FIFA-goal bezorgt ADO punt tegen Feyenoord

5 november 2017 6 reacties

Een effectief ADO heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

De ploeg van Fons Groenendijk leek fris uit te startblokken te komen en kreeg gelijk al een mogelijkheid. Toch was het binnen vier minuten al raak aan de andere kant.

Vlak voor rust kwam ADO op uiterst fraaie wijze op gelijke hoogte. Sheraldo Becker was met een snelle vrije trap attent en bracht de bal naar Immers. Via een knappe combinatie met Nasser El Khayati en Danny Bakker belandde de bal voor de voeten van Aaron Meijers die in de kruising schoot. Een doelpunt dat je normaal gesproken alleen op de Playstation maakt.

Feyenoord had het veldoverwicht, ook in de tweede helft. ADO was echter doelmatig en kwam tien minuten na rust zelfs op voorsprong dankzij Wilfried Kanon.

In de slotfase had ADO het kunnen afmaken. Zo was Becker dicht bij de 3-1. De rechtsbuiten zag zijn schot voorlangs gaan.

ADO had ook geluk dat de Rotterdammers hun kansen niet afmaakten. De vele mogelijkheden die Feyenoord kreeg zorgden er uiteindelijk voor dat ADO in de 86e minuut alsnog de gelijkmaker moest incasseren.