft genoten. Wat een enorme gemiste kans, zowel sportief als financieel. In plaats van dit soort gouden kansen richt ADO zich op het huren van een elders afgedankte oude Rus, die weken heeft moeten wachten voordat hij eindelijk een werkvergunning heeft gekregen. We moeten nog maar afwachten wat hij kan, maar hoe goed hij ook is, hij zal in ieder geval geen cent opleveren. Puur kortetermijnbeleid dus en geen enkel besef van sportief en financieel aantrekkelijke investeringen! Echt dood- en doodzonde!

Vrijdag 20 augustus 2010 om 22:24 uur

John/Apeldoorn.

Ik ga ff off topic.....Cees oost ben jij degene waar ik in het verleden heel vaak mee naar ADO ben geweest?We gingen dan naar Voorburg en werden daar opgehaald door éne Aad uit de van Alphenstraat.

Ben benieuwd!

En ik heb nog steeds een vet ADO hart.Dat gaat never nooit meer over!!

Ik hoop dus ook op een mooi seizoen.Eens een ADO fan alijd een ADO fan!!!

Vrijdag 20 augustus 2010 om 21:03 uur

@ah.nl

Linssen wordt vanwege z'n rechter knie niet aangetrokken en hiernaast conditionele achterstand. M.a.w. inzetbaar eind oktober=niet doen.

Aandacht is verplaatst naar mc quire van fc U en wuytens van psv.

Tijgerin zal rechts op het middenveld starten en lex met de punt naar voren

Vrijdag 20 augustus 2010 om 20:53 uur

mandy

Dat werd ook eens tijd!!!!!

Vrijdag 20 augustus 2010 om 17:14 uur

MiG

@Cees oost: onze man in Apeldoorn ;)

Vrijdag 20 augustus 2010 om 16:34 uur

Cees oost

Volgens de sportverslaggever van de Stentor verdiend onze Russische vriend ongeveer 250.000 pleuro per jaar. De buiten de EU regel geldt niet, want Anderlecht verhuurd de speler aan ADO en betaald het salaris, ADO betaald een huursom aan Anderlecht, terwijl de speler zelf een aanzienlijk salarisverlaging heeft geaccepteerd bij Anderlecht.

Mocht Bulykin fit zijn en blijven is hij een aanzienlijke versterking voor ADO en maakt hij zeker 15 goals. Mocht ADO nog interesse hebben in Mulders, nog even wachten, als AGOVV failliet verklaard worden kan hij voor niets weg. En alweer volgens de Stentor kan het failliet verklaren van AGOVV wel eens vlugger zijn dan iedereen denkt.

Vrijdag 20 augustus 2010 om 16:10 uur

Harrie Koot

@ Lidl  Ik dacht eerst dat je een kruidenier was, maar nee...

Hoppa! Vooruit, je hebt gelijk, het zijn toch alleen maar onze belastingcenten. Ik moet inderdaad leren GROTER te denken. Een beetje moeilijk voor een cluppie met AGOVV- afval en van de wagen afgevallen jeugdspelers van grote clubs.. Ik vraag je daarom toch om begrip voor mijn twijfels, grote geest. We kunnen als het tegenvalt altijd nog zeiken. Geen geld voor Linssen, ok. Na ons de zondvloed!

De met Brom samenwerkende zaakwaarnemers/tipgevers hebben nog een dag of 10 vrij spel.

Vrijdag 20 augustus 2010 om 16:01 uur

Lex

Dmitry Bulykin is gewoon een aanwinst.Vanmorgen was hij buitengewoon op dreef op de training.Verheug me op zijn optreden.

Vrijdag 20 augustus 2010 om 15:56 uur

tuinfc

werd tijd

Vrijdag 20 augustus 2010 om 15:14 uur

Lidl

Harrie denk 's wat groter en positiever.

Solliciteer anders voor TD of Penningmeester....

 

Wellicht heb je i/je netwerk een arsenaal aan spelers die er 15 i/e seizoen inleggen voor 2 ton...

 

Lex een linie terug en die tijgerin erin en bully als target man!!

 

Vrijdag 20 augustus 2010 om 14:59 uur

MiG

Gewoon laten beginnen tot hij er doorheen zit

Vrijdag 20 augustus 2010 om 14:22 uur

Harrie Koot

Weer niet spelen, lijkt Oper wel.

Dure jongen die Rus.

ALS hij 30 competitiewedstrijden meedoet dit seizoen kost hij aan salaris 17.500 eurootjes per wedstrijd. Hij moet dan toch heel wat presteren in een elftal waar zijn collega's de helft (maar dan per maand....) verdienen.

Hoppa!

Vrijdag 20 augustus 2010 om 14:15 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24