Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fanclubs: stop hetze tegen spelers


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 oktober 2015 16 reacties

,,Waar is de tijd gebleven dat wij "de supporters" achter onze club bleven staan en een hetze naar onze eigen spelers niet in onze eigen woordenboek voor kwam.


Het begint steeds meer op de Muppet show te lijken met de supporters figurerend als de oude en zeurende mannen Statler en Waldorf.


Ja, het spel is matig en de resultaten zijn ondermaats, zeker met de doelstellingen van de club, de selectie en de technische staf.


Wij betrappen ons er op dat ook wij uit emotie en teleurstelling participeren in de negatieve houding en het op de speler en of spelers af richten.


De teleurstelling is terecht de wijze waarop wij allen regelmatig en te snel onze onvrede uitten mag niet de bedoeling zijn. De spelers zullen er niet beter op gaan voetballen en daar is niemand gebaat bij.

 

Als voorbeeld; wat denkt je te bereiken met spelers de grond in te trappen als het na 25 minuten nog 0-0 staat?? Realiseert je dat wij het hiermee moeten (tot aan de winterstop) en het is natuurlijk waanzin om niet te zingen met als reden "dat dienen ze eerst te verdienen". Je staat achter de club of niet.


Onze respect en waardering voor de supporters, die ondanks de matige resultaten blijven komen. Dit geldt voor zowel de positieve als de negatieve supporters, want ondanks dat we niet bepaald verwend worden is een ieder wel aanwezig.


STOP MET DE HETZE TEGEN DE SPELERS EN STEUN JE CLUB!! DE SPELERS HEBBEN ONS NODIG!!''


Fansup Den Haag
FCDH Middennoord
Sv HaagscheBluf
 

Reacties

Haagsicoon

Tuurlijk snapt Dwight Lodeweges het een club als Heerenveen hoort in het linkerrijtje heel simpel.En Fraser snapt het wel Den Haag gaat voor plek 12 t/m 15 daar horen ze thuis op dit moment.
Woensdag 21 oktober 2015 om 21:42 uur

KaleHans

Dwight Lodeweges snapt het tenminste....... Henk Fraser niet!
Dinsdag 20 oktober 2015 om 20:49 uur

Rikkie

En verliezen..agh als Den Haag supporter zijn we dat gewend, maar zonder passie spelen is een zonde !
Dinsdag 20 oktober 2015 om 18:49 uur

Rikkie

Vroegah voetbalde ik op hotsknotsbegonia- niveau en had maar een paar man publiek en ik had plezier in het spelletje ; keek de hele week uit naar de wedstrijd ! Soms een voorwedstrijd bij het eerste, wat een eer ! Dat plezier zie je bij deze mannen totaal niet, lijkt wel alsof ze gedwongen worden daar te gaan staan.
Dinsdag 20 oktober 2015 om 14:37 uur

Rikkie

Doen mensen dat in bijvoorbeeld het theater ook ? : eerst klappen of heel hard lachen bij een in en in trieste voorstelling en dan ook nog een dankbaar applaus aan het eind voor het komen opdraven van de hoofdpersoon ?

Denk daar maar eens over na als jullie straks genieten in de welverdiende (?) Spaanse zon op trainings (?) kamp..
Dinsdag 20 oktober 2015 om 13:13 uur

waaromfc

Joh de supporters staan er altijd we verwachten geen sprookjes maar dit wanprestatie kan gewoon niet meer elke keer elke maand weer en wat doen ze niks alleen elke maand naar de bank kijke of ons geld krijg ze verdienen genoeg godverdomme en moet je kijk hoe het gaat gwwoonn schandalig wanhopig hoor je er van nou maar hoop dat volgde keer wel
Maandag 19 oktober 2015 om 21:50 uur

Daily Shorts

Ik zou meer druk maken tijdens de wedstrijd over de mongolen die bier en aanstekers op t veld gooien, die daarna gaan janken bij de stewards van "schrijf alsjeblief niet op dat ik bier heb gegooid, deed t per ongeluk met mun lamme rukhand". Die moet je aanpakken.
Maandag 19 oktober 2015 om 20:21 uur

RF

D`r is geen club op de hele wereld die beter is gaan voetballen, meer punten heeft gehaald omdat supporters op de spelers schelden.

