Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Feyenoord sloopt uitvak


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 februari 2011 48 reacties

Het uitvak van het Haags Bakkie heeft het er niet best vanaf gebracht na de wedstrijd tegen Feyenoord. De Rotterdammers konden de gelijkmaker niet waarderen en hebben een groot deel van de stoeltjes afgebroken.

 

Het uitvak na afloop van de wedstrijd

Het uitvak na afloop van de wedstrijd.


Een aantal Feyenoorders stuurden de foto`s via Twitter de wijde wereld in. De ravage ontstond onder toeziend oog van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, die op de eretribune zat. De `weldoener` zei nog wel dat de ADO Den Haag-supporters volgend seizoen weer welkom zijn in de Kuip, dat meldt RTV Rijnmond.


Aboutaleb stond afgelopen november geen fans toe omdat een er het jaar daarvoor een vuurpijl was afgestoken in het vak van ADO Den Haag.

 

De burgemeester geeft in een reactie aan dat hij de gemeente Den Haag heeft gevraagd om de stoeltjesslopers te identificeren, zodat hij de schade op hen kan verhalen.

Lees meer over

Reacties

hageneessie079

agag altijd zelfde met die 010ers, ze moete nog ff zo doorgaan en ze eindige zo als de jode, overal niet meer welkom zijn ;) 

 

Maandag 21 februari 2011 om 23:12 uur

M.

@Berend volgens mij kwamen de foto's van hagenezen en feyenoorders tegelijk op twitter. Ik wil het zeker niet goed praten wat er is gebeurt, maar vind het storend dat men hier schande van spreekt terwijl wij zelf wel beter weten wat er allemaal in het verleden is gebeurt met onze eigen supporters.

 

Trouwens ook zeer storend dat studio voetbal gister wel het aansteker gooien in beeld weet te brengen maar niets laat zien/horen over het uitvak. Daar ontstaat bij mij dan weer een stuk woede.

Maandag 21 februari 2011 om 18:43 uur

Berend

@M, wijzen? Wie zetten er trots foto's van een kapotte stoeltjes op twitter? Niet wij. Feyenoord brengt het zelf in de publiciteit.

Maandag 21 februari 2011 om 18:37 uur

M.

Beetje hypocriet niet? Om te wijzen naar Feyenoorders terwijl tot een paar jaar geleden door Hagenezen alles gesloopt werd wat er viel te slopen.

Maandag 21 februari 2011 om 18:27 uur

langepino

t lijken die laffe joduh wel!!die zoeken ook altyd kinderen op!!gelukkig hoeven we volgend jaar in ieder geval niet meer naar die stinkkuip!!feyenoord 1e divisie!!:)

Maandag 21 februari 2011 om 16:47 uur

danz

@TVT

Het was idd zielig om te zien hoe ze tekeer gingen tegen het kidsvak...ADO zou de volgende keer als er weer een uitvak vol is gewoon de wanden tussen het kidsvak en het uitvak af moeten schermen...Ik weet zeker dat veel kids hier van zijn geschrokken.

Laat dit een wijze les zijn voor ADO anders jaag je de kids weer weg! 

Maandag 21 februari 2011 om 14:24 uur

Ferroli

Frustratie heeft geen zin. Het bezorgt je club alleen maar een slechte naam. Draag je verlies of teleurstelling.

Nooit meer Feyenoord in het uit-vak!

Ga straks al die oude stadions in de Jupiler League maar vernielen als je daar nog in mag.

Maandag 21 februari 2011 om 14:17 uur

TVT

wij 2x gescoord, zij 2x gescoord. Wij hebben wat gedaan, zij hebben wat gedaan. Geen doden, geen gewonden.

Het enige wat ik nog even toe wil voegen is dat het ik heb idee heb dat het niet een leuke afsluiter was voor het kindervak. Die zitten daar altijd naast het uitvak en om vlak naast een zooitje te zitten dat zich als beesten gedraagd, lijkt me niet echt super voor die kinderen....

Maandag 21 februari 2011 om 12:29 uur

Kutstad 010

Het zijn zulke armoedzaaiers, dat ze stoelen bij andere clubs moeten meenemen

Maandag 21 februari 2011 om 12:22 uur

Roberto

Tegenwoordig weten ze precies wie er in een uitvak staan, dus de schade verhalen op de supporters die er in hebben gestaan. Helaas moeten de goede dan wel onder de kwaden lijden, maar dan worden deze gasten misschien de volgende keer gewaarschuwd door hun eigen supporters.

Maandag 21 februari 2011 om 12:12 uur

John

Stadionverbod zowel voor zowel uit als thuis wedstrijden opleggen en laten dokken!!! Kunnen ze hun eigen tv en bank verrot trappen als feyenoord weer eens punten verspeeld. Of zou mama en papa dan boos worden?

