Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Elf: ADO en gemeente willen overname NIET dwarsbomen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 juli 2014 19 reacties

Het bericht van de NOS dat ADO en de gemeente Den Haag een andere investeerder zoeken, zou onjuist zijn.

 

Mark van der Kallen heeft na het item op het NOS-journaal gesproken met mensen binnen de raad van commissarissen  en de gemeente. Die hebben hem verzekerd dat ze geen alternatief plan uitdenken, zo laat Van der Kallen aan Elf Voetbal weten. “ADO zoekt geen andere koper”.

 

Volgens de NOS zou de clubleiding en de gemeente de Chinese investeerder United Vansen niet zien zitten. De vrees zou bestaan dat ADO een handelshuis wordt.

 

Niets van waar, aldus Van der Kallen. “In de komende dagen hopen zowel de raad van commissarissen als ook de gemeente Den Haag officieel kennis te maken met de heer Wang Hui, eigenaar van Vansen United.”

Reacties

janvele

@KaleHans
De laatste berichten lezend zou je denken dat wij van de hel in de hemel komen. De komende maand zal duidelijkheid geven of de miljoenen investeringen in spelers er komen of dat ADODenHaag gaat worden gebruikt/misbruikt voor andere belangen van de Chinees.
Vrijdag 11 juli 2014 om 13:00 uur

KaleHans

Jan...onze voetballers zitten op een niveau dat voor onze club betaalbaar is. Erg veel beter zullen ze dus niet gaan voetballen, tenzij er een aantal betere voetballers worden aangetrokken. Door die betere voetballers worden de andere jongens meegetrokken omhoog, zo werkt dat nou eenmaal. Nu klopt er iemand aan de deur die geld in betere spelers wil investeren waardoor er dus beter gevoetbald zal gaan worden met als doel binnen een paar jaar structureel bovenin meedraaien. Allemaal zaken die jij volgens mij ook wil zien..... toch? Wie zegt niet dat er achter de schermen al onderhandelingen met betere spelers lopen? 16 juli is de deadline en dan pas kunnen de aandelen daadwerkelijk overgenomen worden tenzij de gemeente nog ergens mee op de proppen komt. Wat ik overigens niet zie gebeuren..... dan is het toch nog niet zo gek dat er nog geen betere spelers aangetrokken zijn? Geld dat er (nog) niet is ken je tenslotte niet uitgeven toch?
Wacht de 16e eerst maar is af......dan praten we daarna verder.
Donderdag 10 juli 2014 om 21:58 uur

janvele

@Tja
Moet ik en plan hebben voor een betaald voetbalorganisatie? Supporters nemen waar wat er bij hun club gebeurd en dat kunnen goede en slechte dingen zijn. Bij ADODenHaag was dat te veel slecht voetbal. Indien de voetballers dat nu eens veranderen dan is dat een begin maar niet met een overname door een Chinees van de andere kant van de aardbol.
Donderdag 10 juli 2014 om 09:56 uur

Tja

@janvele
Beste jan geef eens gewoon antwoord op een simpele vraag" Wat is jou plan van aanpak dan?"
Want alles niets vinden is te simpel, daar kom je niet mee weg in deze discussie.
Donderdag 10 juli 2014 om 02:05 uur

janvele

@Tja
Vanuit een overheidsinstituut is wat anders dan een voetbalorganisatie. Overigens je geeft zelf aan dat er veel hacheijke momenten waren. Is dat iets voor een voetbalorganisatie? Nee zou ik zeggen.
Woensdag 9 juli 2014 om 17:44 uur

Tja

@janvele
Beste jan, ik heb met Chinezen gewerkt vanuit een overheid instituut, veel hachelijke situaties meegemaakt maar altijd op hun steun kunnen rekenen.
Stel je eens open voor een durf investment of zo niet kom dan zelf met een plan van aanpak om van onze club een stabiele club te maken met kansen voor Europees voetbal of meer in de toekomst.
Woensdag 9 juli 2014 om 15:36 uur

janvele

@KaleHans
Een feit is dat wij met zijn allen koffiedik kijken. Eerst zien en dan geloven. Voorshands gaat ADODenHaag met dezelfde beperkte groep de competitie in en is er van versterkingen weinig zichtbaar. Krijgt de nieuwe eigenaar het voor het zeggen dan zal deze tientallen miljoenen moeten investeren om Europa in te gaan. Ik ben benieuwd of de Chinees dat er voor over heeft of dat het een goedkope manier is om via ADODenHaag bekendheid en ingang te krijgen daar waar thans de deuren voor de Chinees zijn gesloten.
Woensdag 9 juli 2014 om 14:58 uur

