Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Danny Buijs niet blij met fans


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 september 2009

De Haagse aanvoerder Danny Buijs was na afloop van het duel tegen FC Utrecht voor het eerst een keer niet te spreken over de supporters van ADO Den Haag.

“Al vroeg in de wedstrijd begonnen de supporters om Ricky van den Bergh te roepen.” Zegt de middenvelder in de AD/Haagsche Courant. “Dat heeft me wel een beetje gestoord. Niets ten nadele van Ricky, maar de anderen zijn er ook nog.”

Buijs is bang dat het verwachtingspatroon van de Haagse fans na de goede resultaten een beetje te hoog is geworden. “Kijk, lopen wij nou te klooien of is het diep in de tweede helft, dan begrijp ik de roep om een andere speler wel. Maar de hele ploeg vrat bij wijze van spreken het gras op, was bereid om tot het gaatje te gaan.”

Trainer Raymond Atteveld onderstreept de woorden van zijn aanvoerder. De oefenmeester vindt dat er tegen FC Utrecht een prima resultaat is neergezet. “We hebben het goed gedaan tegen een ploeg die net voor zes miljoen heeft geïnvesteerd in nieuwe spelers. We zijn niet weggespeeld, hebben kansen gehad en hadden niet hoeven te verliezen.”

Ricky van den Bergh was zelf overigens niet te spreken over het feit dat hij op de bank zat: “Daar schrok ik best wel van. Een klets in mijn gezicht. Ik had het niet verwacht, zeker niet omdat het tegen AZ lekker ging.”

Reacties

Blijden

buijs was heel goed en hij schot op de lat

Vrijdag 25 september 2009 om 19:26 uur

chovanie

wesleverhoek was goed man

Vrijdag 25 september 2009 om 19:21 uur

ko

 

Ben niet in Venlo geweest ( gelukkig maar achteraf )

Helemaal eens met iedereen die dat eind weg is gegaan, en domweg in de steek gelaten zijn door de spelers, boos zijn

Vrijdag 25 september 2009 om 16:27 uur

boze ado denhaag fan

Danny Buijs en wij zijn naar gisteren hlemaal niet blij met jullie wat stonde we daar in venlo voor lul als supporter om naar dat zooite op het veld te kijken die als kippen zonder kop rond liepen hadden jullie geen zin in die beker wedstrijd het leek er wel op

 en als je je eigen nou minder druk maak over wat de supporters zeggen van hun club dan zal je gisteren beter gespeeld hebben

we spelen hier niet bij FC feyenooit wij zijn ADO DENHAAG en je wist waar aan je begon toen je naar denhaag kwam

 

en Danny Buijs ik weet dat je dit leest

Donderdag 24 september 2009 om 13:48 uur

J

Buis moet niet zeuren.Ricky is nou eenmaal de lieveling van ons en als we om Buis roepen is ie ook blij omdat te horen,vroeger met Boere,Tony Morly en Dirk Hese hoorde je niemand zeuren

Dinsdag 22 september 2009 om 19:56 uur

Hans H.

Helemaal mee eens, Hese op de tribune. Bosschaert rechtsback, Ricky op het middenveld. Maar ja, de wedstrijd is voorbij, volgend weekend weer een andere opstelling tegen de neuzen.

Dinsdag 22 september 2009 om 19:37 uur

haagsehoolie

wat een gelul allemaal. hese hoort niet eens op de tribune thuis al veel teveel kansen gehad. v/d bergh hoort gewoon te spelen maar is schijnbaar te brutaal! Mogen we verwachten dat we van utrecht thuis winnen moeten van wetzel toch 12e worden! Gewoon slechte opstelling om mee te beginnen, slechte(te late wissels) 2 spelers die door omstandigheden geen kracht hadden(lekker op veld laten lopen en straks 2 maanden uitgeschakeld) Instelling aantal spelers niet goed! Supporters erg mat op tribune en weer teveel kansen gemist! Worden zware weken ben ik bang amni weken/maanden weg schorsingen komen eraan en hele smalle selectie. Komende 2 wedstrijden 3 punten pakken om rustig te houden want 7e plek leuk maar alles staat erg dicht bij elkaar! Klopt dat sommige spelers tot gaatje zijn gegaan maar zeker niet allemaal!!  Atteveld wakker worden en die lange voorin maar weer eens aanpakken wat een bagger wedstrijd speelde milic!

Dinsdag 22 september 2009 om 19:20 uur

GeelGroen

Terechte opmerking van Buijs.

 

We hebben 3 wedstrijden achter elkaar gewonnen en zondag onterecht verloren. Ook dat is voetbal. Ricky vd Bergh heeft nog weinig laten zien en moet zich nog gaan onderscheiden.

 

Als supporters domweg teksten na gaan zingen door iemand met een megafoon, kan je zulke opmerkingen verwachten.

 

SUPPORT OUR TEAM

Dinsdag 22 september 2009 om 16:49 uur

ko

Wat is Buys aan het doen ? Als hij zich stoort aan geroep om Ricky, maar niets zegt over weer het woord ka...., dat godbetert weer van een bepaald tribunevak werd "gezongen", wat geeft je dan het recht iets over supporters te roepen ? Ik schaamde me kapot, de aftrap door een ex patiente en haar behandelend arts, de samenwerking MCH-ADO in het kader van bestrijding, mensen,mensen waar zijn we mee bezig?

Dinsdag 22 september 2009 om 14:39 uur

Martin

En hij heeft helemaal gelijk!

Dinsdag 22 september 2009 om 14:18 uur

Hans

Toch had ik liever Bosschaart op de plek van Hese gezien en v.d.berg op het middenveld want zeg nou zelf............  wat doet een v.hese in het 1e?  daar is die jongen nog helemaal niet klaar voor.!

Dinsdag 22 september 2009 om 13:46 uur

Ron001

Ja hij heeft een punt!!!

 

Je doet inderdaad de andere spelers te kort!!

 

En Ricky moet niet piepen, De trainer bepaalt!!! als hij een bepaalde speelwijze wil hanteren (elke club anders benaderen)

Hij speelt zeker niet slecht maar hij moet nu niet denken dat hij Massi is!!

Er word momenteel geen speler voor getrokken , is positief..

wat als Denny nu ook gaat zeuren !!! 

Als je je gaat bewijzen dan kan de trainer niet om je heen!!

Het speelde mijn ziens ook mee dat hij te makkelijk geel/rood pakt!! Ik denk dat hij zich mag bewijzen woensdag en/of zondag!! dan maakt hij zich onsterfelijk!! Tegen 020/Psv/010 zijn tegestanders waar je moet uitblinken, dan heb je recht van spreken!!!!!

 

Dinsdag 22 september 2009 om 12:58 uur

Laatste wedstrijd

Logo MVV Logo ADO Den Haag
0-0
31 juli 2020

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
8 augustus 2020 om 17:00 uur
Almere City Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15