Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Derde keeper Boks naar Scheveningen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 juni 2011 31 reacties

Doelman Tom Boks (19) verlaat ADO Den Haag. Hij stapt over naar Scheveningen, aldus het AD. Boks was derde keeper bij de eredivisieclub.

 

In principe beschikt ADO komend seizoen over drie sluitposten: Gino Coutinho, Robert Zwinkels en Nico Pellatz. De Duitser keert terug van Excelsior, waaraan hij was verhuurd. 

Lees meer over

Reacties

ikkuh

dat wordt scheren

Woensdag 15 juni 2011 om 16:46 uur

Tommy

Maandag 13 juni 2011 om 19:56 uur

Tommy

@tja misschien moeten wij onze club dan ook maar over doen aan een rijke oliesbaron.

o en ik ben idd zo'n type dat niet voor geld in rusland ga zitten want dat is een heel gevaarlijk landje.

 

@harrie als we dit jaar de champions league halen scheer ik mn kop kaal :p

 

 

Maandag 13 juni 2011 om 17:20 uur

Nils

Logisch gevolg van afgelopen seizoen; Derijck, Toornstra, Immers en Verhoek staan op diverse scoutinglijstjes. En een logisch gevolg daarvan lijkt me weer dat we die dus vast niet allemaal aan boord zullen houden.

 

Maandag 13 juni 2011 om 12:56 uur

Tja

En @Harrie heeft weer gelijk, er loert een groot gevaar om de hoek.

Als onze succesvolle (passant) trainer besluit om naar bv Vitesse te gaan is het niet onmogelijk dat in zijn kielzog alle belangrijke en talentvolle spelers meegaan, die Rus heeft er de pegels voor.

Dan zitten wij echt met de brokken ,dat is het nadeel van een passant de verantwoording te geven in plaats van een model als nu 020 gaat doen.

 

Maandag 13 juni 2011 om 12:25 uur

Tja

@Harry heeft een ijzer sterk punt.

Wat zouden jullie doen als je een baan krijgt in Moskou waar je maand salaris € 100.000.00 wordt, uitgebreid met bonussen, een gratis lidmaatschap van de nachtclubs aldaar, een penthouse in het centrum, een luxe Wolga met chauffeuse, een dienstmaagd, een privé masseuse en in ruil daarvoor doe je het zelfde als dat wat je nu doet.

Zeg je dan ook ik ben solidair aan mijn baas, want door hem krijg ik nu deze kans?

Het is heel vervelend voor ons, maar de kans dat er  spelers als Bulykin, Verhoek, Toornstra en de Rijck weggaan is gezien de huidige ontwikkeling nu heel goed mogelijk.

Dat geld dient om de liquiditeit van de club te versterken en wat talentvolle jonge spelers  aan te kopen en om ook voor volgend seizoen(en) weer een licentie te verkrijgen zonder punten aftrek.

Maandag 13 juni 2011 om 12:13 uur

Harrie

@Tommy

In theorie heb je gelijk. Voorwaarde is dat onder andere de door jou genoemde "talenten" straks inderdaad zullen doorbreken en aangetrokken zullen worden door grotere clubs. Je noemt Twente, waar al sinds jaren topscouts aan het werk zijn, ook internationaal, en waar altijd geld beschikbaar is. Geld dat afkomstig is van de Vrienden van Twente en van recettes waar wij bij in het niet zinken. Daar geen opvulakties (neem je vriend mee voor een tientje, kidsvakken voor een knaak) om de boel "uitverkocht" te kunnen noemen, maar 30.000 de volle mep betalende bezoekers. Nog belangrijker: een commerciele afdeling die WEL hoog scoort, waardoor Twente nu al een paar jaar op 4 maal zoveel inkomsten zit als wij.

En het allerbelangrijkste: die club wordt gedragen door oud-spelers in alle belangrijke functies, zowel commercieel als bij scouting en opleiding. 

Het afgelopen seizoen was een sprookje, een droom die uitgekomen is. Maar helaas wordt de basis verwaarloosd. Dat krijg je als je een passant als de trainer de leiding geeft van je technisch beleid. We bezuinigen op de opleiding. Kijk naar de resultaten: de A1 gedegradeerd, de B1 deze dagen het lachertje op het toernooi in Groningen. En de trainer is hooguit nog het komende seizoen bij ons.

Daar kan ik niet vrolijk van worden als ik kijk naar onze kansen in de komende jaren.

Toch zitten op deze site dwazen die denken dat we volgend jaar wel even de champions league zullen halen. Die zullen teleurgesteld worden, met alle gevolgen voor de rust rond de club.

