Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Directe promotie verder uit zicht na verlies tegen Telstar


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 maart 2024 17 reacties

ADO Den Haag is in een neerwaartse spiraal terechtkomen.

 

De ploeg van Darije Kalezic verloor vrijdagavond in Velsen met 3-1 van nummer 18 SC Telstar. Door deze verliespartij zijn de promotieplekken ver weg. FC Groningen heeft ADO ingehaald en Roda JC heeft net zoveel punten, maar nog twee wedstrijden tegoed.

 

ADO probeerde te voetballen, maar kwam niet door de linies van Telstar heen. Zoals wel vaker dit seizoen had de Haagse ploeg de boel ook achterin niet op orde. De club uit Noord-Holland kon namelijk na een kwartier uit een counter eenvoudig op voorsprong komen.

 

ADO ging op jacht naar de gelijkmaker. Eerst kopte Henk Veerman op de lat en even later was Jort van der Sande wel trefzeker. De middenvelder stond weer in de basis en scoorde op aangeven van Justin Ché.

 

Een paar minuten voor rust kwam Telstar weer op voorsprong en liep ADO dus weer achter de feiten aan. Kort na de pauze werd het zelfs 3-1 en was het duel gespeeld.

 

De Haagse formatie heeft twee weken de tijd om orde op zaken te stellen. Volgend weekend is er namelijk een interlandbreak. De week daarop komt FC Groningen naar Den Haag.

Reacties

Hmmm

De nieuwe trainer wil zijn ding doen, moet dat het team "eigen" laten maken en de nieuwe trainer heeft ook nog weken nodig om het team te leren kennen.

De kans dat een andere trainer het beter gaat doen is niet 0, maar wel zeer klein.

Ik hoop dat de interlandweek wat rust brengt (oefenwedstrijd met een aangepast elftal kan geen kwaad) en hopen dat de spelers dan ook weer allemaal gaan spelen zoals ze eerder het seizoen deden.

Je MOET winnen tegen Groningen, dan ziet het er meteen weer anders uit.
(Helemaal als de concurrentie ook punten laat liggen.

Ben benieuwd naar de prestaties van deze opstelling.
Coremans

Asante Derijck Waem Koudossou

Klas Komljenovic(/Vlak)

vd Sande

van Mieghem Schalk (tot Ideho weer fit genoeg is)
Veerman
Maandag 18 maart 2024 om 10:22 uur

diederik

Kalezic moet er uit , schokeffect geloof ik niet in , maar deze man is het kwijt. Regel het netjes en stel een trainer aan die alsnog plek 2 binnen weet te halen , en de boel onder controle weet te houden
Zondag 17 maart 2024 om 11:16 uur

Rikkie1

Het ziet er nonchalant, moe en ongeinspireerd uit.. het lijkt op..
Zonder Veerman was het helemaal dramatisch geweest.., een manier van spelen veel te voorspelbaar en dat samen met een kansloze verdediging .. , het geluk is een keer op..
Zaterdag 16 maart 2024 om 15:14 uur

ADO73

Kalezic eruit...faalt aan alle kanten, tactisch slecht, verkeerde opstellingen, vreemde wissels en grijpt nergens in. Met dit materiaal had je stijf bovenaan moeten staan.
Zaterdag 16 maart 2024 om 13:38 uur

Gerrit

Marsman er uit dat scheelt al een hoop !!!
Kijk naar de statistieken van eerste helft Telstar 2 schoten op doel 2x raak zegt genoeg!
Sinds hij in de goal staat gaat het minder zeer onzeker!
Waarom heeft Kalezic niet het lef hem te wisselen, volgens mij heeft dit te maken met afspraken van zijn makelaar die heeft afgedwongen dat hij moet keepen toen hij het contract tekende bij ADO!
Zaterdag 16 maart 2024 om 11:43 uur

RF

Onze kalesiets heeft zelf nooit onder druk hiervoor gestaan en jm als td heeft vooral trage spelers gehaald die ook niet aansluiten bij hard werken en daarmee het publiek met zich mee krijgen.
Natas en JM horen en zien we niet maar 1 ding is zeker het klopt gewoon niet goed genoeg wat er in de selectie zit.
Dus natas heeft wat uit te leggen met jm aan de eigenaar waarom het met dit budget en deze 2e rangs trainer niet lukt…
O ja natas zat hiervoor bij een club waar druk als woord alleen op het toilet en de biertap van toepassing was.
Zaterdag 16 maart 2024 om 10:39 uur

Olitano

Alles was er op gericht om dit seizoen te promoveren naar de ere divisie. Want dan zouden we weer winst maken en stapjes kunnen zetten.

Althans, dat was de hoop. Nu dit scenario dreigt niet te lukken moeten we afwachten wat onze Amerikaanse eigenaar gaat doen. Dit seizoen was een verlies van 6 miljoen begroot. Door de versterkingen met dito salarissen en zelfs een transfervergoeding, is het niet uitgesloten dat het verlies dit seizoen op 7 miljoen plus uitkomt.

Ondanks de ingezette bezuinigen, net als als het vorige seizoen, weer een megaverlies. En dat zonder uitzicht op hogere inkomsten vanwege promotie.

