Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

De Mos: college verantwoordelijk bij ongelukken


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 mei 2024 2 reacties

Richard de Mos gaat proberen om zijn aangenomen motie over een voetpad naar het ADO-stadion alsnog uitgevoerd te krijgen.

 

De fractievoorzitter van Hart voor Den Haag vindt het een ,,schoffering'' van de raad dat het college van B en W een breed aangenomen motie naast zich heeft neergelegd. 

 

De gemeente weigert het voetpad vanaf de Randstadrailhalte Forepark naar het stadion aan te leggen, zo werd maandag bekend. Dat de gemeente bestrijdt dat voor zowel voetgangers als fietsers nu een onveilige situatie zou bestaan, noemt De Mos ,,bizar''. ,,Bij ongelukken houd ik hierbij het college verantwoordelijk.''

 

De Mos noemt het ,,gewoon een ordinaire centenkwestie'' plus een ,,portie kleinburgelijk denken''. ,,Bij andere clubs in den lande zijn er wandelpromenades waar (oud-)spelers eerbetoon krijgen, waar kraampjes staan en waar iedere kans wordt aangegrepen om club- en stadstrots uit te dragen. Van dit alles heeft dit college, met de creativiteit van een fruitvlieg, geen kaas gegeten.''

Reacties

Edwin

De situatie is niet super en er moet plaats gemaakt worden voor een voetpad, naar beide haltes (station Ypenburg en Randstadrail), maar er is in al die jaren nog nooit een ongeluk gebeurd, dus om het college verantwoordelijk te houden is weer typisch een de Mos opmerking... ;-)
Vrijdag 17 mei 2024 om 21:30 uur

Jap

Het is vreemd dat je een stadion bouwt met het idee dat de club in de nabije toekomst structureel in het linkerrijtje eredivisie meedraait en dat het niet fatsoenlijk met het o.v. te bereiken is. Dan moeten al die mensen een eind lopen, maar er is ook geen fatsoenlijk voetpad. Ja dat is heel vreemd.
Donderdag 16 mei 2024 om 20:18 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie