Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Dikke nederlaag voor ADO bij Ajax


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 december 2019

ADO Den Haag heeft het decennium afgesloten met een 6-1 nederlaag tegen Ajax.

 

De ploeg van interim-trainer Dirk Heesen had niks te vertellen in Amsterdam. Met de rust stond ADO al met 4-0 achter.

 

Na de rust bleef de score ‘beperkt’. Ajax scoorde nog twee keer en ADO maakte er ook nog een. John Goossens schoot in blessuretijd een penalty binnen.

 

De residentieclub eindigde het duel met tien man. Vijf minuten voor tijd kreeg Danny Bakker zijn tweede gele kaart en werd hij het veld uit gestuurd.

Reacties

FCDH4Evah

A-M-A-T-E-U-R-S
Maandag 23 december 2019 om 01:17 uur

Erwin 070

is niks , wordt niks, zal nooit wat worden.
maar ach , het is wel me clubbie
Zondag 22 december 2019 om 17:41 uur

MiG

Penalty wmb ook gewoon volgens de lijst, het is geen vriendenteam. Iedereen roept dat de discipline moet worden aangehaald. Dat begint dus bij dit soort dingen. Verder vind ik het gelijkspel tegen Twente en Groningen veel erger dan deze nederlaag. Vooral Twente had je moeten winnen want die stellen ook weinig voor. Ajax uit halen we bijna nooit een goed resultaat. Al was de manier waarop het vandaag ging natuurlijk wel dramatisch. Het is al zo vaak gezegd: we missen kwaliteit en daarnaast ontbreekt het natuurlijk aan (zelf)vertrouwen. Het is een dolende ploeg. En de meeste spelers die op de bank zitten, zijn slechter dan die in de basis staan. Alles valt en staat met eventuele versterkingen die gaan komen. Dat zullen iig spelers moeten zijn die direct inzetbaar zijn en niet eerst 4 weken moeten "optrainen"
Zondag 22 december 2019 om 16:48 uur

Ano-Niem

Heel snel deze wanprestaties van de eerste helft van het seizoen vergeten.
Hard met de bezem door de selectie, zoals er nu ook door de organisatie wordt gegaan.

Mocht Pardew komen, dan kun je verwachten dat iedereen op "0" begint en er geen "vriendjes van" worden opgesteld. Met wat gerichte versterkingen in de winterstop moet het toch mogelijk kunnen zijn om in ieder geval 15e te worden of er via de nacompetitie in te blijven.

Ik snap dat velen zeggen, "lekker naar de KKD en dan opnieuw beginnen". Wat je dan vergeet is dat je niet zomaar terugkomt in de Eredivisie (kijk naar Roda, NEC en NAC) en dat, als je promoveert, je echt minimaal 5 jaar moet investeren om überhaupt weer wat stabiliteit te krijgen. Gewoonweg omdat je financieel zo enorm ver wordt teruggeworpen.
Zondag 22 december 2019 om 16:39 uur

John Wright

Ach, Hessen ging gewoon door met de meeste falende vriendjes van FG op te stellen. En dan kletsen over veranderingen. Logisch dat nieuwe aankopen er dan geen zin meer in hebben. Ook in de opstelling een grote schoonmaak, en snel
Zondag 22 december 2019 om 16:17 uur

Haagsicoon

Tja was te verwachten ik had 8-0 ingevuld en dan een Groenendijk en van As weg en helpt allemaal niet zoals een aantal misschien dachten.
Zondag 22 december 2019 om 16:01 uur

Freek

@adotiel
Goossens is een zekerheidje? ja zo dadelijk voor de bank!
Zondag 22 december 2019 om 15:40 uur

adotiel

Dat van die penalty zie je echt verkeerd, vergeet niet dat - de zes tegendoelpunten ten
spijt - aan het einde van het seizoen het doelsaldo nog wel eens bepalend kan zijn. We moeten natuurlijk wel professioneel blijven denken; daar heb je nou juist ervaren spelers voor in je elftal staan. Stel je voor dat die penalty gemist zou worden: dan was het doelsaldo t/m vandaag niet 19 voor en 37 tegen geweest maar 18 voor en 37 tegen geweest: dat zou natuurlijk desastreus geweest zijn.
Zondag 22 december 2019 om 15:26 uur

Freek

Er moet echt een wonder gebeuren in Den Haag, kansloze partij in Amsterdam, inderdaad triest dat Meijers Summerville geen doelpunt gunt, fijne collega (s) heeft Summerville om zich heen. Hopelijk heeft de nieuwe trainer schijt aan namen en zet hij een paar basis spelers op de bank die hebben kansen zat gehad. Met recht het slechtste elftal van de eredivisie! Wij staan (bijna) onderaan maar ik vier geen feest, ik schaam me dood, de haagse bluf is verdwenen, wat over is gebleven zijn overbetaalde voetballers, op een paar uitzonderingen na. Fijne Feestdagen :(
Zondag 22 december 2019 om 15:19 uur

Lex5

Wat een prachtprestatie weer. En wat de heren Meijers en Goossens nou deden bij die pingel, is me werkelijk een raadsel. Talentje Summerville krijgt bij 6-0 achterstand een penalty en hij wil `m zelf nemen. Mag niet van de "pikorde". Amateurtje Meijers overhandigt in hoogsteigen persoon de bal aan collega Goossens, want anders zou Summerville `m wel eens kunnen trappen. Dan ben je toch een misselijk mannetje? En die Goossens had toch gewoon van die bal af moeten blijven (al staat `ie 1000 keer op een of ander lijstje)?

Wat mij betreft de voor de "pikorde". En die enge Meijers, Goossens en Falkenburg wil ik na de winter niet meer zien. Hopelijk kunnen we Immers Beugelsdijk en Bakker prikkelen met een weekje op de bank. De bezem er doorheen. En daarna flink met de zweep erover. Fijne kerst.
Zondag 22 december 2019 om 14:55 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Lassana Faye Milan van Ewijk

Laatste wedstrijd

Logo Feyenoord Logo ADO Den Haag
4-2
27 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo VVV-Venlo Logo ADO Den Haag
3 oktober 2020 om 20:00 uur
De Koel, Venlo

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 3 - 9
2 Heerenveen 3 - 9
3 Feyenoord 3 - 7
4 FC Twente 3 - 7
5 PSV 3 - 7
6 Vitesse 3 - 6
7 FC Utrecht 2 - 4
8 PEC Zwolle 3 - 4
9 Willem II 3 - 4
10 VVV-Venlo 3 - 4
11 Heracles 3 - 4
12 FC Groningen 3 - 3
13 AZ 2 - 2
14 FC Emmen 3 - 1
15 Fortuna Sit. 3 - 1
16 ADO Den Haag 3 - 0
17 RKC Waalwijk 3 - 0
18 Sparta R'dam 3 - 0