Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Eerste thuiszege voor ADO tegen VVV


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 september 2011 11 reacties

Na afloop van de wedstrijd tegen VVV kon er eindelijk weer gelachen worden in de hofstad. ADO Den Haag boekte een 2-0 zege tegen de Limburgers, de eerste thuisoverwinning van dit seizoen.


De ploeg van Maurice Steijn speelde een aardige eerste helft, waarin zo af toe en het positiespel van vorig seizoen voorbij kwam.  De 2-0 voorsprong was dan ook verdiend.

 

De eerste werd gemaakt door John Verhoek die met enig geluk vrij voor de keeper kwam te staan. Het tweede doelpunt viel vijf minuten voor rust, en werd gemaakt door Gabor Horváth die een voorzet van Wesley Verhoek het doel in werkte.


De tweede helft was van minder kwaliteit. ADO Den Haag kreeg nog wel wat kansen. Zo schoot Tjaronn Chery, de leukste speler van de avond, op de paal.

Reacties

supporter 4-life

ik moet zeggen dat ik steijn dit x geen briefje heb zien geven hebt ie toch naar me geluisterd op de familiedag ik gaf m een briefje waarop stond<geen briefjes meer dit staat een beetje stom>,lex moest maar eens op de bank starten en jens helaas ook wat spelen die slecht hadden we ze maar verkocht iedereen huilen dat t team bij elkaar moest blijven,nou er staat nagenoeg t zelfde elftal en de winnaars van vorig seizoen zijn nu de losers en worden nooit meer voor zoveel verkocht erg slim weer ado had maar lekker gecasht verder ben ik super blij met de 3 punter want die waren hard nodig!1ste helft degelijk 2de helft beetje jammer weer!!FC DEN HAAG 4-LIFE volgende week die kakkerlakken wordt errug moeilijk maar wie weet.....
Maandag 26 september 2011 om 09:03 uur

harold

Genoten van Cherry..ben alleen verbaasd dat ik niets lees over het slechte spel en de arrogante houding van Immers, drama die jongen op dit moment
Maandag 26 september 2011 om 07:46 uur

Kobus Tokus

Trouwens, als Chery zo doorgaat en zich blijft manifesteren, koel blijft in z`n hoofd en geen gekke dingen gaat doen -in noch buiten het veld- en hij speelt zich in de basis dan staat `ie over een jaar in Oranje, als het niet minder is. Geldt trouwens ook voor Drenthe die er gewoon klaar voor is (maar fucking genegeerd wordt door die kwal Van Marwijk die z`n hoofd maar in de kont van z`n schoonzoon en de Sneijders en Van der Vaarts blijft houden...)
Zondag 25 september 2011 om 19:30 uur

Kobus Tokus

@MiG en Scheveningah, helemaal mee eens. Ik ben erg gecharmeerd van Chery: voetballend vermogen én hard werken! Wat een wereldgozah! Maar ik vind het meer een zuivere 10/AM dan een hangende linksbuiten hoor MiG. En idd Luksík er maar uit, die brengt het gewoon niet. Supa moet in de basis, ik vind dat hij er klaar voor is. Ik heb overigens m`n twijfels bij Mörec. Horvath is wel degelijk een aanwinst gebleken en kan goed meekomen. Toornstra lijkt er helemaal niet meer bij te zijn joh.... Even rust gunnen denk ik, ff iemand anders erin. En ik blijf het zeggen: Japie en Elbers op de flanken, die jongens zijn een attractie op zich! Gewoon 2 of 3 wedstrijden of zo in de basis, en opbouwend meer en langere invalbeurten geven. Gewoon brengen die jongens. Die kunenn het heus wel, tis een kwestie van aan het niveau laten wennen. John Verhoek staat er over 2 weekies of zo wel, die moet er ff in komen. Als dat gaat draaien allemaal dan komen die goals wel. Hij is overduidelijk gemotiveerd om er wat van te maken. Voor Brouwer kan ontslag aangevraagd worden. En Immers is als het aan mij ligt uit de basis gespeeld door Chery, die in alle opzichten gewoon veel beter is. Meer body, meer power, meer actie/daadkracht, meer gedrevenheid, meer voetballend vermogen, meer aanleg/talent, meer alles.
Zondag 25 september 2011 om 19:21 uur

