Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Falkenburg: mooiste avond tot nu toe


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 april 2019

Erik Falkenburg was zaterdag de gevierde man in het bruisende uitvak.


In een uiterst verdedigende rol op de linkerflank, maakte de voetbalnomade tegen AZ aanvallend met twee kopgoals het verschil voor ADO Den Haag, schrijft het AD.


Vorig seizoen streek Falkenburg in Den Haag neer. Hoewel hij aardig wat speelde, was de allrounder bij ADO nooit voor langere tijd zeker van zijn plek.


Binnen het team wisselde hij ook nog eens steeds van positie. Dan weer voorin hangend op links, dan weer in de spits of zelfs kniezend op de reservebank. Slechts een enkele keer stond hij als aanvallende middenvelder op zijn favoriete stek.

 

Toch was daar zaterdag Falkenburgs moment. ,,Mijn mooiste avond tot nu toe ja”, bevestigde hij. Het was inzakken en er vervolgens snel uitkomen. ,,Ik kan daar veel arbeid in leveren.”


Na ruim een uur ging hij moegestreden maar voldaan naar de kant. Voor de uitwedstrijd tegen PSV komende zondag, valt te verwachten dat Groenendijk vasthoudt aan de strategie. Falkenburg kan zich dus weer opmaken voor een potje naar voren, maar vooral ook naar achter hollen.

 

Wat daarna voor hem volgt, is nog onduidelijk. Begin deze maand werd zijn aflopende contract formeel opgezegd. ,,We gaan daarover later in gesprek”, zei Jeffrey van As al. Een achtste eredivisieclub? Falkenburg: ,,We gaan het zien. Na veel gezeik met blessures wil ik eerst fit worden.”

Reacties

Japie

Zo verguisd op deze site en nu toch eindelijk bewezen dat hij het kan.
Dinsdag 16 april 2019 om 01:29 uur

gerard

als je altijd blijft kiezen voor salarissen en niet voor transfergelden blijf je zitten met een selectie die te oud is (zwinkles, Meyer.Falkenburg etc) de enige uitzondering is Lex Immers
Maandag 15 april 2019 om 15:56 uur

Oudhaags

Als dat een keer per jaar is dan is er toch iets mis bij ADO.
Maandag 15 april 2019 om 14:07 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -