Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Ed Slier: kan het alleen maar omschrijven als onbeschrijfelijk


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 juli 2024 Nog geen reacties

De oefenwedstrijd van ADO Den Haag bij HVV Laakkwartier begon met een bijzondere aftrap.

 

ADO-supporter in hart en nieren Ed Slier kwam met de wedstrijdbal het veld op, overhandigde hem aan de scheids en verrichtte de toss. Bij zijn opkomst en toen hij op de middenstip stond, klonk uit de geluidsinstallatie You'll Never Walk Alone. Minutenlang kreeg hij applaus van alle spelers en supporters.

 

De ongeneeslijk zieke Ed, bekend van de website Northside.nl, was peroonlijk uitgenodigd door Laakkwartier, vertelt hij. ,,Ik hoefde geen seconde na te denken om op deze eervolle uitnodiging in te gaan. Mijn buurman Bertus, die deel uitmaakt van het sfeerteam van Lakwa kwam eind mei bij me langs en vroeg of ik erbij wilde zijn. Maar dat ik met de bal mocht opkomen en de toss mocht doen was voor mij een complete verrassing."

 

Ed woont al 26 jaar om de hoek bij Laakkwartier op de Van Zeggelenlaan. Hij is niet alleen gek van het geelgroen van ADO, ofwel FC Den Haag zoals hij het altijd is blijven noemen. Ook met het roodzwart van de club Laakkwartier heeft hij een bijzondere band. Dus dat waren zaterdag twee clubs in één klap.

 

,,Het moment dat ik het veld op liep onder applaus van alle supporters langs de lijn en iedereen op het veld, kan ik alleen maar omschrijven als onbeschrijfelijk'', zegt hij tegen deze site. ,,Vervolgens heb ik het begin van de wedstrijd vanuit de VIP-ruimte gekeken en daarna tot de rust aan de overkant. De tweede helft heb ik het weer verder gezien vanuit de VIP-ruimte. Daar ben ik na de wedstrijd nog een uurtje blijven bieren. Hoe het met me gaat? Nou, zoals ik altijd zeg: We Leven!''

 

De aanjager van onder andere de knuffelactie in de Kuip is al vaker in het zonnetje gezet sinds bekend is dat hij ziek is. Dat gebeurde in het stadion van ADO met spandoeken. Ook werd hij in april als verrassing met veel vuurwerk door zijn vrienden met de spelers-bus van ADO opgehaald en naar het stadion gebracht voor de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie