Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Exodus dreigt: deze 15 lopen uit hun contract


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 mei 2023 2 reacties

Bij ADO Den Haag lijkt onder de huidige omstandigheden een zomerse leegloop aanstaande.

 

Het AD heeft een lijst opgesteld van zeker vijftien spelers van wie hun (huur)contract na dit seizoen afloopt.

 

Dus er ligt een behoorlijk dossier te wachten op de nog niet aangestelde technisch directeur.

 

Kijkend naar de laatste wedstrijdselectie van ADO (van 23 spelers) hebben volgend seizoen slechts negen nog een contract bij de club.

 

Een overzicht van de spelers die na dit seizoen vrij zijn om uit Den Haag te vertrekken:

 

Sonny Stevens
Deed het sinds zijn komst van OFI Kreta niet onaardig, al was het niet zo dat hij echte punten voor ADO aannemelijk. In het contract van Stevens staat geen koopoptie, dus keert de doelman normaal gesproken terug naar Griekenland.

 

Luuk Koopmans
Koopmans speelt al sinds 2020 bij ADO en was de voorbije seizoenen in fases eerste keeper. Maar na een zware schouderblessure halverwege vorig seizoen kwam hij amper meer in actie. Zal gaan vertrekken en hopen op een mooie nieuwe uitdaging, misschien wel in het buitenland.

 

Boy Kemper
Kemper stond afgelopen winter in de interesse van Go Ahead Eagles, maar ADO wilde hem niet laten gaan. De Haagse club akte haar aanvoerder ook een aanbieding, maar die werd door de Volendammer vermoord. Voorlopig ligt een verlenging dan ook niet voor de hand.

 

Denzel Hall
Zeker centraal achterin akte Hall het de voorbije weken leuk bij ADO, maar de kans is niet groot dat de Haagse club volgend seizoen nog over de van Feyenoord gehuurde verdediger kan worden hersteld. Hall zal volgend seizoen graag zijn kansen bij Feyenoord gaan.

 

Guillem Rodriguez
ADO maakte nooit bekend hoe lang Rodriguez aan de club verbonden was, maar het contract van de stoom kwam Spanjaard loopt na het seizoen af. Rodriguez zou zelf graag in Den Haag blijven en gaat na het seizoen met de Haagse club over een contractverlenging in gesprek, is de verwachting.
 

Jordy Wehrmann
Een droomavontuur in 'zijn' Den Haag werd voor Wehrmann op sportief vlak een teleurstelling. Onder Dirk Kuyt speelde hij nog niet geregeld, maar onder Dick Advocaat kwam de huurling van FC Luzern amper in actie. ADO heeft wel een koopoptie op Wehrmann, maar de Haagse club gaat die optie niet lichten.

 

Sacha Komljenovic
Een populaire speler in Den Haag, die de laatste weken weer wat meer minuten maakt. Het meest ideale voor Komljenovic is als hij volgend seizoen ergens basisspeler is. Kan dat bij de Haagse club? ADO hoopt met de middenvelder door te gaan, maar meerdere Nederlandse clubs azen ook op zijn handtekening.

 

Gregor Breinburg
Vorig seizoen herhaald, dit seizoen (veel) vaker op de bank dan hem lief zal zijn. Breinburg is inmiddels 31 en zal de vroege zomer voor een stap naar het buitenland begrijpen, mocht hij dat willen, een van de laatste kansen is.

 

Titouan Thomas
keerde in principe terug naar Fransman na het seizoen terug naar Estoril, maar de middenvelder heeft al aangegeven een langer verblijf (op huurbasis) in Den Haag niet uit te sluiten. Het lijkt vooral de vraag waar eigenaar Bolt, ook eigenaar van Estoril, Thomas volgend seizoen zal stallen.

 

Max de Waal
keek graag naar de Haagse supporters in de voorbereiding op het seizoen naar de kunsten van De Waal. In de competitie kwam het er echter nooit uit. De voorbije maanden speelden de Ajax-huurling zelfs nauwelijks, waardoor een langer verblijf in Den Haag voor hem lijkt uitgesloten.

 

Ricardo Kishna
Exodus: deze 15 spelers lopen uit hun contractWas de hele vorige zomer al transfervrij, maar tekende eind september toch nog een contract bij ADO. Dit seizoen was de Haagse spelmaker veel geblesseerd en kon hij zijn stempel moeilijk onderdrukken. Maar wanneer hij fit is, wordt Kishna gezien als de beste ADO-speler. Gaat de Haagse club toch nog met de middenvelder door?

 

Joël Zwarts
Een koopoptie van rond de miljoen euro, die zou ADO op Zwarts hebben bedongen. Hoewel de aanvaller dit seizoen de beste waarde heeft gehad, zal de Haagse club die optie niet gaan lichten. In dat geval keerde Zwarts terug naar zijn Duitse club Jahn Regensburg.

 

Xander Severina
Severina ontwikkelde zich dit seizoen stormachtig, scoorde zes keer in de competitie, was goed voor zeven assists en lijkt een mooie toekomst tegemoet te gaan. ADO wil de Kersvers International van Curaçao dolgraag behouden, maar het contractvoorstel dat de 22-jarige Hagenaar kreeg, heeft hij vernietigd. Aangezien er vanuit binnen- en buitenland veel interesse is, lijkt een vertrek reëel.

 

Mario Bilate
Bilate had dit seizoen vaak de laatste keer dat hij gewond was, maar deed het in zijn rol als invaller best aardig. Zelf zou hij open staan ​​voor een langer verblijf in Den Haag, wat voor de spits vanuit de Rotterdamse regio – waar hij woont – goed te rijden is.

 

Amar Catic
De rappe Bosniër had in zijn eerste twee seizoenen zijn waarde, maar deze jaargang verliep met één doelpunt en drie assists teleurstellend. waarschijnlijk dat een uitdaging buiten Den Haag de sneltrein weer op het goede spoor kan krijgen. Er is interesse uit het buitenland voor Catic.

 

Daarnaast lopen middenvelders Nick Broekhuizen en Jesse Reinders, verdediger Michael Mulder en aanvaller Marius van Mil bij ADO uit hun contract. Zij behaalden dit seizoen echter amper of zelfs helemaal niet in actie voor de club.

 

Lees meer over

Reacties

Vane 01

Wat een ramp zeg….
Zo van genoten dit jaar. Heb helemaal niks met dit elftal. Strik erom en opruimen. Zowel op het veld als in de bestuurskamer, grote schoonmaak
Vrijdag 5 mei 2023 om 21:57 uur

Raoul88

Nou nou, dat is ook niet best!!
Vrijdag 5 mei 2023 om 16:03 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24