Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Drie namen gaan rond


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 november 2022

Drie namen gaan rond onder de ADO-supporters wat betreft de opvolging van Dirk Kuyt.

 

Volgens Omroep West zijn dat Giovanni Franken, Edwin Grünholz en Danny Buijs.

 

Aad de Mos denkt dat een nieuwe trainer een halfjaar in de luwte moet kunnen werken, zonder ambities. ,,Dit seizoen moet je gewoon vergeten'', vindt De Mos. ,,Je moet opbouwen naar volgend seizoen.''

 

Grünholz zou in de ogen van De Mos een goede jongen voor ADO zijn. ,,Hij heeft bij Westlandia en Quick Boys bewezen verstand van voetbal te hebben. Het is daarnaast een Haagse jongen. Als hij zelf zijn assistenten mag uitkiezen, dan zou het zomaar een voltreffer kunnen zijn.''
 

Oud-voorzitter Jacco van Leeuwen van supportersvereniging Haagsche Bluf geeft de voorkeur aan Buijs. ,,Hij heeft de meeste ervaring en hij wordt nog steeds toegezongen door de fans als hij in het stadion is. Zelfs als trainer van de tegenstander.'' Buijs werd overigens onlangs ook ontslagen bij zijn club in België.


Dan is ADO er volgens Van Leeuwen nog niet. ,,Ook moet er ook snel een assistent komen en de selectie worden doorgelicht. Zodat we weten voor welke posities we versterkingen moeten halen. Een plek bij de eerste twee in de competitie gaat niet lukken. Wel kunnen we nog een nacompetitieplek halen. Via de competitie of een periodetitel.'' 

Lees meer over

Reacties

KaleHans

Grunholz heeft bewezen een goeie trainer te zijn alleen zijn wij dan weer voor een trainer de eerste BVO..... maar goed, je moet ergens beginnen.
Danny Buijs zou ik geen verkeerde vinden, heeft bij Groningen veel leuks laten zien, alleen ging dat dan weer in Belgie mis.
Dus ja....... wat is wijs? Van mij mogen ze allebei waarbij Grunholz het voordeel heeft dat je dan weer een Haagse jongen binnen haalt.
Vrijdag 25 november 2022 om 09:23 uur

Martgroen

@ Reneetje,
helemaal mee eens!
Aanvallend voetbal en passie, probeer nou eens dat publiek te vermaken. Komt dat stadion misschien ook weer eens vol een seizoen lang.
Vrijdag 25 november 2022 om 05:56 uur

Vane 01

Grunholz zou volgens mij echt top zijn. Kan echter 2 kanten opvallen of hij red het en is de man, of hij valt om en kan het vergeten. Ik zou me 3 x bedenken als ik hem was.
Nu 1/2 jaar puinruimen, uithuilen en opnieuw beginnen met een nieuwe directie.
Ben trouwens benieuwd naar Verheijdt en Kisna
Donderdag 24 november 2022 om 19:06 uur

MikeyMolenaar

Grunholz is top🔥
Donderdag 24 november 2022 om 18:50 uur

diederik

Geen Buijs aub dat gaat m niet worden
Donderdag 24 november 2022 om 17:58 uur

Reneetje

Het interesseert me niet eens wie er trainer wordt, het enige is dat ik een leuke wedstrijd zie met passie en aanvallend voetbal. En dan mogen ze best verliezen maar dan ga ik niet met een rotgevoel weg zoals de afgelopen maanden.
Donderdag 24 november 2022 om 17:46 uur

Spelersklassement

De top3:
Amar Catic Hugo Wentges Gregor Breinburg

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
0-1
16 november 2022

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
11 december 2022 om 14:30 uur
Yanmar Stadion, Almere

Advertentie