En wat die aanstekers richting Castaignos betreft: Ik stond recht voor hem en het was duidelijk dat HIJ aan het provoceren was!!! Hij moest er om lachen en maakte er één groot toneelspel van: tijd rekken was zijn motto!! Ik geef hem nog een paar jaar en dan is ie de tweede Toivonen, Suares.......

Maandag 21 februari 2011 om 11:26 uur

Monkey68

Je ken ook thuis eredivisie lijf kijkuh. Ken je lekkah je eiguh bankstel sloopuh...................

Maandag 21 februari 2011 om 11:24 uur

hans opheusden

ik ga al 36 jaar   kan dit ook niet de lol van inzien...   stoere jongens  stoel kapot schoppen  doen ze thuis ook..  ik vind dat feyenoord nu zelf de aanstichters moet opsporen  en zorgen dat ze uitwedstrijden niet meer kunnen bezoeken..  ook vind ik dat ado  de stewart naast uitvak moet ontslaan  en elke ado fan die castaignos heeft bekogeld ook....  want ado jullie moeten ook op jezelf letten..

Maandag 21 februari 2011 om 11:13 uur

Edwin1

Beste moeder feyenoord spelersmascotte,

 

De auto voor mij reed net tegen een paaltje aan, zal ik dat dan ook maar doen?

Maandag 21 februari 2011 om 09:38 uur

Berend Botje

Beste moeder feyenoord spelersmascotte,

 

Ontroerend verhaal, maar dat praat het niet goed om een uitvak te slopen. Triets om terug te wijzen, zonder de strekking van het verhaal te begrijpen.

Maandag 21 februari 2011 om 09:31 uur

Nils

Alle uitvakken in NL gewoon zonder stoelen. Verder is het misschien ook een idee als supporters van welke club dan ook gewoon lekker op hun eigen sites blijven, wat een gelul hier allemaal zeg, pfff

Maandag 21 februari 2011 om 09:04 uur

moeder feyenoord spelersmascotte

Niet te geloven dit!!! Met de vinger naar elkaar wijzen. Tuurlijk ado supporters doen nooit wat!! Volgens mij kreeg een speler vanuit het ado vak ook iets van een stoel ofzo naar zijn hoofd geslingerd. Verder waren het ado OUDERS die met hun kids in kidsvak zaten die van begin af aan de feyenoorders in het uitvak uitdaagden, dus wijs niet alleen naar de feyenoorders, maar kijk ook naar jullie zelf!!!! Er zitten daar een aantal kinderen in dat vak die daar zitten omdat ze met hun idool het veld opmogen. En dan nog maar te zwijgen over de woorden die ik als feyenoord fan maar in gezinsvak zittend omdat mijn zoontje van 10 met de spelers mee mocht naar m`n hoofd kreeg. We moesten op z`n haags gezged open we moesten aan het gas want we hadden daar niks te zoeken, waren nepsupporters omdat we in dat vak zaten. Ik zat daar ook liever niet maar als mijn zoons droom uit mag komen ga ik mee al moet ik in een gezinsvak van ado zitten. Dus vlak de ado supporters niet uit. Als je dat soort dingen in het gezinsvak doe en roep sorry hoor dan heb je een kronkel in je kop. Wat niet goedkeurd wat er in het uitvak is gebeurd!! En dat een steward bijna door het raam loopt van het uitvak omdat ie z`n woede niet kan beheersen, nou sorry hoor en dat vanuit het kidsvak!!!! Kijk eerst eens naar je zelf voor je gaat wijzen naar een ander!!!!
Maandag 21 februari 2011 om 09:01 uur

Berend botje

@FeyenoordFan: Het is pertinent onjuist dat er vuurwerk naar Castaignos werd gegooid.

 

Maar voor de rest, je kan wel gaan terugwijzen, maar volgens mij ontgaat het je dat Aboutaleb ons om iets pietluttigs weigert, maar Feyenoord volgend jaar gewoon welkom is met een vol uitvak. Dit is een statement richting jullie burgemeester, dat zijn actie kant nog wal raakte.

 

Niemand is te oud om te leren, dus Aboutaleb ook niet, maar we moeten hem wel even helpen.

Maandag 21 februari 2011 om 08:54 uur

Feyenoord

Ik vind dit echt triest,ze lopen te zeiken over combiregelingen,te weinig kaarten en de rest maar dan zo,n actie!!!! Het waren een mannetje of 20 en deze kansloze moet je er nooit meer in laten. Echt de onderkant van de maatschappij!!!

