Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

De Graafschap bluft ADO af


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

13 maart 2011 25 reacties

ADO Den Haag heeft tegen De Graafschap de mooie overwinning op NEC geen vervolg kunnen geven. Tegen de andere club uit Gelderland verloor de ploeg van John van den Brom verdiend met 1-0.


De superboeren kwamen al vroeg op voorsprong. Poepon scoorde in de tiende minuut, al ging er wel een overtreding op Leeuwin aan zijn actie vooraf.


ADO Den Haag komt dit seizoen wel vaker op achterstand en weet dan vervolgens altijd wel het initiatief weer in handen te krijgen. Vandaag lukte dat echter niet.


De spelers van De Graafschap oogden wat scherper en de 2-0 hing meer in de lucht dan de gelijkmaker. Gino Coutinho hield zijn ploeg daarbij een paar keer in de wedstrijd.


Dmitry Bulykin had nog de grootste kansen namens de residentieclub. Aan het begin van zowel de eerste en de tweede helft had hij een goal kunnen maken, maar stuitte beide keren op oud-ADO-keeper Waterman.


Door deze nederlaag is ADO Den Haag weer teruggezakt naar de vijfde plaats. Volgende week kan het thuis tegen Ajax proberen om de plek die zonder play-offs recht geeft op Europees voetbal weer terug te veroveren.
 

Reacties

D

@ Kobus Tokus

Ben het helemaal met je eens, met Kum erin is het hele elftal onzeker. De ridder komt de hele tijd over links omdat kamikaze-kum en altijd-net-te-laat bosschaart daar samen thee staan te drinken en toe te kijkekn wat de tegenstander doet. Is al jaren de zwakke schakel van den haag. Doordat kum en bosschaart het samen niet aan kunnen moet het middenveld mee terug, hierdoor is het allemaal niet te belopen en krijg je lange ballen omdat je middenveld niet goed aansluit. Goede wissel, helaas 30 minuten te laat...nooit meer opstellen

Maandag 14 maart 2011 om 23:03 uur

Kobus Tokus

@Kalehans, dat Kum aan z'n plafond zit verkondig ik hier al tijden maar niemand luistert. Ze denken hier dat we een tweede Puyol hebben. N'Toko is juist gehaald omdat Kum itt wat de zogenaamde kenners beweren NIET GOED GENOEG IS De dwaze acties (zelfblessures, overtredingen) en fouten (geen rugdekking geven stilstaan terwijl zijn man loopt, verzaken) die hij in z'n beginperiode maakte, maakt hij nog steeds en fysiek is hij nog steeds geen gram zwaarder geworden. Die jongen heeft chronisch ondergewicht (lintworm/eet niet goed/voert geen reet uit in de sportschool???). Een echte centrale verdediger moet met 1 meter 83 minimaal 85 kilo droog wegen. Kum moeten ze gewoon bij Dordrecht of Emmen of zo dumpen.

Maandag 14 maart 2011 om 22:37 uur

KaleHans

Speelde Wesley er misschien ook wel een beetje met de rem erop om maar geen gele kaart te krijgen zodat hij er tegen 020 bij zou zijn?   Net zoals anderen net geen stapje meer wilden zetten om ook die wedstrijd a.s. zondag maar niet te missen??

Maandag 14 maart 2011 om 21:49 uur

Tja

Total off day of anders?

Of ze hebben vlees gegeten voor aanvang voor de wedstijd (funest).

Geen corner of vrije trap kwam aan en de jongens liepen er niet vrolijk bij.

Of zouden ze verteld zijn  niet te winnen want dan kom je op plek 4, hoef je geen voorrondes te spelen en ben je verplicht europa in te gaan (zeer kostbaar).

Beter is het om op plek 5 t/m 8 te eindigen, heb je een paar keer een volle bak, is er meer duidelijkheid over de selectie van volgend seizoen.

Voetbal is allang geen sport meer maar business, alleen jammer dat de KNVB 100 jaar achterloopt

Gewoon de ijshockey regels overnemen, kan de scheids ook relaxter fluiten want een kaart betekent dan 10 minuten strafbank, dat is beter dan na 2 minuten met 10 man komen te staan.

2 scheidsrechters, 1 per speelhelft en gebruikmaken van camera beelden.

Bij spelonderbrekingen de klok stil zetten, dubieuze beslissingen en correcties daarop op grote schermen laten zien aan het publiek, dat zal meer rust geven en eerlijker voetbal.

Maandag 14 maart 2011 om 19:33 uur

AD-kid

even een aanvulling:

ik schreef K.....boer en K.....hoer.