Directie, ga er maar aanstaan.
Zaterdag 16 maart 2024 om 09:57 uur

Bastiano

Het is duidelijk te zien dat ADO sinds 16 februari, na het verlies tegen Willem II, enorm uit vorm is geraakt. Een interessant punt is dat deze periode samenvalt met de afwezigheid van Ideho. Dit roept de vraag op of dit louter toeval is. De gehele ploeg lijkt te kampen met vormverlies, met opvallende problemen bij spelers zoals Assante, wiens prestaties vandaag weer teleurstellend waren met drie tegendoelpunten door persoonlijke fouten. Ook Surmeli valt op door zijn trage spel en veelvuldig balverlies op het middenveld. Daarnaast lijkt Che, na zijn terugkeer van een blessure, te kampen met te veel persoonlijke fouten.

Maar bovenal valt op dat onze coach uit vorm lijkt te zijn. Hij maakt veel te veel wisselingen in het basisteam, waardoor spelers zoals Van der Sande, die cruciaal kunnen zijn in belangrijke wedstrijden, op de bank worden gehouden. Daarentegen wordt constant het vriendje van de coach, Wolfgang, ingebracht, ondanks dat hij duidelijk niet op niveau presteert. Het tactische aspect lijkt ook te wensen over te laten, met verdedigend spel wanneer we moeten aanvallen, en vice versa. Het lijkt alsof de coach het team niet meer onder controle heeft in deze cruciale fase van de competitie.

Zou een andere coach tijdens de interlandpauze een ommekeer kunnen veroorzaken? Als we echter blijven spelen zoals we nu doen, is het twijfelachtig of we zelfs de nacompetitie nog zullen halen. Dit zou een enorme teleurstelling zijn na zo'n veelbelovende start van het seizoen.
Zaterdag 16 maart 2024 om 07:44 uur

diederik

Zoals eerder aangegeven, Kalezic faalt. Stoere one liners genoeg, maar daarprikken we doorheen.
Zaterdag 16 maart 2024 om 07:41 uur

Hagenees

Natuurlijk zit promotie er niet in wat ik verleden week al schreef.
Periodetitel ook niet meer in zicht .
Trainer krijgt dit elftal niet meer op de rit.Continu dezelfde fouten.
Dus trek je conclusie.
Winter aankopen Vlak,Schalk en Marsman miskoop van het jaar.
Totaal geen toevoeging voor het elftal.
Dordrecht en de Graafschap passeren ons ook op de ranglijst.
Groningen ga je echt niet van winnen met deze achterhoede.
Volgend seizoen gewoon weer KKD
Helaas maar waar niet te zoeken in de eredivisie
Zaterdag 16 maart 2024 om 07:31 uur

John Wright

Genoeg kwaliteiten, geen inzet of uiterste wil om te winnen. Belachelijke keuzes van technische staf. Totale schande. De conclusie is duidelijk.
Zaterdag 16 maart 2024 om 07:17 uur

Thehague070

Als je Groningen plots toch weer wint is het niet afgelopen natuurlijk... Maar feit is dat marsman een nietszeggend en niet nodige doelman was... Bewijst zich werkelijk niet dus zet coremans er gewoon in... Surmeli en van hintum moeten werkelijk even 2 wedstrijden pas op de plaats maken.. Sellouki, koudoussou erin.. zet op dat middenveld vd sanden vigen en vlak neer.. Vlak als verdedigende middenvelder Asante gewoon rechtsback en derijck met waem achterin dan zit 't prima...
Zaterdag 16 maart 2024 om 01:30 uur

Wes

Ziet er naar uit dat de trainer de ploeg niet op de rit krijgt. Steeds dezelfde fouten. Veldbezetting niet goed, omschakeling nog steeds te langzaam, keer op keer dezelfde fouten. Scherpte is er niet. Vandaag drie keer links achterin de fout in geen enkele blokkade ol de bal, een voorzet naar het centrum en afgemaakt waarbij de aanvaller steeds voor de verdediger dook. Ik denk dat het tijd wordt voor de witte zakdoeken.
Zaterdag 16 maart 2024 om 00:12 uur

Hansiehansie

Heel slechts technische beleid, met een korte termijn visie, is weer eens gebleken dat deze staf dadelijk de oorzaak is dat de investeerders het bijltje er bij neergpoien
Vrijdag 15 maart 2024 om 23:52 uur

bert1953

Deze trainer gooit in de laatste paar wedstrijden het hele seizoen weg. En Schalk, Marsman en zelfs Vlak voegen totaal niets toe.
Vrijdag 15 maart 2024 om 23:34 uur

Jap

Dat je nu opnieuw op achterstand komt toont aan dat ze echt kwaliteit te kort komen voor de promotie plekken. Ze zullen zich in de directie kantoren achter de oren krabben. Weer zo veel geïnvesteerd en weer de doelstelling niet gehaald. Er zitten een paar prima voetballers in de selectie, maar ook hoogbejaarde mannen die het tempo niet meer bij kunnen benen en een handvol jongens die helaas kwaliteit te kort komen. Komend jaar focus op balans en kwaliteit bij de aankopen en niet op sentiment alstublieft.
Vrijdag 15 maart 2024 om 23:23 uur

RF

Op snelheid en effectiviteit verliezen ze keer op keer.
Trage middenvelders en verdedigers en pap in de benen.
Knudde met een rietje en de extra aankopen in de winterstop hebben een mega salaris en bakken er niets van.
Het team met de hoogste gemiddelde leeftijd en begroting zakt dieper en dieper door het eis. Aan wie of wat ligt dit.?
Vrijdag 15 maart 2024 om 23:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
1-2
22 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Woudestein, Rotterdam

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26