Maandag 21 februari 2011 om 08:54 uur

fcdenhaag4evah

egt een schande die supporters van feyenooit.

ze wilden gwn het kidsvak in mongolen.

indd laat maar zien wat ze kunnen volgend jaar,veendam, go ahead, volendam

Maandag 21 februari 2011 om 08:32 uur

Edwin1

@Feyenoordfan,

Dat geval Castaignos is niet goed te praten, al was het 100% tijdrekken (waar we niet van houden als we achter staan, maar wie wel?) en geen blessure. Dan krijg je een vuurtje aangeboden, is het nog niet goed. Vervolgens een mobiele telefoon er bij en nog vind meneer het niet genoeg....

Maandag 21 februari 2011 om 08:28 uur

kein gelul ,fussball spielen!

Lekker volwassen weer allemaal zeg,naar elkaar wijzen! En hoe kut en frustrerend het ook is om wéér zo je punten te verspelen,met dat slopen help je je eigen club alleen maar naar de klote stelletje hersenlozen! Help elkaar liever tegen onze gezamelijke aards-rivaal uit de hoofdstad!

 

We moeten onze schitterende club juist NU steunen en weer naar de top helpen gvd!

 

(ja ook ik ben wat gefrustreerd )

Maandag 21 februari 2011 om 07:44 uur

FeyenoordFan

Laat ik eerst even zeggen dat ik als Feyenoord suporter dit zwaar betreur en afkeur. Dit kan gewoon niet en zo hoor je, je niet te gedragen. Maar wat mij ook opvalt is dat Ado supporters met geen word spreken over het wan gedrag van jullie eigen suporters....

 

Agresieve span doeken, kwetsende leuze...

en kon Castaignos niet eens veilig staan langst de lijn omdat hij bekogeld werd met aanstekers, bankjes en zekfs vuurwerk.

Ook even naar eigen Mensen kijken svp.....

 

Daarna was dit weer een reactie als gevolg.

en nogmaals die ook niet goed te keuren is.

 

Maar de pot verwijt de ketel weer dat hij zwart ziet.

Ado is goed, en de rest van de wereld doet ze onrecht aan ?

effe kappen jongens jullie weten wel beter.

Maandag 21 februari 2011 om 01:00 uur

we gaan europa in

maar het zijn gewoon gekken van feyenooit dat ze ook nog met stoeltjes gaan gooien naar het kisdvak dan ben je echt van de pot gepleurt

ook toen die kakkerlakken de 0-1 maakten gingen ze te keer tegen die kids ech zijn grote helden om kids aan te vallen

moeten ze doen als er grote mannen voor hun staan kijken of ze dan nog zo een grote bek hebben.

en dan heb je ook nog kneus meneer been die vond dat feyenooit sterker was dan denhaag en dat ze beter spelden er sterker waren dan denhaag ik weet niet wat die gerookt had voor de wedstrijd maar been stond knap uit zijn nek te lullen....

Maandag 21 februari 2011 om 01:00 uur

ronnie

Nooit meer 1 kakkerlak in ons mooie stadion.

Maandag 21 februari 2011 om 00:04 uur

daan

De stoeltjes vliegen er snel af, kan een keer gebeuren, maar niet 600 keer.

Zondag 20 februari 2011 om 23:25 uur

Edwin1

 @legioen12,

 

Vorige week zijn al deze plaatsen verkocht voor de wedstrijd tegen VVV. Er misten toen enkele stoeltjes. Nu missen er naar schatting ruim 600. Onzin dus dat het al drie jaar zo zou zijn.

Zondag 20 februari 2011 om 22:44 uur

legioen12

dat krassen op de bus is in 020 gebeurd hoorde. en dat van die stoeltjes is al 3 jaar zo en ado doet er zelf niks aan om het te verbeteren.

Zondag 20 februari 2011 om 22:25 uur

@@@"kenner''

Daar vragen ze zelf om: "Het stadion van ADO Den Haag was vandaag niet alleen afgeladen met voetbalsupporters, maar ook met politici. De burgemeesters van Rotterdam en Den Haag zaten op de tribune, de sportwethouders, maar ook de lijstrekkers van de provinciale staten verkiezingen."

Zondag 20 februari 2011 om 22:05 uur

Hermanos

AFCA is een supportersclub van Ajakkes volgens Google. Stom genoeg om dit te krassen net als het slopen van stoeltjes.

Gelukkig hebben we er nog een punt uit kunnen krijgen. De wedstrijd was super spannend en zet ons weer met beide benen op het veld.

Zondag 20 februari 2011 om 21:57 uur

pizza

als of een hagnees AFCA met een ster op een Feyenoord bus zet.....