MiG

Chery heeft ten minste lef, al moet hij niet overdrijven en hij heeft moeite om het veld breed te houden wat toch wel een beetje wordt verwacht van iemand die [op papier] hangend op links staat. Supusepa was een verbetering tov Luksik (al zegt dat misschien meer over Luksik), John Verhoek moet net ff scherper worden, maar hij werkt zich iig wel uit de naad, Mörec kan je nog weinig over zeggen, maar hij had wel een domme, wilde overtreding net op de helft van VVV en ik hoop niet dat dit typerend is voor zijn spel. Toornstra is helaas nog steeds van het padje, maar dat zal toch nog wel goed komen, toch...???
Zondag 25 september 2011 om 17:35 uur

Bolluhboeah

Kan niet anders zeggen dat ze goed hebben gespeeld en verdiend gewonnen. Natuurlijk, perfect is het niet. Maar kansen worden bij iedere club wel gemist. Na een lastig begin met 4 clubs waarvan je traditioneel weinig punten tegen haalt, is dit een goeie stap voorwaarts. Als we deze verloren hadden, dan had ik me echt zorgen gemaakt.
Zondag 25 september 2011 om 13:45 uur

Tja

3 Punten in de knip in een aardige eerste helft, maar de 2e helft was niet meer om aan te gluren een Atteveld dejavu.
Onbegrijpelijk om thuis zo apatisch te gaan spelen en gokken op de counter, zo trainer zo speelwijze.
Positief 3 punten en een Chery die zijn visitekaartje duidelijk heeft afgegeven een aanwinst die in de basis hoort, nu nog meer haagse bluf en passie brengen, dan is de 12e plek haalbaar.
Zondag 25 september 2011 om 13:33 uur

Scheveninger1987

ik vind dat als we vorin zijn niet echt weten wat ze moeten doen t houd daar een beetje op we hadde vvv af moeten maken gister verhoek is een leuke buitespeler maar echt een actie heeft die niet
chery is gewoon de beste aankoop geweest heeft een leuke actie en werkt heel hard

na 1 winst partij tege vvv ben ik niet overtuigd
Zondag 25 september 2011 om 12:29 uur

Erik FC DEN HAAG

Ben toch wel positief ! Het is nu wel duidelijk dat luksik beter op het bankie kan en dat Chery gewoon moet spelen.Die Morec is er ook zo goed als klaar voor. De tweede helft was matig door een vreemde keuze !! Gewoon bij en aanvallen,maar ben toch tevreden !!
Zondag 25 september 2011 om 12:23 uur

Wes

Eindelijk een thuisoverwinning, een goede eerste helft met pressievoetbal. ADO heeft de goals afgedwongen en het had er veel meer kunnen zijn.
Wat ik echter niet snap is waarom in de rust het roer om moest, de opdracht om compacter te gaan spelen en via een counter te gaan scoren vind ik behoorlijk vreemd. je kon zien dat de ploeg daar geen raad mee wist, het liep gewoon niet meer. Terwijl VVV met een nulletje of vier te pakken was. Het spel naar de eigen helft toetrekken in plaats van op de helft van de tegenstander spelen zoals in de eerste helft. Tegen een ploeg als VVV moet je doordrukken met pressie op hun helft en het publiek proberen te vermaken, dat lukte zo goed in de eerste helft. Weer dat aanpassen aan de tegenstander wat Steijn weer doet, VVV het spel laten maken op onze eigen helft. Onbegrijpelijk!
Gelukkig kon VVV geen vuist maken maar een ander team legt ze er wel in en dan hang je eraan.
Zondag 25 september 2011 om 02:02 uur

R.E.

Eindelijk heeft Steijn ook begrepen dat Chery in de basis moet. Bij Twente deden ze vorig jaar toch ook niet voorzichtig met Chadli, die ook rechtstreeks uit de eerste divisie kwam?
Zaterdag 24 september 2011 om 23:54 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24