Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Denzel Hall is blij met stap naar ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 februari 2023 1 reactie

Denzel Hall moest wennen bij ADO nadat hij 16 jaar in de Feyenoord-jeugd had gespeeld, maar in Den Haag is hij nu vaste kracht.

 

Daarbij kwam dat dat het bij ADO onder Dirk Kuyt, die hij al kende als trainer van Fyenoord Onder 19, niet goed liep. “We zaten er als team niet lekker in en over mijn eigen spel was ik ook niet tevreden.”

 

Inmiddels gaat het een stuk beter in Den Haag. ADO is al negen officiële wedstrijden ongeslagen. “De afgelopen maanden hebben we laten zien dat we veel beter kunnen presteren. Het spel kan misschien nog beter, maar ik merk in ieder geval hoe mooi het is om voor ADO te spelen. Ik ben inmiddels heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt, het is echt een leerproces”, zegt de Feyenoord-huurling tegen VoetbalZone.

 

Hall, die Jamaicaanse roots heeft, staat inmiddels op 23 officiële wedstrijden voor ADO. Hij vindt het mooi om in de Keuken Kampioen Divisie te spelen. “De belangen zijn hier natuurlijk nóg een stuk groter dan bij Jong Feyenoord. Je speelt ook op een hoger niveau, waardoor ik merk dat ik mezelf sneller ontwikkel.”

 

De rechtsback speelt voor het eerst in zijn carrière wekelijks in volle stadions. “Dat is ook anders dan bij Jong Feyenoord, waar vooral vrienden en familie komen kijken. Als voetballer wil je natuurlijk voor zo veel mogelijk publiek spelen. Daardoor leer je hoe je met druk om moet gaan.”

 

Ook onder Dick Advocaat is Hall een vaste kracht in het Bingoal Stadion. De rechtsback vindt het mooi om met de 75-jarige Hagenaar te werken. “Ik kende hem natuurlijk al een beetje. In het seizoen dat ik bij het eerste van Feyenoord mocht revalideren (van een zware knieblessure red.) was hij de hoofdtrainer. Daardoor wist ik wat ik kon verwachten en eigenlijk is alles precies hetzelfde gebleven. Dick is de perfecte man om een selectie scherp te houden. Hij hamert echt op het teambelang. Ik merk wel dat hij écht brengt wat wij nodig hebben.”

 

Hall was tot dusver slechts goed voor één doelpunt, dat hij maakte in het verloren uitduel met Helmond Sport (2-1). In het restant van het seizoen hoopt de rechtsback, die in de jeugd als aanvaller begon, ook aanvallend meer te brengen. “Ik moet meer assists geven, dat is ook echt een doel. Nu sta ik nog op nul. Ik had er meer kunnen hebben, als ze mijn voorzetten hadden afgemaakt”, lacht Hall. “Nee, ik had de ballen af en toe ook beter kunnen afleggen. Dat moet gewoon beter, klaar.”

 

Waar ADO er voor de winterstop slecht voor stond, is het tij inmiddels gekeerd. De club kan weer naar boven kijken en het gat richting een plek in de play-offs bedraagt slechts vier punten. Hall merkt dat het team volledig gefocust is. “We doen er echt alles aan om alsnog voor die play-offs te gaan. De laatste weken halen we de resultaten die daarvoor nodig zijn, maar persoonlijk vind ik dat het spel nog een stukje beter kan. Voor mij persoonlijk betekent dat aanvallend meer bijdragen met assists en eventueel ook goals.” 

 

Na de zomer zal Hall zich in principe weer bij Feyenoord melden. “Daar heb ik het nog niet met de club over gehad, want nu focus ik me volledig op ADO. We hebben nog veel om voor te spelen, zowel in competitieverband als voor de beker. In de zomer kijken Feyenoord en ik opnieuw hoe het ervoor staat. Voor mezelf heb ik uiteraard mijn ambities, maar we gaan zien wat de toekomst brengt. Ik leef wat dat betreft echt met de dag.”

 

De rechtsback is er trouwens van overtuigd dat Dirk Kuyt er weer bovenop komt. “Natuurlijk, hij is een echte doorzetter. Waar het ook is, hij zal ergens wel een plek vinden waar hij aan de slag kan.”

Lees meer over

Reacties

Jezus

Speelt wekelijks in volle stadions? Hahahaha
Donderdag 16 februari 2023 om 12:23 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24