KaleHans

Beste jan, lees jij niets? Er is al duidelijk gesteld waarom ze aandelen in onze club willen en wat ze verder willen doen. Hun bedoelingen zijn duidelijk uiteen gezet dus zeg nou niet dat er geen duidelijkheid is! Ze willen ook juist niet zoals Vitesse te werk gaan...... daar was pas echt onduidelijkheid.
Ze willen geen spelers huren of satellietclub worden maar juist zelf kopen, opleiden en Chinezen trainersstages bij onze club laten lopen e.d.
Inderdaad moeten we nog zien of dit allemaal ook gaat gebeuren, maar wat ze willen hebben ze toch echt wel duidelijk gemaakt en ook de reden waarom ze voor onze club gekozen hebben.
Ze nemen de aandelen van v.d.Kallen over, die bezit volgens mij toch echt niet alle aandelen van onze club. Maar vertel jij is dan wat jij dan wel wil met onze club?? Nu zou er wel is iets moois kunnen gebeuren met onze club en nog zie jij niet eens 1 zonnestraaltje, trouwens..... meer geld in onze club betekend betere spelers/trainers/faciliteiten en dus ook beter voetbal op de mat. Dat wil jij toch ook zien? Chinezen zijn geen Russen maar mensen die waarde hechten aan tradities e.d. dus ik heb er best wel vertrouwen in.... nu jij nog.
Woensdag 9 juli 2014 om 14:21 uur

janvele

Je staat nu voor een mijlpaal, een complete overname door een Chinees, gelieerd aan een Chinees bedrijf..
Niemand van ons heeft een glazen bol, maar tot dusver is het verhaal transparant.

@Tja
Beste Tja. Een complete overname door een Chinees bedrijf. Nou daar zit ik niet op te wachten. Veel te veel voorbeelden waar het misging zeker in de voetballerij. Bovendien. Welke transparantie is er. Voorshands is er alleen maar onduidelijkheid. Laten we met beide benen op de grond blijven staan.
Woensdag 9 juli 2014 om 11:31 uur

janvele

@PWR
Krijg een hartaanval en vervelende kwal. Zegt meer over jouw dan over mij.
Woensdag 9 juli 2014 om 11:27 uur

pwr

@ janvele

krijg jij maar een hartaanval vervelende kwal!
Dinsdag 8 juli 2014 om 20:55 uur

Tja

@janvele
Beste jan het gaat hier niet om het voetbal van de afgelopen jaren, dat was door incompetente leiding ....bagger.
Dat is een gepasseerd station, dat ons bijna de kop heeft gekost.
Je staat nu voor een mijlpaal, een complete overname door een Chinees, gelieerd aan een Chinees bedrijf..
Niemand van ons heeft een glazen bol, maar tot dusver is het verhaal transparant.
Dan is er nu een keuze moment of doorgaan zoals nu, recht op degradatie af of met een geld impuls kennis en kunde inkopen, je selectie versterken en gefaseerd op naar de 1e vijf.
Wat stel jij dan voor janvele?
Dinsdag 8 juli 2014 om 19:42 uur

KaleHans

wat ik vooral bedoel jan is dat nu er is iets positiefs staat te gebeuren jij alweer vooraan staat om kritiek te leveren, wacht eerst is af voordat je iets de grond in boort. Niemand van ons weet de echte ins en outs maar jij hebt wel al meteen je oordeel klaar.
En nee ik heb echt niet zo vaak waanzinnige wedstrijden gezien, maar om dat voor elkaar te krjjgen heb je beter materiaal nodig en betere faciliteiten...... en dat kost geld, geld dat er niet is.
En nu blijkt er ineens een investeerder voor de deur te staan en is het voor jou ook niet goed genoeg.
Zoals ik al is eerder zei, geef het is het voordeel van de twijfel en wie weet wordt je nog is positief verrast.
Dinsdag 8 juli 2014 om 19:34 uur

janvele

@arieopsafarie

De banen heeft hij aan zijn broer te danken, maar heeft wel bij hsv, ajax, fulham en tottenham gezeten. dat kunnen velen hem niet nadoen. en jan hermen is al ruim 40 jaar een trouwe adoman en heeft het beste voor met ado. stop een keer met dat gezeik