 

pffffff....

Zondag 20 februari 2011 om 21:14 uur

ado1997

Vind het maar een beetje overdreven, maarja laat ze maar, dan mogen ze het volgend jaar tegen veendam maar laten zien.

Zondag 20 februari 2011 om 21:09 uur

Bert

010 degradeer maar want aanhang heb je ook niet meer

Zondag 20 februari 2011 om 20:55 uur

Nu ik erover nadenk..

vind ik je maar een raar figuur ook om dit te gebruiken om wat gewicht in de schaal te leggen tegen het slopen van stoelen.

Die krassen komen uit Rotterdam, niet uit Den Haag, zie mijn vorige posting, jij begrijpen doen?

Zondag 20 februari 2011 om 20:52 uur

Dat krassen klopt van geen meter

@Feyenoord Leotje achtert de haven...

Ik wil niet teveel gaan lopen kutkammen over kinderachtige dingetjes maar dat krassen waar jij het over hebt dat is dus wel

mooi in ROTTERDAM gebeurt want op die fotoreportage komt die

nog voor de wedstrijd.

En dacht je echt dat er 1 Hagenees bestaat die jodenteksten

gaat krassen?

Wij zijn geen krassers, misschien bij de sigarenboer als we denken een meijer te winnen... 

Succes verder dit seizoen want Feyenoord moet er wel gewoon inblijven

Zondag 20 februari 2011 om 20:47 uur

Tja

Niet zo moeilijk, de rekening bij Feyenoord leggen.

Niet betalen ook goed dan kunnen we bij de volgende ADO-Feyenoord dat uitvak in onze verkoop doen.

Zondag 20 februari 2011 om 20:46 uur

Ferroli

Wat een laag niveau die Feyenoord aanhang. Zouden de fout toch bij zichzelf moeten zoeken. Zolang je dat niet doet gaat het nooit meer goed worden.

Zondag 20 februari 2011 om 20:27 uur

teleurgesteld

tuurlijk lekker slopen..., togg kut stadion... en de kaarten waren veels te duur..!!

 

waar zijn die Haagse Bommen gebleven.. en al die rookbommen?

 

iig..., gelukkig togg nog een puntje erbij..!!

Zondag 20 februari 2011 om 20:25 uur

Feyenoord Leotje achter de haven

strepen we af tegen de schade die we bij jullie hebben opgelopen,Alleen wat een rare tekst hebben jullie op onze bus gekrast?

http://www.feyenoordleven.nl/?p=4873

Zondag 20 februari 2011 om 20:00 uur

@"kenner''

als je politieke propagenda wil gaan bedrijven, moet je naar sites zoals de volkskrant of elsevier.  Prutser

Zondag 20 februari 2011 om 20:00 uur

Der Rudy

Wat een schande. De rekening gaat natuurlijk naar 010. 

Zulke dingen doen wij niet.

Zondag 20 februari 2011 om 19:55 uur

burg

wat een klootzakken.een feyenoord fan.

Zondag 20 februari 2011 om 19:01 uur

Kenner

Zo Aboutaleb, wie is er nou waar niet meer welkom??? En lever zelf ook gelijk je NL paspoort maar in. Je spoort niet, kwabbenoot!

Zondag 20 februari 2011 om 18:55 uur

Beppie

Wtf??? Aboutaleb stond afgelopen november geen fans toe omdat een er het jaar daarvoor een vuurpijl was afgestoken in het vak van ADO Den Haag... Ik geloof dat wee wel mochten, maar met minder man. Den Haag heeft toen zelf gezegd: dan niet...
Zondag 20 februari 2011 om 17:44 uur

kipc000rn

Gelukkig hebben ze in 010 geld zat om de schade te betalen :kiss

Zondag 20 februari 2011 om 17:36 uur

Kobus Tokus

Ik was er niet bij wegens ziekte, maar ik had wel winst verwacht! De rekening voor de stoeltjes gaat vast en zeker naar 010. Wat een randdebielen, ga volgend maar lekker een niveau'tje lager spelen dus ;)

Zondag 20 februari 2011 om 16:56 uur

Feyenoord Leotje achtert de haven...

Gaat nergens over dat slopen ook al begrijp ik de frustraties...

Dat we het laatse kwartiertje de weggeven terwijl we het allang hadden af moeten maken moeten we dus vooral bij ons zelf zoeken!!!

 

Beetje triest dit omdat ik Ado ook een klein warm hart toedraagt..

 

Zondag 20 februari 2011 om 16:42 uur

Ferdy

Die kneus die die foto twitterde..kan die niet eens flink virtueel aangepakt worden.

Zondag 20 februari 2011 om 16:26 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24