Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

DSW stopt ermee


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 april 2008 11 reacties
DSW, de hoofdsponsor van ADO Den Haag, stopt na dit seizoen als hoofdsponsor. Zij kunnen totaal niet leven met de visie van Van der Kallen.

De tirade van DSW-directeur Chris Oomen: “Met de keuze voor de nieuwe algemeen directeur (Harm de Boer) vind ik dat ADO Den Haag erg gemakkelijk langs DSW is gegaan. Laat ik duidelijk zijn: DSW gaat niet de privé-bv van Mark van der Kallen sponsoren. De gemeente Den Haag is slordig geweest met de belangen van de club. Ik denk dat ADO Den Haag de verkeerde kant opgaat met Van der Kallen.”

“Als ADO Den Haag in zee gaat met een man die geen wortels heeft binnen de club, wordt er een grote fout gemaakt. Ik merk bij Van der Kallen geen sprankje clubliefde. Dit is voor hem een zakelijke transactie. Als je wilt dat crediteuren 70 procent van hun vordering inleveren en je laat dat ook nog eens weten via TRIP Advocaten, dan ben je fout bezig. En dan acht miljoen euro in de club steken om er zelf beter van te worden. Feitelijk koopt hij de club. Dan denk ik: zoek het maar uit.”

Naast de komst van Van der Kallen, is het ontslag van Remco van der Veen argument twee om de overeenkomst niet te verlengen. Volgens Oomen is het aan hem te danken dat DSW drie seizoenen geleden hoofdsponsor werd.

De directeur van de verzekeraar noemt het imago niet als argument. DSW haalde vorig seizoen de naam tijdelijk van het shirt nadat supporters van ADO Den Haag tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse het veld hadden bestormd.

Reacties

Gerard

Zijn er hier nou nog mensen die niet snappen wat er nu aan de hand is...?

vd Kallen probeert over de rug van een heleboel mensen geld te verdienen.  Troubleshooter heet dat............ Als je alleen maar denkt in termen van "van mij mag ie, anders was de club kapot geweest" ben je gewoon DOM en KORTZICHTIG!

Hij gaat over lijken hier en beschadigt een hoop mensen. Is gespecialiseerd in het opkopen van bijna verloren bedrijven om ze uit elkaar te halen en met winst door te verkopen.
Als het fout gaat met ADO heeft ie nog een stukje van het stadion  (wat veeeeel meer waard is dan wat ie geïnvesteerd heeft....) Rara waar deze zichzelf rassupporter noemende (heeft iemand m ooit wel eens op de tribune zien zitten???) `zakenman` op aan gaat sturen...

Vrijdag 11 april 2008 om 20:41 uur

aadche

Ja typisch geval van natrappen, en nog even wat extra naamsbekendheid scoren.... Bovendien zijn zorgverzekeraars sowieso nare bedrijven, altijd maar weer winst proberen te maken over de rug van zieke mensen, in dit geval over de rug van een club in een zieke situatie..
Ook al mag het dan weer niet, ik wil graag een biermerk op de borst....
Vrijdag 11 april 2008 om 14:35 uur

Nix

Dit is dus ook weer misselijkmakend. Die eikel van DSW mag nog leuk even het een en ander roepen in de media en het hele land neemt het straks weer over, echt ongelooflijk.
Vrijdag 11 april 2008 om 12:58 uur

ADOsexual

Ik heb nergens meer zin in, wordt zo moe van al dit gedoe.  Alleen de sportieve prestaties boeien mij nog... Het doet gewoon pijn in je hart om je club zo gesloopt te zien worden door allerlei wolvenbendes...... Het zijn allemaal een vies stelletje jakhalzen. geld geld geld geld geld. Zakkenvullers, professionele oplichters, mafiosi. Ik distantieer me ervan.   
Vrijdag 11 april 2008 om 12:52 uur

jajoh

eindelijk goed nieuws!!!! optieften met die zooi. Nu opeens beginnen over clubliefde, "we gaan geen vd kallen bv sponsoren".... is die vent gek of wat!? wie kapte er destijds mee na vitesse??? ongelovelijke weggooiers!!!!! kunnen we misschine nu een echte hoofdsponsor krijgen!
Vrijdag 11 april 2008 om 11:57 uur

D

Het is inmiddels duidelijk. Vd Kallen is niet iemand die al jaren een ADH-fan is. Hij gaat het niet doen uit clubliefde. 

Maar ....................................., wat of wie is hij wel ?
# iemand die de lopende kosten betaalt (en dat zijn flinke bedragen)
# een zakenman die (tzt) geld wil verdienen aan de club
# iemand die afspraken heeft gemaakt met de gemeente
# iemand die handlangers in de RVC heeft zitten
# iemand die een duidelijke visie heeft
# een zakenman die de club financieel gezond kan maken
# een persoonlijkheid die de club op de sportieve ladder kan laten stijgen 

Kan me voorstellen dat een aantal mensen dit alles bedreigend vind. Daar staat wat mij betreft tegenover dat je bij hem weet waar je aan toe bent. Zijn intenties zijn bekend.

Als het met de club goed gaat dan mag hij daar ook van profiteren, heb daar geen moeite mee.

Als Braaksma en consorten zich aansluiten, zou ik dat alleen maar toejuichen. Maar geen meerdere kapiteins op 1 schip ! Dat gaat niet werken.

Een aantal jaren rust en duidelijkheid. Niet slecht, toch ?
Vrijdag 11 april 2008 om 11:45 uur

Bokkie

Wat een ongelooflijk eng mannetje is die Chris Oomen, blij dat hij oprot. Laatste thuiswedstrijd maar meteen zonder `Stad Holland` (of wat er ook staat) op de borst spelen!
Vrijdag 11 april 2008 om 11:22 uur

slain

OPZOUTUH.

Vrijdag 11 april 2008 om 11:18 uur

Moehahahaha

DSW begint over clubliefde....
Welk bedrijf haalde er ook alweer een vieze racelamestunt over de rug van ADO uit toen ze tijdelijek stopte..
Vrijdag 11 april 2008 om 11:14 uur

Jerzy

vd Kallen is recht door zee. En daar kunnen die kontendraaiers van DSW, de gemeente, Ringelmans en al die anderen niet zo goed tegen. Die klagen liever dan dat ze werkelijk iets doen om de club vooruit/omhoog te helpen. En de enige manier om onze club te redden is om alles keihard zakelijk op de rails te zetten. Anders is het over en sluiten.
Vrijdag 11 april 2008 om 11:12 uur

arthur

voor hoe veel of liever gezegd hoe weinig sponsort dsw fc den haag eigenlijk??? voor een club met een exposure die alleen door de grote 3 + az wordt overtroffen!
voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en vervolgens ook nog eens alles willen meebepalen, waar hebben we dat meer gehoord???

pfff, wat een zegen voor de club zou het zijn als er eindelijk weer eens één duidelijke sterke man/partij is met visie en uitstraling in plaats van een wirwar aan kleinere ons-kent-ons partijen zoals nu bv. dsw en van der veen.

 

Vrijdag 11 april 2008 om 11:08 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Morgen om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26