Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Esajas geeft boze supporters gelijk


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 maart 2024 6 reacties

Silvinho Esajas geeft de supporters in het uitvak die boos waren na de verloren wedstrijd bij Telstar gelijk.

 

Na afloop ging het team met de reserves bij ze langs en lieten de fans weten hoe ze erover dachten. ,,Schaam je kapot en daar hebben ze ook gelijk in'', zegt Esajas tegen Haaglanden Voetbal. ,,We moeten ons ook schamen dat we verliezen. Je mag natuurlijk dit duel niet verliezen. Het is gebeurd en we moeten nu ook weer vooruitkijken.’’

 

Want volgens de middenvelder geeft de ploeg nog niet op. ,,We blijven onze best doen en er zijn 21 punten te verdienen.''

 

Allereerst drie punten in de volgende wedstrijd thuis tegen FC Groningen. ,,Als we die niet winnen, wordt het nog moeilijker'', aldus Esajas. ,,Maar het is nooit klaar, voordat het seizoen is afgelopen. Elke wedstrijd is nu een finale. We hebben nog zeven finales te winnen en dan zien we het wel.’’ 

 

Hoewel de ploeg in Velsen alweer op een achterstand kwam, heeft het volgens invaller Esajas zeker nog nut om die wedstrijd te analyseren. ,,Natuurlijk heeft dat nut. Maar het zat tegen Telstar ook niet mee. Voor de rust komen ze er twee keer uit en in beide gevallen is het ook direct een treffer. Dan valt die derde treffer ook nog eens direct na de rust. Dat was ook echt een tegenvaller.’’

 

Lees hier het hele bericht op Haaglanden Voetbal of klik op de link hieronder.

Lees meer over

Reacties

Olitano

We klagen al een tijdje over de povere verdediging. Al die persoonlijke fouten waren desastreus.

Maar we moeten niet vergeten dat we een middenveld hebben van het zelfde soort spelers; op leeftijd, graag bal in de voet krijgen, geen ruimtes creëren, geen snelheid, onvoldoende meeverdedigen, geen gaten dichtlopen en ga zo maar door.

Door dit niet in balans zijnde middenveld is er continue druk op de verdediging met alle consequenties van dien. Ook ervaren verdedigers gaan dan fouten maken die ze anders misschien niet zouden maken.
Vrijdag 22 maart 2024 om 11:19 uur

Hansiehansie

Het is bij ADO sltijd achteraf gelul we hadden dit en hadden dat en we moeten vanaf nu alles winnen. LOOS GELUL.De TD heeft het verkloot om weer rommel binnen te halen ,.Die keeper is een drama en er zijn weers pelers gehaald die niks toevoegen. Zonder Veerman had je stijf onderaan gestaan.
Woensdag 20 maart 2024 om 23:18 uur

diederik

Er wordt veel gepraat door de technische staf en de spelers. Misschien wat minder kletsen en wat meer en wat beter met elkaar voetballen?
Woensdag 20 maart 2024 om 12:41 uur

Hmmm

@Lekkâh voetbal kèke
Wie zegt dat hij het niet al ziet?
Hij kan pas in de zomer weer versterken.

Een andere trainer is geen optie, omdat dat bijna nooit effect heeft gehad en hij heeft het in het begin wel goed gedaan.
Daarnaast kan je op dit moment ook geen spelers aantrekken, tenzij ze transfervrij zijn, maar dat wil je ook niet, die moeten eerst in vorm komen.

Naast dat er een aantal basisspelers moeten wisselen met bankspelers kan je nog bij 021 kijken.
Klas ipv Surmeli, Koudossou voor van Hintum bijvoorbeeld.
Velland deed het in de voorbereiding niet slecht, de Bruin en Komljenovic hebben ook wel wat laten zien.
Woensdag 20 maart 2024 om 09:35 uur

Lekkâh voetbal kèke

Waarom gewoon niet METEEN er tegen aan gaan! Altijd als we op t randje staan, worden we in eens wakker. tja goeie verdedigers ken geen kwaad. En JORIS 3 PINTER WAAROM ZIE JIJ DIT NIET EERDER? kom is uit dat stoffige kantoor!!!
Dinsdag 19 maart 2024 om 22:17 uur

KaleHans

Juist..... en daar gaat het dus al zo vaak mis, een uitval van de tegenstander en het is meteen een goal........ oftewel, de verdediging staat niet goed.
En wat betreft die finales......... we hebben er al een aantal gehad waarbij we 2e en zelfs eerste hadden kunnen staan en die hebben we allemaal verloren of gelijk gespeeld........ 😡
Voor de rest van de competitie zijn we veel te afhankelijk van wat de anderen om ons heen doen. En dan moeten we alle resterende wedstrijden ook zelf nog is winnen en dat zie ik al helemaal niet gebeuren.
Dinsdag 19 maart 2024 om 21:45 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26