Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Crediteuren weer in gesprek met ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 april 2008 7 reacties

De belangrijkste schuldeisers van ADO Den Haag verwachten op korte termijn mogelijk toch een akkoord met de club. Beide partijen zijn weer in gesprek. Dinsdagavond was er overleg in het stadion.

De schuldeisers, verenigd in het zogenoemde MKB Crediteuren-collectief, zijn volgens AD Haagsche Courant positief gestemd na de bijeenkomst in het Forepark. Daarbij waren onder anderen de nieuwe algemeen directeur van de club, Harm de Boer, de raad van commissarissen, onder wie Pierre Heijnen, en de toekomstige investeerder Mark van der Kallen aanwezig.

Overeenstemming met de crediteuren kwam er niet. Maar de komende dagen houden de partijen contact en volgen er gesprekken. Er is nog geen nieuw voorstel voor een akkoord op tafel gekomen.

Eerder ging het MKB Crediteuren-collectief niet akkoord met het voorstel van ADO Den Haag om 70 procent van de vorderingen kwijt te schelden. De crediteuren probeerden daarna hun heil te zoeken bij de gemeente en bij een mogelijk nieuwe groep investeerders rond Lammert Braaksma, die graag Martin Jol als nieuwe coach zou willen binnenhalen. Zo ver lijkt het dus niet te komen.

De raad van commissarissen van ADO Den Haag heeft een principe-akkoord met André Wetzel als opvolger van Wiljan Vloet.

Reacties

ADOsexual

@ Bulldog & arthur

Geheel mee eens, ik heb het lang voor me gehouden maar ik vind die Wetzel echt een eikel. Wat heeft hij gepresteerd als trainer? Waar haalt hij die arrogantie vandaan? Wat een irritante vent zeg, en dat voor laagvlieger.... doet me denken aan Frans Anushaar.... Ook zo`n malloot. Meneer Wetzel wil ff de hele technische leiding in handen krijgen. Spoort niet. Peter Hofstede blijft wat mij betreft zitten waar hij zit! Crazy Wetzel heeft gewoon te respecteren dat de technische structuur van FCDH nou eenmaal zo is geregeld en dat wij niet aan machtsconcentratie in 1 persoon doen. Ik moet `em niet... Laat maar lekker bij VVV blijven. Al wil `ie dan nog zo graag naar Den Haag komen, boeiend. Hij mag misschien ene contract hebben getekend met Van der Kallen, maar Van der Kallen heeft niks te zeggen bij FCDH. Arzbach heeft zijn handtekening niet gezet DUS is dat contract niet rechtsgeldig. Bovendien heeft die rat het voor elkaar gekregen dat mocht het contract idd afketsen hij dus -werkloos of niet- een inkomen geniet op kosten van het bedrijf van Van der Kallen. Over uitnemers gesproken! Nee... de zoektocht naar een nieuwe trainer zal nog wel ff duren ben ik bang. En jongens, kom nou niet met dat geroep om Jol, want die komt niet. Laten we het realistisch houden. En als je het heel check neemt is de kans dat Van der Kallen de boel overneemt klein, want de groep-Braaksma wordt steeds groter en kan dus gestaag meer geld inbrengen. Denk maar niet dat Ringel zomaar weg te sturen is. Ringel is een teek die vastzit in FCDH, die vent is ook niet achterlijk natuurlijk. De enige die FCDH kan redden is `een Abramovic` of een sheik die meteen in 1x met 30 miljoen of zo over de brug komt, iedereen uitkoopt, de schulden saneert, het presidentschap voor zichzelf opeist, zijn eigen technische mensen meebrengt en wat aankopen doet. Maar zo`n vent komt niet naar FCDH. Conclusie: 10 tegen 1 dat het óf de groep-Braaksma is die verder gaat in de club, óf er komt geen akkoord en we gaan alsnog falliet met als gevolg definitief einde oefening.
Woensdag 16 april 2008 om 20:47 uur

buldog

Vloet heeft helemaal gelijk dat diegene o.a. Peter hofstede moet opstappen voor "Mijnheer"wetszel die het voor het zeggen willen willen hebben.Schaam me diep dat er zo wordt omgesprongen met mensen die heel veel voor club betekenen.Boycotten die hap geen seizoenkaart meer kopen [om de zakken te vullen van Kallen]  who the fuck is Wetzel!!!!!!!!!!!!!!!
Woensdag 16 april 2008 om 17:47 uur

arthur

inderdaad heeft die wetszel goed voor zichzelf gezorgdmaling aan ado als mijn zakken maar gevuld zijn .Wat moet je met zo`n man man die met allerlei eisen op tafel komt zoals :Ik wil de zeggenschap over alles,dus iedereen die op postitie zit oprotten.Wat heeft die man voor opleiding omdat allemaal te kunnen? Het lijkt mij eerder een narcistische persoonlijkheid{google]
Woensdag 16 april 2008 om 17:41 uur

ADOsexual

Typisch Haags: veel gelul maar er gebeurt niks. ze hebben de koppen al tig keer bij mekaar gestoken. Trek de stekker er maar gewoon uit want het wordt toch nooit wat. Opheffen die boel! Iedereen opzouten en ze kunnen allemaal fluiten naar hun geld want failliet=failliet. Nadien moet FCDH zich weer heroprichten als Vrouwen Voetbal Vereniging ADO Den Haag. Go Girls! You can do it! Ik hou van jullie xXx Chicks Rule :)
Woensdag 16 april 2008 om 14:54 uur

Der Rudy

Het zijn toch gewoon 2 partijen die proberen de club te kopen. Ieder van deze partijen zetten hun eigen joker in en proberen overal medestanders te vinden.

Wat mij betreft mag de hoogste bieder de club kopen. Daar krijg je maximaal 50% van de aandelen voor. Geen totale zeggenschap voor 1 persoon. De andere 50% aan de supporters ter beschikking stellen (for weinag).

Ook moet er een gedegen ondernemingsplan aan ten grondslag liggen waarin de visie voor de komende jaren is vastgelegd. Inclusief scouting!

Wie biedt er meer ?
Woensdag 16 april 2008 om 13:44 uur

henk

Beste Kees, 

Kan jij die paar centen er niet bij leggen dan? Wetzel heeft al goed voor zichzelf gezorgd. Dat zit wel goed, ook bij geen crediteurenaccoord. Dat is pas schaamteloos.
Woensdag 16 april 2008 om 13:07 uur

Kees

De viswijven zijn weer ff stil. Een paar c enten erbij en ze buigen om. Zou het nou eindelijk eens duidelijk worden dat we met oproerkraaiers te maken hebben? Als ik Ringelenstein, Jansen, Elf, Sportsignaal, Braaksma of De Wit heette zou ik mijn ogen uit mijn kop schamen. Me in ieder geval de komende 10 jaar niet meer bij de  club laten zien.
Woensdag 16 april 2008 om 12:03 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Morgen om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26