Met zo`n broer kan ik ook overal hebben gezeten. Was echter de kofferdrager van Martin en mocht de pilonnen uitzetten. De clubs betaalden CJ echter niet dat ging via zijn broer. Janhermen? 4o jaar al een trouwe ADOman?! Wat gepresteerd in die 40 jaar voor ADO? Kortom. Volgens jullie moet ik het door de spelers van ADODenHaag en de trainer getoonde spel van de afgelopen jaren prachtig vinden en moet ik de fantasieverhalen die de ronde doen voor zoete koek aannemen. Gelukkig echter zijn er veel meer ADODen Haag supporters die het spel van ADODenHaag niet bepaald hoogstaand vonden en zijn er ook veel meer supporters dan ik alleen die ook niet in de blabla verhalen trappen.
Dinsdag 8 juli 2014 om 18:10 uur

arieopsafari

he ene meneer jan vele. ik ben het met kale hans eens. ik reageer niet zo vaak, maar het is altijd wat met jou. wat voor inbreng heb jij dan om ado te redden? achter je computertje kritiek leveren. cock jol is geen martin jol, maar geef die man een kans. wie heeft het ado dan welk goed gedaan? de banen heeft hij aan zijn broer te danken, maar heeft wel bij hsv, ajax, fulham en tottenham gezeten. dat kunnen velen hem niet nadoen. en jan hermen is al ruim 40 jaar een trouwe adoman en heeft het beste voor met ado. stop een keer met dat gezeik.
Dinsdag 8 juli 2014 om 17:34 uur

janvele

@KaleHans
Nou beste Hans klassevoetbal gezien de afgelopen seizoenen he. Echter IK niet. Zo iets ligt aan de spelers en/of trainers. Dat heb ik steeds vastgesteld en verder niets. Verder. Als je recent Radio West hebt beluisterd met een interview van Cock Jol (die zichzelf daarin tot Paus ophemelde) dan heeft De Bruin niet de Chinees geïnterviewd maar wil hij actief zijn in het geheel. Net als Cock Jol echter ook iemand die zich beter voordoet dan als hij is. Ik wil echter met mijn beide benen op de grond blijven staan en kijk naar de realiteit. Ik heb weinig behoefte aan types zoals Cock Jol, De Bruin de Chinees die alleen maar mooipraten. Daarvan hebben zij nog helemaal niets waargemaakt. Voorshands is het met de Chinees heel veel geschreeuw en heel weinig wol.
Dinsdag 8 juli 2014 om 15:56 uur

KaleHans

Beste janvele, het is eigenlijk ook echt nooit goed bij jou he? Of er lopen te weinig voetballers bij onze club rond met kwaliteiten, of de trainers hebben de kwaliteiten niet. Het bestuur deugt niet, vaak zelfs wij als medesupporters niet. De sponsoren doen te weinig voor de club, v.d.Kallen zuigt de club leeg........ het is ook echt altijd wat. Zou je deze investeerder niet is de voordeel van de twijfel gunnen? Ik neem aan dat jij het stuk op Elf ook wel hebt gelezen wat deze investeerder allemaal met de club wil doen en wat onze club voor China kan betekenen. Het gaat hem dus duidelijk om meer, maar ook wel met een duidelijke reden, daar zijn ze zeer transparant in.
Natuurlijk wil ook deze investeerder verdienen aan de club maar welke investeerder (binnen of buitenlandse) wil dat niet?
Nu staat er eindelijk is iets te gebeuren bij onze club en weer heb je iets..... de Bruin verteld zelf geen verhaal maar interviewt de investeerder oftewel de Bruin tekent op wat de investeerder wil doen en ook met de duidelijke reden waarom hij onze club daarvoor heeft uitgekozen.
Vitesse is een duidelijk verhaal over alleen maar geld verdienen aan spelers en meer niet, deze investeerder wil meer dat is uit het verhaal wel duidelijk toch? Als het hem lukt om via onze club een groter netwerk op te bouwen van investeerders die willen instappen in dit project dan wordt hij en ook onze club daar wijzer van.

Sponsoren/investeerders die instappen in een club omdat ze het zo leuk en geen achterliggende reden hebben om er zelf per saldo op wat voor manier beter van te worden die bestaan allang niet meer jan...... al heeeeeeel lang niet meer.
Dinsdag 8 juli 2014 om 14:13 uur

janvele

Het begin van het einde voor ADODenHaag. Allemaal blabla verhalen en geëntameerd door meneer De Bruin van Elfvoetbal. Als ik de man hoor praten krijg is altijd huiduitslag. Helaas denken vele ADODenHaag supporters dat er een weldoener voor ADODenHaag op de deur klopt. Echter die klopt op de deur voor zichzelf. Deze lieden moet je verre van je houden, zeker in de voetballerij.
Dinsdag 8 juli 2014 om 13:13 uur

Tja

Als dit bericht op waarheid berust is het goed nieuws zowel voor de club als de stad.
Denk aan vestiging andere Chinese bedrijven en toerisme.
Zou toch fantastisch zijn dat er in ons stadion grote internationale voetbal wedstrijden zouden komen of andere grote internationale sport evenementen, dan gaat t kunstgras zich uitbetalen.
Dinsdag 8 juli 2014 om 12:59 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24