Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Eindspurt brengt ADO Den Haag punt


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 februari 2011 11 reacties

ADO Den Haag heeft aan de thuiswedstrijd tegen Feyenoord een punt overgehouden. De ploeg van John van den Brom deed het Haags Kwartiertje weer eens eer aan.


Op de cover van VI, bezongen door John Medley en een filmsterrenspandoek, aan wierook geen gebrek voorafgaand aan het duel tegen de Rotterdammers. Of het daardoor kwam is niet duidelijk, maar de Hagenaars hadden moeite de favorietenrol waar te maken.

 

The Hague GoodFellas

Het spandoek The Hague GoodFellas


Het bekritiseerde Feyenoord voetbalde daarentegen frank en vrij. Voor de rust stond het al verdiend voor met 2-0. Bij ADO Den Haag speelden teveel spelers onder hun kunnen, vooral met de balaannames en afvallende ballen ging het keer op keer mis.


Het is dat Feyenoord de fout maakte om al gelijk na rust alles te zetten op consolideren, anders had de achterstand nog verder kunnen oplopen. Een schot Jens Toornstra tegen de lat uit een vrije trap was het grootste wapenfeit tot aan tien minuten voor het einde.


Toch ontplofte plotseling de wedstrijd toen de goed ingevallen Charlton Vicento als een duveltje uit een doosje de bal in het Rotterdamse doel werkte na een voorzet van Lex Immers. Feyenoord begon te wankelen en al vier minuten later was het Dmitry Bulykin die een voorzet van Toornstra van rechts als een ware topscorer afmaakte.


Na gelijkmaker gingen beide teams voor de winst en ontspon zich nog een boeiend gevecht. ADO Den Haag was nog gevaarlijk via Vicento, maar het geluk dat een vrije trap van Fer tegen de lat knalde. Daardoor is de residentieclub nog steeds ongeslagen in het nieuwe jaar.

Reacties

Nils

KK heeft een punt; het leek wel of de vraag niet was of we gingen winnen maar alleen maar met hoeveel. Die arrogantie past ons niet en dat bleek ook wel

Maandag 21 februari 2011 om 11:04 uur

Karel KLaver

Net als het gros hier op de shoutbox, waren de meeste spelers simpelweg te overmoedig. Zodra we denken dat we het wel ff doen, gaat het mis. Teamdiscipline, realiteitszin en hard werken is het enige dat ons helpt.

Maandag 21 februari 2011 om 10:33 uur

Nils

Bert van Marwijk zat op de tribune en blijkbaar was dat voor Toornstra en Verhoek. Ik denk niet dat de Verhoek die we gisteren hebben gezien op een selectie hoeft te rekenen. Wat was hij allemaal aan het doen? Er was een moment in de wedstrijd dat hij overal liep, behalve op de rechtsbuiten plek. Derijck wees hem daar ook terecht op.

Kubik lijken we een tijdje kwijt te zijn dus Vicento gaat speeltijd krijgen. Die moet nog wel een hoop leren want zijn goal is schitterend en hij werkt keihard, maar die laatste bal had hij moeten afgeven want er stonden 2 spelers van ons vrij.

Maar goed, als die irritante Bisseswar die bal erin kegelt verlies je in de laatste seconden

Maandag 21 februari 2011 om 09:02 uur

ronnie

Wat is dat toch waarom kunnen we niet dat beetje exstra's geven.

Of hebben we medelijden?.

Maandag 21 februari 2011 om 00:02 uur

Tja

Pracht wedstrijd voor de neutrale toeschouwer.

Een matige wedstrijd van ons vooral als spelers hinderlijk uit de discipline gaan lopen (Verhoek), Coutinho onzeker acteerde, alleen de Reijck en Toornstra op niveau speelden en dan breng je als team te weinig.

Laat die druk voor plek 5 toch zitten en geniet van het moment.

Doorgaan met opbouwen en bij elkaar houden van het geraamte goed naar betaalbare talenten scouten en vooral plezier houden.