Fijn dat die woorden niet op deze site geplaatst worden, goed bezig jongens, maar jammer dat het in het stadion nog regelmatig geroepen wordt

Maandag 14 maart 2011 om 12:52 uur

ADO Kid

Pech dat ze al zo snel een tegendoelpunt kregen en dat de scheids(en) de eraan voorafgaande overtreding niet zagen / wilden zien. Bully werd regelmatig aangepakt, maar ook dat zagen de heren niet. Verder liep het dit keer geoon niet, kan gebeuren, al leek de inzet van de spelers ook niet optimaal (zacht uitgedrukt)

Maar waar ik me het meest aan heb geërgerd is het gedrag van de ADO- "supporters". Kunnen ze nou echt niks beters verzinnen als het roepen van "boeren" en je moeder is een hoer""??!! Respectloos tegenover de jonge ADO-supporter die momenteel vecht tegen . Op zo'n moment schaam ik me ervoor om ADO-supporter te zijn!!

Alle complimenten voor het publiek van de Graafschap, een heel stadion dat klapt voor hun cluppie. Laten we daarvan leren en onze jongens ook zo hartverwarmend aan moedigen, in plaats van de supporters van de tegenpartij uit te schelden...en zeker het K-woord niet meer gebruiken!

Op naar dé wedstrijd zondag tegen Ajakkes, we schreeuwen ze naar de overwinnig! (en als het niet lukt dan joelen we ze niet uit!!)

Maandag 14 maart 2011 om 12:47 uur

g

De Graafschap uit...altijd lastig.

 

@KaleHanse: je hebt twee keer gelijk. Dat gezeik over Bosschaert slaat nergens op, en Kum heeft het wat mij betreft ook verbruid.

Maandag 14 maart 2011 om 11:15 uur

KaleHans

Verstandig van v.d.Brom dat hij Kum eruit haalde, hij maakte weer een domme overtreding en zat duidelijk alweer tegen zijn tweede gele aan.............   Kum staat duidelijk stil in zijn ontwikkeling, misschien zelfs wel aan zijn plafond?

Maandag 14 maart 2011 om 09:36 uur

topper

Duidelijke offday kan gebeuren. Teveel bepalende spelers gaven vandaag niet thuis. Lex liep als een kip zonder kop rond evenals wesley en kubik. Bosschaart is een super positieve gozer die helaas op het eind van zijn carriere is . Waar ik me wel echt zorgen over is kum nu al week in week uit belabberd spelend..Ik hoop dat het een incident is maar heb mijn twijfels

Maandag 14 maart 2011 om 07:53 uur

fan

gewon een off day! we moeten genieten van alle mooie momenten die we dit seizoen al hebben beleefd aan ado.pascal heeft wel snel geleerd trouwens ,hij liep zijn ereronde nu wel met zijn team mee.

Maandag 14 maart 2011 om 07:24 uur

KaleHans

Al dat afgeven op Pascal steeds hier, hij was niet eens 1 van de slechtste, Immers, Verhoek, Kubik, Toornstra, Bulykin, Kum, Derijck die waren allemaal stuk voor stuk slechter dan Pascal vandaag.

Pascal ging de strijd tenminste aan, gooide de beuk erin met die Rose en dat heb ik anderen vandaag niet zien doen.

Dat hij opbouwend nu eenmaal minder is dan Pique ok dat is een feit, maar als er 1 vandaag inzet toonde was hij het tenminste wel.

 

En Coutinho helemaal, als die vandaag niet in de goal had gestaan had je er wel op zeker 2 meer om je oren gehad..........

Zondag 13 maart 2011 om 23:49 uur

bob

vandaag weer eens lekkâh ouderwets kunnen kan..erûh. maar gezien het hele seizoen heeft fcdh van alle ploegen de minste slechte wedstrijden gespeeld,helaas vandaag echt de slechtste van het seizoen,hopelijk zijn ze vandaag van die wolk afgesodemieterd en gaan ze vanaf volgende week weer volle bak ballen om in de laatste 7 wedstrijden de play offs te ontlopen en gewoon best of the rest te worden !!!!  

Zondag 13 maart 2011 om 21:20 uur

Rikkie

Zonde, ze hadden tegen dit veredelde b-elftal moeten knokken om Europees te halen en nu hebben ze zich laten afslachten als makke schapen ! ( onderschatting ?)

Hoop dat v/d Brom die gasten flink wakker schudt deze week, want met deze instelling ga je het niet redden.

Zondag 13 maart 2011 om 21:08 uur

haagse ert

nou nou wat een vertoning zeg vandaag het waren toch niet de super boeren die zo goed waren maar meer het zwakke spel van ado...leek wel of ze geen zin hadden?

zag weinig spelers met motivatie..vond wel dat de boeren de 1e helft veel overtredingen maakten waar de scheids eerde voor had moet kaarten.!! maar daar integen zat er geen duidelijk  spel in bij ons niks lukte er bully miste de beste kans en de voorzetten/vrije trappen e n(VER)hoekschoppen leken ook nergens op.

nee als je zo denkt europa in te gaan dan heb je daar weinig te zoeken/te halen.

ik hou er niet zo van om na een nederlaag al negatief te worden maar vandaag kunnen we beter snel vergeten en op naar 20 maart tegen de neuzen ons weer van de beste kant laten zien.

dus heb vertrouwen..in onze boys..en ome john geef ze maar lekker een weekje pikstraf die gasten....oek boys&girls..tot de volgende week..come on the hague..... 

