Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Flink pak slaag voor ADO bij PSV


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 februari 2013 11 reacties

ADO Den Haag heeft een slechte avond beleefd in Eindhoven. De ploeg van Maurice Steijn legde koploper PSV geen strobreed in de weg en ging met maar liefst 7-0 onderuit.


Met slechts 1-0 op het scorebord hield de residentieclub voor rust de schade nog beperkt. Tot dan toe was alleen Wijnaldum trefzeker.


Na de thee ging het hard. Mertens(2x), Lens, Locadia, Supsepa in eigen doel en weer Wijnaldum zorgde voor de monsterscore.

Lees meer over

Reacties

dick

Dat bedoel ik. Zie je een ploeg fanatiek zwoegen en ploeteren , ok.
Maar dit.....................niet te geloven gewoon.
Woensdag 6 februari 2013 om 14:17 uur

KaleHans

Echt een wanvertoning, PSV speelde gewoon met onze club. Timmer dan maar liever meteen na 2-0 de boel dicht en probeer het met counters. Nu wil Steijn wel blijven voetballen maar iedereen zag dat dit mis zou gaan. Dan hoor je gewoon de schade zo klein mogelijk te houden en daar hoef je jezelf tegenover zo`n geoliede machine niet voor te schamen.
Waar ik nu zo bang voor ben is dat als we volgende week weer zo`n offday hebben en de ploegen onder ons allemaal een goeie dag we ineens een plek of 5 zakken.......
Zondag 3 februari 2013 om 15:44 uur

adotiel

Een nederlaag tegen PSV is niet zorgelijk; zeker wanneer je strijdend aan het kortste eind trekt tegen een ploeg die kwalitatief veel meer in huis heeft. Kenmerkend m.i. voor BETAALD voetbal is toch dat je het maximale doet waar je voor betaald wordt. Dat kun je ook professioneel gedrag noemen. Als je je echter al vanaf het begin van een wedstrijd conformeert aan een nederlaag dan is dat wat mij betreft NIET professioneel en dus BETAALD voetbal onwaardig. Als je deel wilt nemen aan betaald voetbal dan is professioneel gedrag het minimale wat je kunt (en mag) eisen.
Kun je dat niet opbrengen, dan moet je gewoon kiezen voor een ander beroep. Belangrijk hierbij is de mate waarin medewerkers worden aangesproken op ontbreken van professioneel gedrag of slecht functioneren. Er zijn beroepen waar dit aanspreken kennelijk erg lastig is.
(bijvoorbeeld in de gezondsheidszorg en het onderwijs is dat gemeen goed). Wat mij opvalt is dat het niet aanspreken op slechte prestaties ook bij bepaalde clubs in het betaald voetbal gemeen goed is geworden; dit geldt ook voor ADO. Het gemak waarmee Steijn in zijn commentaar zich conformeerde aan een slechte prestatie ten geval van niet goed functionerende medewerkers vond ik schrijnend.
Als volgende week wel wordt gewonnen door een juiste inzet, is wellicht voor Steijn (en consorten?) hiermee de kous weer even af. Voor mij niet: de onjuiste (niet professionele) instelling wordt hiermee wat mij betreft nog eens bevestigd. Als dat niet aanspreken er niet uit wordt gehaald, dan wordt het nooit wat met ADO en blijft het jaarlijks kleurloos en anoniem bivakkeren in het BETAALD voetbal tussen al die andere clubs waar aanspreken eveneens niet gebeurt (vaak uit vermeend eigen belang als overleveingsstrategie). Je zult moeten selecteren op spelers die aangesproken kunnen en willen worden op hun prestaties. Dat heeft te maken met een helder wervings en (en selectie) beleid.
Als je dat als organisatie niet hebt, ben je gedoemd te mislukken en zal iedere doelstelling, gestoeld op prestatieverbetering, niet worden gerealiseerd.




Zondag 3 februari 2013 om 15:14 uur

Tja

Verliezen in de sport kan, maar strijd is toch het minste wat je als sporter moet kunnen opbrengen.
Dit was de zoveelste wanvertoning.
Maurice is geen kwade gast, maar is het niet beter een ander de opstelling, het tactisch plan en de coaching te laten uitvoeren?
En als het ff kan de huidige bobo`s spoedig te vervangen?
Zondag 3 februari 2013 om 14:43 uur

Mr. FC DEN HAAG

Liever John van Zweden dan dat hele zooitje wat er nu zit en dat zich Bestuur durft te noemen....

Dit team is puur brandhout niets meer en niets minder met het lichtpunt Maurice Steijn voorop.... ANTI-voetbal!

Met dank aan het huidige ADO Bestuur (lees chaotische bende) die zo`n goedkope amateur trainer als hoofdcoach aanstelde!
Zondag 3 februari 2013 om 08:44 uur

Mr. FC DEN HAAG

Dit team is puur brandhout niets meer en niet minder met het lichtpunt Maurice Steijn voorop.... ANTI-voetbal!

Zondag 3 februari 2013 om 01:27 uur

R.E.

Ik hoop dat Steijn iedereen één keer op scherp kan krijgen (maar dan zonder wéér onnodige schorsingen op te lopen), want de wedstrijd tegen NAC wordt echt cruciaal. NAC heeft uit de laatste 3 wedstrijden 9 punten gehaald, ADO slechts 2 (hoewel daar wedstrijden tegen Willem II en Roda bij zaten). Als ook deze wedstrijd verloren gaat, zie ik het heel somber in.
Zondag 3 februari 2013 om 00:29 uur

Hermanos

Jammer, het is een veel grotere afgang, dan ik dacht, dat het zou gaan worden. Wat moeten we met dit elftal. Het is een wonder, dat we nog in het linker rijtje staan. We doen het steeds slechter. Voorin waardeloos en achterin paniekvoetbal. Nou Steijn wat kan je hier nog aan doen??? Met dit elftal kan je zo toch niet verder. Afwachten wat het bij NAC gaat worden. Hoop doet leven misschien.
Zondag 3 februari 2013 om 00:20 uur

Appie Happie

Pijnlijk maar niet onverwacht. Thuis had het wel 20-0 kunnen zijn. Psv ligt ons niet echt. Wel jammer van doelsaldo. Van de 39 tegentreffers 13 van Psv!
Zondag 3 februari 2013 om 00:07 uur

corsto

Schandalig!!!!!!!!
Geen 1 kans gecreëerd.
Zondag 3 februari 2013 om 00:06 uur

Mr. FC DEN HAAG

Misschien kan Maurice Steijn stage lopen bij Pec Zwolle die weten namelijk wel hoe dit varkentje gewassen moet worden! Er is vanavond weer lekker aan het doelsaldo gewerkt en M. Steijn deelt graag leuke cadeautjes uit....

Wat een wanvertoning daar in Eindhoven, schaam mij diep voor mijn eigen Haagse FC Knudde club! Maar ach we staan nog steeds achtste en NAC Breda rollen we volgende week ook wel eventjes met 5-0 op.... mensen laat mij niet lachen wat een afgang!!!
Zondag 3 februari 2013 om 00:01 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24