Zondag 20 februari 2011 om 21:06 uur

IKKE

Verhoek was vandaag de weg volledig kwijt. Ik zag hem al 1,5 uur! voor de wedstrijd geheel klaar voor de wedstrijd dus in wedstrijd tenue door de tunnel lopen. Tijdens de wedstrijd liep hij overal behalve op zijn eigen plek (of heeft hij tegenwoordig een geheel vrije rol?) Hij liep de gaten voor anderen dicht en daardoor was de veldbezetting weer steeds niet goed en daardoor liep het niet zoals anders. Mannen, gewoon normaal blijven doen en met de gebruikelijke veldbezetting blijven spelen dan komt het zeker goed dit jaar.    

Zondag 20 februari 2011 om 17:47 uur

MiG

DH liep ouderwets te k*tten. Derijck was goed en Coutinho deed het ook niet onaardig, maar dan heb je het wel gehad. Het is dat Feyenoord zo een armoedig elftal heeft want anders had je gewoon verloren.

Zondag 20 februari 2011 om 17:33 uur

ggf

Los van het  mooie doelpunt, vond ik dat Vicento goed inviel.

Eerlijk gezegd heb ik het nooit zo in hem zien zitten; maar de laatste tijd heb ik het gevoel dat hij wel wat meer brengt.

Voor mij stak bij ADO Derijck er vandaag met kop en schouders boven uit. Immers, vond ik erg matig spelen, net als Ammi.

Bulykin en Verhoek vond ik redelijk. De rest beetje middelmatig.

Misschien kan Viceno nu de komende weken (nu Kubic wellicht even aan de kant moet blijven) m'n (eerdere) ongelijk bewijzen. Ik hoop van harte dat dat gaat lukken.

En verdert: Het eerste half uur vond ik zeker niet slecht van ADO-kant.  Daarna, tot een kwartier voor tijd, was het zeer matig. Het laatste kwartier zat het bepaald niet tegen (de 2-2 kwam toch wel uit de lucht vallen). 

Ik vond het over het geheel genomen wel redelijk gelijk op gaan, dus die 2-2 lijkt me een eerlijke verdeling al voelt het voor mij als winst (na die 0-2 een kwartier voor tijd en het toch wel behoorlijke aantal kansen die Feijenoord onbenut liet).

Dat de Feijenoord aanhang het uiteindelijk nodig vond om stoeltjes te slopen is natuurlijk te gek voor woorden en heeft iets zieligs.

Zondag 20 februari 2011 om 16:42 uur

Der Rudy

Zo zie je maar. Allen door 100% concentratie en inzet kan je resultaten boeken. Niet dus door te denken dat je een superspeler bent. Wat een slappe houding in de eerste helft. Veel klungelig balverlies en spelers die de bal liever niet wilden hebben. Was dit nou ADO die vijfde staat en al aan Europees voetbal denkt ? Niet dus.

 

En dan komt de tweede helft van de tweede helft. Eindelijk lukte af en toe wat en werd het weer een wedstrijd. Want wat waren die Japanner en die huilebalk gevaarlijk van Feyenooit!  Gelukkig ontbrak bij hen het geluk en hebben wij good old Timothy nog. Als een rots in de branding bleef hij overeind en bleef verstandig voetballen. Vincento struikelde vaak over zijn eigen benen. Maar ja als je scoort maakt alles goed.

 

Uiteindelijk ben ik blij met een punt. En ik heb genoten. Van de sfeer en van de wedstrijd. 

 

Zondag 20 februari 2011 om 16:33 uur

langepino

''THE GOODFELLAS"mooi spandoek!!we kunnen verder gaan met dromen!!WE GAAN EUROPA IN EN FEYENOOIT MAG NIET MEE!!!

Zondag 20 februari 2011 om 15:50 uur

ADODENHAAG

Zo´n wedstrijd zit er bij, hopelijk valt het mee met Kubik. Volgende week iedereen weer in topvorm; Toornstra, Immers, Rado, Ammi konden allemaal beter!

Zondag 20 februari 2011 om 15:39 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24