Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Derksen: Niemand van ADO kan me bekoren


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 maart 2014 13 reacties

Johan Derksen is niet onder de indruk van de spelers van ADO Den Haag.

 

In een interview met Omroep West zegt Derksen dat er eigenlijk geen speler is die hem kan bekoren. Dat geldt ook voor blikvangers Mike van Duinen en Tom Beugelsdijk.

 

“Met zijn elven is het een leuk team. Er gebeurt altijd wat” zegt de Snor. “Het is leuk om naar te kijken, maar kwalitatief stelt het niet veel voor.”

 

Derksen vindt het verder onrechtvaardig dat Maurice Steijn door ADO is ontslagen. Volgens hem is Henk Fraser er ook wel erg hijgerig ingestapt. “En hij koestert het Fraser-effect. Dat is lullig voor Steijn.”

 

Ook over directeur Piet Jansen heeft de oud-hoofdredacteur van Voetbal International zijn mening klaar. Derksen snapt niet dat iemand zonder enig ervaring in de voetballerij op zo’n positie terecht kan komen. “Dat is een ramp voor het voetbal.”

 

Bekijk hier het volledige interview.

Reacties

TONH

1 ding heeft Derksen zeker gelijk in,...het voetbal van de eredivisie is van een erbarmelijk niveau als je kijkt naar t buitenland.
Ado heeft inderdaad niet 1 speler die er boven uitspringt qua niveau.
Misschien dat Wilfried Kanon het komende seizoen de topper gaat worden en
Vd Vlugt is er ook 1 die wat kan gaan worden.
Catalin Tyra is ook zo,n type,..
Ruimte is er dus genoeg,..
Derksen heeft in nog 1 ding gelijk,..het is LEUK om naar ADO te kijken..
Maar Johan Derksen,... dat weten we al meer dan 100 jaar in Den Haag he?
Zaterdag 29 maart 2014 om 09:27 uur

langepino

eerst de BASIS! dan VERDER kijken!! FRASER NR.1!! de heer derksen zit er weer naast! = t zondag uitverkocht???
Donderdag 27 maart 2014 om 00:03 uur

daveadodh

Steijn heeft tegen Fraser gezegd dat hij zijn kans moet pakken..
Dinsdag 25 maart 2014 om 21:37 uur

MiG

@Tja: Dus hoe dan ook is NEC ook een bij elkaar geraapte zooi
Dinsdag 25 maart 2014 om 19:38 uur

Tja

@Mig
NEC heeft meer kwaliteit maar hun makke is dat t een vreemdelingen legioen is dat laat bij elkaar is gekomen dus lastig inpassen, ook mbt de onderlinge communicatie.
Dinsdag 25 maart 2014 om 15:44 uur

Karel KLaver

Ik ben al jaren niet meer onder de indruk van meneer Derksen.

@arieopsafari: de rol van een assistent-trainer is erg beperkt als het aankomt op de uiteindelijke beslissingen qua tactiek en teambeleid. Het beroemdste voorbeeld is ongetwijfeld de fameuze Arjen Robben wissel van Dick Advocaat -tactisch een ongelooflijke blunder. Wim van Hanegem was toen Dickies assistent en vertelde toen al dat hij het niet met die wissel eens was, maar dat Dick zijn zin simpel doordreef.

Hetzelfde geldt ongetwijfeld voor Fräser onder Steijn, en voor elke andere assistent onder een eigengereide hoofdcoach. En eigengereid is in dit verband niet noodakelijkerwijs een negatief woord.
Dinsdag 25 maart 2014 om 14:16 uur

Gustav

En gelijk dat Derksen heeft, heeft ADO nu dan een speler waar de mensen voor komen??? Hoeveel mensen zitten nog op de tribunes dan?? En dit voetbal, volgend seizoen ook spelen ...... en Fraser en Steijn waren de techinische staf...maar ja als Fraser ons erin houdt krijg hij van mij denkbeeldig standbeeld..
Dinsdag 25 maart 2014 om 12:52 uur

MiG

Om Derksen zijn eigen woorden maar eens te gebruiken: "Ik vind het totaal niet relevant wat meneer Derksen vindt"
Steijn was over zijn houdbaarheidsdatum heen, jammer maar helaas. Fräser bewijst tot nu tot waarom Steijn is weggestuurd en hij de nieuwe boss is geworden. Het ziet er niet fraai uit, maar de broodnodige punten worden wel bij elkaar geharkt. Volgend seizoen zien we wel weer.
@Tja: De selectie stelt idd niet heel veel voor, maar die van de andere laagvliegers ook niet. Neem NEC met al die nieuwe spelers, die bakken er ook bitter weinig van. Ok, Cambuur doet het aardig in hun eerste seizoen, maar let maar op dat die het volgend seizoen zwaar gaan krijgen. Overigens heeft Cambuur maar 2 punten meer dan DH.
Dinsdag 25 maart 2014 om 12:07 uur

Tja

Derksen is een zelfoverschatte superkwal, maar hij heeft een punt, wij hebben de slechtste selectie van de eredivisie, een bijelkaar geraapt zootje dat alleen kan prsteren als ze een flinke trap onder der reet krijgen en dan gaat t nog mondjes maat.
Zit weinig in, 15e worden is op zich al knap.
Dus voor volgend seizoen als je weet te overleven, de bezem er door.
Alberg, Gehrt en Meijers behouden, meer investeren in de jeugd en de eigen jeugd gaan inpassen ipv 5 spelers aan te terekken die van nul gener waarde zijn.
Dinsdag 25 maart 2014 om 10:58 uur

arieopsafari

derksen is een kwal, maar hij heeft natuurlijk wel gelijk. fraser heeft wel ruim twee jaar naast steijn gezeten. wat heeft fraser zitten doen dan. kennelijk wachten tot steijn geelimineerd werd zeker. positie steijn was als trainer onhoudbaar, maar daar heeft fraser net zoveel bijdrage aangeleverd. waarom had steijn de functie van meppelink niet kunnen doen? stelletje amateurs
Dinsdag 25 maart 2014 om 09:24 uur

tim_b

ach insgelijks....wij zijn ook niet meer onder de indruk vd poppekes die bij vi komen en zitten....wat zitten hun vaak uit hun nek te zwammen, ze denken echt dat ze alles weten.. pff
Dinsdag 25 maart 2014 om 06:11 uur

KaleHans

Meneer Derksen weet zelf ook wel hoe de voetbalwereld in elkaar steekt en nou doet ie alsof Henkie iets ergs heeft gedaan....
En daarnaast, jongens zoals Beugelsdijk (qua inzet) en vooral Gerth (qua voetbalinzicht en techniek) bijvoorbeeld kunnen ons gelukkig wel bekoren, en dat is `t belangrijkst, wij zitten tenslotte elke wedstrijd op die tribune, hij niet...
Maandag 24 maart 2014 om 23:37 uur

wdr

`Onrechtvaardig dat Steijn is ontslagen`... de kille cijfers geven de heer Derksen heel erg ongelijk. Fraser had kunnen opstappen. Maar op dit moment ben ik blij dat hij dat niet heeft gedaan!
Maandag 24 maart 2014 om 22:28 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26