Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

De Vogel naar FC Dordrecht


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 januari 2012 12 reacties

Wouter de Vogel speelt de rest van het seizoen voor FC Dordrecht. ADO Den Haag wil dat de aanvaller meer speeltijd krijgt door een tijdelijke overstap te maken naar de Jupiler League.


Op de website geeft de residentieclub aan dat ze nog steeds veel vertrouwen hebben in de ontwikkeling van De Vogel.


De 21-jarige speler komt bij de Zuid-Hollanders genoeg bekenden tegen. Tom Beugelsdijk, Roderick Gielisse, Donny van der Dussen, Giorgio Achterberg en Kevin Tano staan onder contract in Den Haag maar zijn ook uitgeleend aan de club waar ADO samenwerkt.

Lees meer over

Reacties

Kobus Tokus

Zie je nou wel??? Dat komt ervan als je niks uitvoert de hele dag en alles maar op z`n beloop laat! V/d Kallen had al veeeel eerder Ten Cate moeten bellenn Wat is dat nou voor waardeloos management.... Gullit is ook nog vrij toch? Of anders De Kromme eens peilen of hij weer terug het veld op wil.
Donderdag 5 januari 2012 om 22:55 uur

Hmmm

O, Ten Cate komt niet, hij is naar China.
Donderdag 5 januari 2012 om 11:57 uur

Hmmm

Als Ten Cate wil komen is hij welkom hoor, maar Steijn heeft het toch voorlopig toch ook niet slecht gedaan met een 11e plek zonder Derijck en Bulykin?
Donderdag 5 januari 2012 om 10:31 uur

Kobus Tokus

@Tja, daarom zeg ik ook Ten Cate, die heeft ook geen assistenten nodig. En die play offs van onderin zijn juist iets waar we toch van af willen? Met je eens dat de rapen zeker gaan zijn als er weer eens 3x op rij ondermaats gepresteerd wordt. Ik had verwacht dat Steijn de winterstop niet haalt, maar blijkbaar is dat vertrouwen er dus wel. Amateurisme ten top, maar het zal wel weer met de munten van doen hebben.
Woensdag 4 januari 2012 om 19:41 uur

Tja

@Kobus Tokus

Mee eens.
Maar het is wel belangrijk dat er een ervaren man aan het roer komt op voetbaltechnisch gebied, eentje met ook een netwerk.
Met alle respect naar Maurice, maar het is wel risicovol om met een onervaren hoofdcoach alleen, dit seizoen af te maken.
De clubs onder ons zijn zich aan het versterken, een paar verkeerde wissels of vage opstellingen en de rapen zijn gaar.
Aan de andere kant brengen promotie degradatie wedstrijden wel weer extra geld in he laatje, maar dat is ook een risico.
Woensdag 4 januari 2012 om 16:13 uur

harold

Pff weer een speler naar dordrecht. Hopeloze samenwerking. Ado weet totaal niet wat zich bij dordrecht afspeelt.
Woensdag 4 januari 2012 om 08:53 uur

Kobus Tokus

Is Co niet op z`n retour Tja? Als je het bij Twente niet kunt, kun je het bij FCDH ook niet..... Ik pleit nog steeds voor Ten Cate, denk dat die ook beter bij ons past. Co is te kribbig, te autoritair. Dat past niet bij FCDH (zie Wezel, Ratteveld en Anushaar)
Dinsdag 3 januari 2012 om 19:47 uur

Tja

Het beleid van Maurice is net zo vaag als zijn wissels.
Er is een trainer vrijgekomen vandaag ook met een netwerk, polsen als TD en hoofdcoach, mag Maurice weer veldtrainer worden of beter, verhuren aan Dordrecht.
Dinsdag 3 januari 2012 om 19:18 uur

Kobus Tokus

Höcher is gewoon zonde. Individueel een goede voetballer, maar gewoon niet goed genoeg voor in het collectief op dit niveau. Zijn niveau is de Eerste Divisie. Prima dus dat Willem II ém wil hebben. Verkopen. Dat is de constructie ook: hij wordt verhuurd voor de rest van dit seizoen, en daarna neemt Willem II hem definitief over. Hij heeft als ik het goed heb begrepen daar een contract aangeboden gekregen voor 1 seizoen, met een optie die de club kan lichten om voor nog een jaar door te gaan.
Dinsdag 3 januari 2012 om 18:54 uur

Kobus Tokus

@KH, dat is dus wel degelijk kapitaalvernietiging. Een voetbalclub is een bedrijf met een winstoogmerk. Daarom ben ik geen voorstander van `samenwerkingsovereenkomsten`. Als iemand een speler wil huren moet daarvoor betaald worden. Daar moet je winst op maken. Voor niks gaat de zon op. Dat is denk ik wat Tedje bedoelt. Ook op een ander gebied is het kapitaalvernietiging want stel je krijgt ineens weer zo`n blessure/schorsingengolf en hebt niks meer voor aan de linkerkant van het middenveld inzetbaar. De Vogel kan heus wel ballen, ík zou die jongen nooit verhuurd hebben. Eerder Tihouna -daar heb je helemaal niks aan-, Immers of Visser of zo. Jongens die gewoon net niet goed genoeg zijn voor de basis in de hoofdmacht of waarvoor je betere spelers in huis hebt op die positie (Chery is veel beter dan Immers, om maar wat te noemen: meer voetballend vermogen en mobiliteit, grotere balvaardigheid, kan in de kleine ruimte uit de voeten etc).
Dinsdag 3 januari 2012 om 18:51 uur

KaleHans

kapitaalvernietiging??? Hocher wordt verhuurd voor het slaris wat hij bij ADO verdient, per saldo dus 0, en de Vogel hetzelfde... dus welk kapitaal wordt er hier vernietigd?

Al heb je een goeie TD, als een trainer het in een bepaalde speler niet ziet zitten zal je dit altijd houden. De trainer maakt nog steeds de opstelling en niet de TD.... en dan nog, de Vogel en Hocher zijn aangetrokken op aandringen van v.d.Brom dus Steijn valt hierin niets te verwijten.
Dinsdag 3 januari 2012 om 16:11 uur

Tedje

Ja, want we hebben al zoveel buiten spelers... Eerst Hocher na een halfjaar al afserveren en nu weer de Vogel (tijdelijk) wegdoen. Dat krijg je dus als je de trainer het technische beleid laat voeren en niet een TD aanstelt, dan komt er een nieuwe trainer die weer nieuwe spelers wil en de aangekochte spelers van z`n voorganger weer voor een appel en een ei weg doet. Dat heet kapitaal vernietiging!
Wie hebben we nu nog over voor op de flanken? Wes, Vicento en Elbers? Nee, dan moet je Boussaboun zeker weer lekker op links zetten? *facepalm*
Dinsdag 3 januari 2012 om 15:30 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24