Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Feyenoord wint in Den Haag


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

29 november 2009 10 reacties

ADO Den Haag heeft Feyenoord met drie punten naar Rotterdam laten vertrekken. De club uit de Maasstad won het zondagmiddagduel met 0-2.

De ploeg van Raymond Atteveld was gehavend door schorsingen en blessures, maar voetbalde desalniettemin aardig mee. Feyenoord gokte op de counter en ADO Den Haag probeerde het spel te maken. Op wat kleine kansjes na, leverde dit niet echt veel gevaar op. De Rotterdammers konden wel juichen bij welgeteld de tweede kans die ze kregen. Het was Vlaar die de 0-1 in het net kopte.

Na de rust kreeg ADO Den Haag helemaal weinig mogelijkheden, maar vlak voor tijd leek Yuri Cornelisse toch de gelijkmaker binnen te schieten. De middenvelder had zijn bekende ratslag al rond de middenlijn gemaakt, maar merkte toen pas dat zijn goal wegens buitenspel was afgekeurd door scheidsrechte Nijhuis. Diezelfde arbiter was overigens even daarvoor nog vergeten om Feyenoorder Schenkeveld zijn tweede gele kaart te geven.

Ook het Haagse slotoffensief, dat werd veroorzaak door het inbrengen van debutant Santy Hulst en Bogdan Milic, kon de Feyenoordverdediging niet breken. Na geklungel in de Haagse defensie bepaalde de Rotterdammers de score vervolgens op 0-2 na een goal van Slory.

Lees meer over

Reacties

buidel

@huge

 

Of dat spandoek er nu wel of niet een tijdje hangt doet niet ter zake. feit is dat MN hele goede supporters zijn , laat dat duidelijk zijn. Alleen dat gedoe van "kijk ons nou "en telkens weer k..... ,

je moet toch met me eens zijn dat dat anders kan en moet. Of niet soms ?

Mn supporters , nogmaals , daar is helemaal , maar dan ook helemaal niks mis mee, maar ook jij verlaagt jezelf door in je stukje mij , en in het stadion duizenden anderen voor lul te zetten.

En dat is jammer

Dinsdag 1 december 2009 om 10:10 uur

huge

@ buidel

 

dat spandoek hangt er al een tijdje ennuh bommen op het veld, poeh poeh 2 rotjes, vroeger waren het bommen, dit stelt niks voor. feit is wel dat het niet op het veld gegooid dient te worden, maar je kan het ook overdrijven.

 

feit is dat iedereen gister achter de club stond, hartstochtelijk meeleefde en keihard aplaudiseerde en stond te zingen voor de spelers, die gewoon keihard gewerkt hebben en helaas geen loon naar werken hebben gekregen.

 

maar ik zou zeggen beste buidel, ga als je niet tegen alles wat in het stadion gebeurd kan lekker teletekst supporter worden of ga naar onze vrienden van eredivisie live kijken met hun pro feyenoord commentaar.

Maandag 30 november 2009 om 13:54 uur

buidel

feijenoord wint, zij scoren wel en wij niet..........

spandoek op midden noord gezien ? nobody likes us......

je zou nog medelijden met ze krijgen , de stakkers.

weer bommen op het veld , weer ga zitten en hou je k.... bek,

goed bezig die jongens.

Maandag 30 november 2009 om 09:20 uur

ADODENHAAG

Zonde, ik ben trots op onze verdediging. Middenveld was niet slecht.. In de aanval konden we echter steeds net niet tot te juiste actie komen. Daar moet hard op worden getraind.

Maar als we zo blijven spelen, pakken we wel punten ! Maar voorin moet het een keertje gaan lopen!! Soltani kan niet met de juiste actie komen en Milic en Vicento kunnen het niet alleen daar in de spits.

Zondag 29 november 2009 om 22:14 uur

Bokkie

@mark: Jij wilt objectief blijven en je durft tegelijkertijd te roepen dat "de minst slechte heeft gewonnen" Op de een of andere manier komt dat een beetje lachwekkend over, gooz. DH speelde tenminste nog naar z'n mogelijkheden. Iets wat van Rottjeknor zuid zeker niet gezegd kan worden, die mogen zich schamen voor een ronduit gestolen overwinning. Bovendien zit er voor dat lamlendige stel in het rood/wit voorlopig echt niets meer in dan 'best of the rest' te zijn

Zondag 29 november 2009 om 17:11 uur

mark

slechte wedstrijd waar de minst slechte heeft gewonnen.

verder moet gezegd worden dat het scheelt dat feyenoord ook maar 6 basisspelers mist vanmiddag...

maar goed dat doet er niks aan af dat ado wel een punt had verdient. maar goed wel een beetje objectief blijven he.. ;-)

 

Zondag 29 november 2009 om 17:04 uur

Mitchel

Ja we hebben heel leuk en aardig gevoetbalt heel goed allemaal, maar NEC is nu aan het winnen van Groningen en dan staan we 16e, ik speel liever kut voetbal dan goed voetbal en verliezen, maarjah... WAT WAREN DIE KAKKERLAKKEN SLECHT VANDAAG ZEG! ZE MOESTEN ZICH SCHAMEN!!!

Zondag 29 november 2009 om 16:08 uur

Belin

Als je met zo'n gehavend team zo een wedstrijd neer kunt zetten, verdien je het om te winnen. Dat je de vele kansen die je creëert niet om kunt zetten in doelpunten valt te betreuren en daar zal zeker aan gewerkt moeten worden. En als je ook nog es tegen een ploeg speelt die alleen maar laf voetbal laat zien, is dat dubbel zo zuur. Feijenoord was een club van hard werken, maar wat zij vanmiddag hebben laten zien.............ik zou me kapot schamen!

Ik ben met opgeheven hoofd het stadion uitgelopen, met pijn in mijn ADO-hart, maar trots op mijn groen/gele cluppie.
 

Zondag 29 november 2009 om 16:00 uur

Hermanos 1945

Ik denk, dat ADO zich volledig inzette. Iedereen echt vol overgave, maar zo de wedstrijd gezien te hebben denk ik, dat dit voorlopig het niveau is waar we het mee moeten doen. Feyenoord was ook niet zo goed. Maar benutte de kansen. Voorin loopt het niet bij ons, ondanks de inzet. Als dan onze wat oudere Cornelisse toch nog scoort, dan is dat alles waar we van mogen genieten. Helaas afgekeurd. Ja en daar staan we dan beetje onderaan. Nu nog Roda en Heracles voor de winterstop, moet 4 punten kunnen worden. Zo blijft de hoop bestaan. Vol verwachting klopt mijn hart. En na de winterstop een ietsje ander elftal, waar we weer wat punten mee kunnen halen.

Zondag 29 november 2009 om 15:40 uur

Der Rudy

Geklungel, inderdaad! Weer door ons aller Pascal. Net als tegen Willem II. Leert die gast nou helemaal niks van z'n fouten?

 

1-1 was een meer verdiende uitslag geweest. Maar ja, zo werkt kennelijk niet. Jammer. Voor de rest was het eigenlijk helemaal geen slechte wedstrijd. 

Zondag 29 november 2009 om 15:32 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24