Maandag 13 juni 2011 om 12:12 uur

Tommy

@harrie

geld dat ook niet voor de topploegen van nederland?

is het niet zo als je goedkoop je spelers kan halen zoals hocher/cherry/misschien luksik etc

met goede talenten zoals van de dussen/elbers/beugelsdijk kan je toch een team opbouwen waar je dan geld aan kan verdienen.

Met het geld dat je verdiend kan je toch nieuwe talenten kopen.

Niemand zegt toch dat je deze spelers hun hele loopbaan hier gaat houden. 

Hoe verklaar jij twente is dat ook niet het gevolg van jaren lange bouw dat ooit ergens begonnen is.

 

Maandag 13 juni 2011 om 10:45 uur

ikkuh

niemand gaat met 1 of 2 erbij hebben we het elftal goed intact gehouden volgend seizoen gewoon kampioen en champions leage you wait and see  gewoon positief blijven KAMPIOENEN

Maandag 13 juni 2011 om 09:22 uur

Harrie

Waar iedereen aan voorbij gaat is dat ELKE speler gaat voor het grote geld en dat kunnen ze bij ons helaas niet verdienen. Niemand wil een dief zijn van zijn eigen portemonnee en als er aanbiedingen komen is het met de clubliefde gauw gedaan. Onze financiele basis is te smal om elk jaar te kunnen concurreren met de sub-top. Dat is de realiteit. Als je na een seizoen als dit toch weer tegen een tekort van 20 % op je begroting aanloopt zijn we heel erg kwetsbaar en zijn we aangewezen op dromerij en toeval. Ik kan het jammer genoeg niet anders zien.

Maandag 13 juni 2011 om 00:29 uur

Tommy

ik ben het niet met je eens harrie maar iedereen heb recht op zijn mening.

Ik persoonlijk denk dat brands lslim praat maar hij heeft spelers nodig en die moet ie zo goedkoop mogelijk halen.

Den haag heeft contracten met jongens en mag dus beslissen hoe te handelen.

Ik denk dat je meer bereikt als je die jongens voor een goede prijs verkoopt. Als dat niet lukt hou je ze nog een jaartje en bereik je dus waarschijnlijk weer een goede ranking en maak je nog meer reclame.

VDK heeft een hoop centjes in den haag zitten en als hij beslist dat de boel verkocht moet worden dan houden wij dat met zn alle niet tegen.

Zolang dat niet besloten is en ze de begroting willen verhogen naar 14 en komende 10 jaar naar 20 miljoen moeten we het maar ffies afwachten.

Maar niemand weet het hier ondertussen nog en dat is inclusief ik.

Ik hoop gewoon dat ze van den haag eindelijk een subtopper gaan maken die weer eens stabiele klasse gaat uitstralen.

En als dat niet gebeurd zal ik diep telleurgesteld zijn.

 

Maandag 13 juni 2011 om 00:05 uur

Harrie

Leg jij die 2,5 miljoen erbij die we in dit fantastische jaar tekort komen?

We zijn wel gedwongen te verkopen in een dalende markt.

Zondag 12 juni 2011 om 23:53 uur

Haagse Kelt

Tja Harrie, de rest van NL heeft al vaker liggen slapen (Toornstra, Verhoek, Chadli, Mertens, Huntelaar etc etc) en ik denk dat DH gewoon slim gehandeld heeft, nl. kopen op het moment dat je nog geen miljoenen in je zak hebt wat de prijs alleen maar opdrijft. Men is het verder wel over eens dat een Toornstra dicht tegen het niveau van Strootman aan zit waar de vraagprijs 7 miljoen voor is... En ik moet nog zien hoe vaak Bulykin zonder Verhoek gaat scoren, dus vind ik dat de vraagprijs voor deze kanjers idd rond de 3 a 5 miljoen moet liggen. Of je het ook krijgt is een 2e, maar voor ruim een miljoen weet ik geen vervanger en hou ik ze liever bij DH. We zijn niet gedegradeerd en hoeven dus geen uitverkoop te houden.

Zondag 12 juni 2011 om 23:37 uur

Harrie

@Tommy

Vroeger telt niet. Gisteren is in het profvoetbal verleden tijd. Toen had iedereen nog lef en geld. Vandaag is dat anders. De postzegelverzameling van mijn oom is 200.000 euro waard. Alleen wil niemand het betalen.

Zondag 12 juni 2011 om 23:27 uur

den haag schev

hij gaat naar mijn cluppie

Zondag 12 juni 2011 om 22:16 uur

Tommy

was huntelaar international toen die naar ajax ging? 9 mln.

toen dorst bijna naar ajax ging wilde ze ook 3 milj. betalen.

lens naar psv ook rond de 3 a 4 ook nog geen echte oranje klant

amrabat van vvv naar psv 2,3 miljoen

pieters van utrecht naar psv 2,5 a 3 miljoen dus doet normaal

Zondag 12 juni 2011 om 22:14 uur

Harrie

Bij een eenzijdige optie heb je geen zekerheid als het er om gaat. Als je het niet gelooft: Vraag maar na bij de VVCS. Of bij een arbeidsrechtdeskundige. 