Zondag 13 maart 2011 om 20:47 uur

ADO Boy

320 km gereden om een stelletje lamzakken te zien voetballen !! ene Bosschaart laat duidelijk zien dat hij er zin meer in heeft !! Let je op Brom !! Verhoek had weer een ouderwetse dag lekker niks doen !!! Toorstra denkt dat hij er al is !!!!! (geen enkele bal was goed geplaatst) Kubik was nog bij zijn moeder thuis !! Gelukkig was onze kleinste man de GROOTSTE vandaag anders was het zeker 5-0 geworden. Toch nog een lichtpuntje gezien die rechtsback de tweede helft Roderick Gillissen !!!

Zondag 13 maart 2011 om 20:29 uur

ome john

toorstra vervangen door jordi brouwers of vincento

en pique erinvoor bosschaart   en geef wesly verhoek ook maar een weekeindje vrij ziet er overspannen uit hij t op iedereen behalve zich zelf  ik zie liever danni buis of zo

Zondag 13 maart 2011 om 20:00 uur

der Rudy

Wat is dat balen. Waar ajax door de scheidsrechter geholpen werd, wordt bij ons een overtreding door vier wijze mannen over het hoofd gezien.

 

Een overwinning zat er niet. Helaas, het is niet anders. 

 

Of we nou alsnog Europees gaan spelen of niet, als we er maar voor zorgen dat volgende week die huilebalken uit 020 zonder punten naar huis gaan. Al moet ik ze er zelf inschoppen !!!

 

 

 

 

 

 

Zondag 13 maart 2011 om 19:45 uur

Tja

@Drama.

Als de passie, agressie en de wil om voor elkaar te knokken bij ons niet aanwezig zijn, blijft er  los zand over om weggeblazen  te worden door ieder voorjaars windje.

Zondag 13 maart 2011 om 19:21 uur

busje57

ze moeten die spoelers niet beter maken als ze zijn want toornstra praten ze ned elftal in vandaag alle ballen bij de graafschap ingeleverd was dramatisch onze backs dramatisch de ridder kon alles doen ??? .

immers al weken niet aanwezig kubik zwak en dan verhoek niet 1 bal goed voor in 90 min en dan die wissels weer visser waarom zit een rankovic op een bank dan kun je toch ook spelen hij heeft ons de eredivisie ingeholpen lijkt me logischer als die visser daar win je echt geen oorlog mee enige positieve coutinho en rado die haalt hij er nog af ook is een pracht seizoen benalleen bang dat we in mei niks hebben gezien progamma en vorm en dat is heel zonde van een mooi seizoen gebeurt niet ieder jaar dat we die kans krijgen.

Zondag 13 maart 2011 om 18:36 uur

dre

boschaart een van de betere?,moet je nog maar een x kijken ,kum en derijck steeds voor m opknappen en kum pakt door hem geel.en t hele elftal was oncker omdat die rechtsbuiten er steeds doorkwam.GEWOON PIQUE ERIN  boschaart maakt fout na fout in zo,n uitwedstrijd,en heeft 18 overtredingen nodig.thuis kan die meekomen als we aanvallend spelen ,maar begrijp niet dat ie niet 1 op 1 ging spelen en boschaart eruit op t end OLEEE PIQUEEE OLEEEE PIQUE

Zondag 13 maart 2011 om 18:30 uur

morrison

ach,als we na een nederlaag net zo een revanche hebben als tegen nec,dan word het leuk tegen 020-neuzen

Zondag 13 maart 2011 om 17:59 uur

Dennis_070

Inderdaad was Bosschaart een van de weinigen die zijn normale (weliswaar te lage) niveau haalde.

Heb met name Immers, Toornstra, Verhoek, De Rijck en Bulykin te weinig gezien.

Wat ik écht erg vond is het gebrek aan inzet. we hebben 1 gele kaart, terwijl er toch echt wel wat op het spel stond!

Met wedstrijden tegen Ajax, Utrecht, twente en Groningen lijkt me dat we vandaag een grotere kans op 3 punten hadden. Heb geen beleving en geloof gezien.

Volgende week dan maar.

 

Come on The Hague!

Zondag 13 maart 2011 om 17:17 uur

morrison

bosschaart was juist 1 van de betere

Zondag 13 maart 2011 om 16:45 uur

NigelS-A

Ik heb me echt lopen irriteren aan Pascal, die speelde echt een hele slecte wedstrijd.

Zondag 13 maart 2011 om 16:42 uur

Maurice

Een wanvertoning vanmiddag. Was een compleet ander ADO dan vorige keer tegen NEC. Graafschap verdiende winnaar. Maar goed, hier hebben ze hopelijk weer wat van geleerd. Nu focussen op 020, er is al 1 schrale toost, Stekelenburg keept niet haha, vinger gebroken, Verhoeven staat erin, die is een stuk minder goed haha. Come on The Hague, tegen Mokum 3 punten !!!!!!!!!!

Zondag 13 maart 2011 om 15:25 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25