Werkt alleen maar averechts en is leuk voor de tegenstander en uit supporters die er sterker van wordt ipv onder de indruk van de support aan de thuisclub..
Maandag 19 oktober 2015 om 20:21 uur

KaleHans

Ik zal mijn seizoenskaart nooit opzeggen, maar wel zeggen wat ik er van vind, voor, tijdens en na de wedstrijd. Ik heb er toch recht op om dat te zeggen? Ik betaal dacht ik zo wel een stuk van hun salaris!!! Inderdaad JW, Ruben en Aaron trekken het zich aan en reageren naar ons supporters, precies zoals het hoort!! Ik heb dit hele seizoen bijvoorbeeld een Alberg nog niet horen praten over zichzelf en hoe belabberd die wel niet speelt.... gebrek aan zelfkennis? En zo lopen er nog wel een paar rond.. inclusief onze trainert!
Maandag 19 oktober 2015 om 20:07 uur

Wes

Dit slaat werkelijk alles. Weet je wat hardnekkig is!! Het tomeloze vertrouwen in een stelletje klunzen!! Denk je nou echt dat ik op de tribune gaat zitten juichen als ze voor de zoveelste keer in eigen doel schoppen. Als er geen inzet en passie bespeurd wordt!! Tikkie terug Jaap!! Schamen moetene jullie jezelf spelers en technische staf! Stelletje verwende nesten!! En helemaal diep schamen om de supporrers nog de schuld te geven ook stelletje slappelingen. Nog even en ik kom helemaal niet meer. De club is mij lief maar wat er op het veld staat kots ik steeds meer uit. Stelletje lozers!!!
Maandag 19 oktober 2015 om 19:56 uur

John Wright

En aan het einde van het seizoen zeg ik mijn seizoenkaart NIET op. ADO is mijn club en dat zal altijd zo blijven.
Maandag 19 oktober 2015 om 19:33 uur

John Wright

Steunen doe ik ADO al tientalle jaren maar nooit heb ik het meegemaakt dat er bij sommigen een gebrek aan inzet is EN DAT ER OOK NIET TEGEN WORDT OPGETREDEN.
Al staan er alleen maar 11 spelers die alles hebben gegeven dan krijg je de steun vanzelf en hoeft niemand er om te vragen. Hulde voor Aaron en Ruben die het zich aantrekken en ook de stinkende best hebben gedaan MAAR ER ZIJN SPELERS WAAR WE HELEMAAL GEEN REACTIE VAN KRIJGEN EN DIE DE INDRUK WEKKEN DAT HET ZE ALLEMAAL GEEN BARST INTERESSEERT.
Als dat nou eens verandert dan staat er ineens wel een team. MET Z`N ALLEN keihard werken, komen de resultaten vanzelf.
Maandag 19 oktober 2015 om 19:23 uur

VAKKIE-l

Snappen ze dan niet dat de supporter dit gekloot meer dan zat is. Mensen betalen een hoop geld om spektakel te zien en niet wekelijks antivoetbal te aanschouwen! Zoek het eerst maar lekker bij jullie zelf, stelletje lamlendigen!
Maandag 19 oktober 2015 om 19:09 uur

Mr. FC DEN HAAG

Steunen.... dit FC KNUDDE team ik persoonlijk zou echt niet weten waarom. Laten ze eerst maar eens heel goed gaan presteren en publiekelijk hun excuses voor afgelopen wanprestaties aan onze Haagse supporters aanbieden. Stelletjes broodvoetballers waar is hun groen/gele hart voor onze mooie club achter de duinen? Ik persoonlijk zou bijna gaan denken dat het ze aan hun reet zal roesten zolang hun salarissen maar maandelijks gestort zal worden. Laat ze maar eens keihard werken voor hun centjes en de zweep er hard overheen knallen, ook de technische staf mag zich dit zelfde lot aanrekenen. AMATEURS!!!
Maandag 19 oktober 2015 om 18:33 uur

Bubbles

Helemaal mee eens ze uitfluiten is vies vuil neuzengedrag een club in Den Haag onwaardig, moet je aan het einde van de focking A4 zijn
Maandag 19 oktober 2015 om 17:20 uur

jajoh

Stelletje schijnheilen. Stonden waarschijnlijk net zo hard " douchen douchen" te schreeuwen. Oneindig support krijgen ze als het van twee kanten komt. Nu wordt er gevraagd of steun etc maar we krijgen er geen klote voor terug. Zo werkt dat niet, zeker niet in den haag. EERST VEcHTeN en laten zien dat jullie de kleuren waard zijn!
Maandag 19 oktober 2015 om 17:10 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24