En wie volhoudt dat Toornstra en Verhoek (GEEN internationals!) in Nederland miljoenen opleveren moet zich eens laten nakijken. Lees het interview met Marcel Brands in het AD en je weet hoe de Nederlandse markt in elkaar zit. In heel de wereld leiden ze spelers op van dat niveau en die haal je op voor hooguit een miljoen. 

En dan hebben we ook nog een tekort van een paar miljoen dit jaar. Ik denk dat Kallie dat gat opvult met verkoop van spelers, want investeren doet hij n iet meer. 

En als die spelers uit de Jupiler league zo goed zouden zijn als iedereen hier roept ("grote talenten") dan zit de rest van de Eredivisie zeker te slapen. Dat denken we toch zeker niet?

 

Zondag 12 juni 2011 om 21:42 uur

Tommy

hahaha als den haag hem voor 1,2 miljoen weg doet kennen we wel kappen.

Hij heeft idd een optie dus das 2 jaar en waarom zou je hem weg doen voor dat geld omdat hij het wil? rot op

Zondag 12 juni 2011 om 20:50 uur

Haagse Dave

Hij heeft ook nog een optie voor nog een seizoen in zijn contract staan die Den Haag kan lichten. Dus in principe heeft hij nog twee jaar. 1,2 miljoen zou echt een lachertje (diefstal) zijn.

Zondag 12 juni 2011 om 20:20 uur

MiG

Vr pr Verhoek schijnt "maar" 1.2 miljoen euries te zijn omdat zijn contract nog maar 1 seizoen doorloopt. Toornstra kunnen ze meer voor vragen omdat zijn contract tot 2013 doorloopt. Dit is wat je hoort in de Haagse wandelgangen, of het ook echt waar is?

Zondag 12 juni 2011 om 20:00 uur

Tommy

geloof niet dat de voorkeur van psv nog uitgaat naar verhoek en dat twente nooit een faire prijs betaald voor verhoek

Zondag 12 juni 2011 om 19:05 uur

MiG

Ondertussen gaat Dzsudzsak naar Anzhi (wie kent ze niet?) en Ruiz waarschijnlijk naar Benfica. Dat wordt misschien nog vechten tussen PSV en FCT om Verhoek en als dat de prijs nog wat opdrijft is dat ten minste nog mooi meegenomen

Zondag 12 juni 2011 om 18:51 uur

MiG

Wie weet komt hij via een omweg alsnog in het betaalde voetbal terecht, maar ik vermoed van niet. Boks is typisch een gevalletje "net niet"

Blijft de vraag wie van die andere 3 straks eerste keeper wordt, of komt er nog een konijn uit de hoge hoed...???

Zondag 12 juni 2011 om 18:23 uur

Tommy

misschien wilde die zelf wel weg omdat ie in het 1e wilde spelen.

Als die zo goed is waarom heb er dan geen andere bvo hem gecontracteerd?

ik ken hem niet hoor maar dat denk ik dan

Zondag 12 juni 2011 om 18:16 uur

Tja

Niet zo'n slimme zet, wie de jeugd heeft heeft de toekomst en die laten ze door de vingers glippen.

Zwinkels en Coutinho te licht voor Europa, hou je alleen Pellatz over, wel magertjes.

Zondag 12 juni 2011 om 17:54 uur

Kobus Tokus

Ze gaan dus door met Zwinkels ipv Boks????? :S

Zondag 12 juni 2011 om 17:34 uur

Dennis72

@henk heb je gezien wat er ingekocht is aan talent en leefttijd ?

Zondag 12 juni 2011 om 17:30 uur

DHFC070

Begrijp hier ook weinig van eerlijk gezegd maakte toch een aardige indruk in de jeugd.

Zondag 12 juni 2011 om 16:15 uur

Henk

Had ook bij Dordrecht of Telstar gekund.

Zondag 12 juni 2011 om 16:00 uur

bertje

Voor deze jongen is beter dat hij iederen week onder de lat staat.

Zondag 12 juni 2011 om 15:38 uur

Henk

Weer verdwijnt volgens zijn supporters een talent. Zal wel een grote teleurstelling zijn voor de fans in Schipluiden, die al dachten dat Tom in de Eredivisie thuis hoort. Maar straks moeten we weer op zoek naar een vervanger. ADO DH snijdt de toekomst weg. Voor een minimumcontractje.  

Zondag 12 juni 2011 om 15:35 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25