Den Haag on fire: Ook winst tegen NAC

17 december 2021 1 reactie

In de laatste wedstrijd van het jaar heeft ADO Den Haag NAC Breda met 4-1 verslagen.

Daarmee behaalde de ploeg van Ruud Brood vrijdagavond alweer de zevende competitieoverwinning op rij.

Ook dit keer was Thomas Verheydt de man in vorm. De Haagse spits scoorde de eerste twee ADO-goals en staat nu op 16 competitiedoelpunten. Verheydt weet bovendien al zeven duels op rij het net van de tegenstander te vinden. Een unieke prestatie in de ADO-geschiedenis, Verheydt is Lex Schoenmaker voorbij.

Na het eerste ADO-doelpunt kwam NAC nog wel terug. Voormalig ADO-speler Thom Haye maakte tien minuten voor rust de gelijkmaker.

In de tweede helft wist ADO weg te lopen van de club uit Breda. Na de 3-2 van Verheydt zorgde Samy Bourard voor de andere twee ADO-goals.

Het voetbaljaar 2021 zit er nu op voor de residentieclub. Na de fantastische eindsprint kunnen Ruud Brood en zijn mannen met een goed gevoel richting de kerstboom. Op 9 januari speelt ADO de topper tegen nummer 2 Excelsior.