Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fons: als het niet genoeg is moeten consequenties volgen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 november 2019 10 reacties

Fons Groenendijk moest na afloop van ADO - Willem II alles nog verwerken.

 

,,Het is de achtbaan waarin we in zitten met elkaar. Een ploeg zonder vertrouwen in de eerste helft, in tweede helft ervoor gegaan met het geluk dat Luuk Koopmans ons redt om te eindigen met die verschrikkelijk mooie goal van John Goossens'', vatte de coach samen bij Omroep West.

 

Toch snapt Groenendijk de kritiek van het publiek. ,,We hebben mooie jaren gehad en het is allemaal wat minder dit jaar. Daar zullen we mee moeten dealen. En als het niet genoeg is dan moeten ze mij de boodschap brengen en de spelers met rust laten. Ik ben degene die dat draagt. Ik ga daar ook niet moeilijk over doen. Kritiek hoort bij het vak.''

 

Het spandoek tegen technisch manager Jeffrey van As (#VANASOUT) had Groenendijk niet gezien. ,,Je denkt toch niet dat ik tijd heb om alle spandoeken te lezen als ik met een wedstrijd bezig ben. Maar mensen mogen kritisch zijn dat is het opportunisme van het voetbal en uiteindelijk ben ik de trainer en ik weet hoe het werkt met trainers. Wij moeten met ADO beter presteren dan dat we doen. Als dat niet genoeg is dan moeten er consequenties volgen en dan ben je als trainer aan de beurt. Ik ben daar niet bang voor. Zo gaat het al honderd jaar en zo gaat het ook in de toekomst.''

 

 

Reacties

FCADODH

Meneer FG legt ze hoofd op het hakblok, heeft handdoek al de ring gegooid. Krijg zelfs de indruk dat hij ermee wil stoppen maar wel met een oprotpremie.
Zondag 24 november 2019 om 21:47 uur

Mike

Pinas is jong en mag af en toe minder spelen maar was gisteren idd heel erg matig. Beugelsdijk is gewoon geen voetballer. Toont kracht en inzet maar dat is niet voldoende.
Summerville is het enige lichtpuntje. Leuk om te zien hoe hij als een vlinder door de verdediging dwarrelt. Tot ze m een keer een doodschop geven en dan is onze voorhoede ook klaar want Hooi is leuk voor een amateurhoofdklasse maar niet voor ons.
Middenveld zit totaal geen balans in. Doen hun best maar zijn tactisch heel slecht.
Een wonder dat we een punt gepakt hebben. Willem II is toch echt een van de verrassingen tot nog toe.
Zondag 24 november 2019 om 17:13 uur

supporter-noord

Wat een waardeloos begin weer en weer lekker achter de feiten aanlopen.
Die Beugelsdijk staat elke keer op de verkeerde plek te verdedigen. Bij alle goals en kansen voor w2 word hij, of gemakkelijk gepasseerd of staat ergens op het middenveld te dekken, echt heel slecht. En dat ligt echt niet aan de backs.
De slechtste verdediger bij ADO sinds decennia.
En eindelijk die bakker eruit, mag ook tijd worden.
Zondag 24 november 2019 om 12:14 uur

HJ

Wat een gelul de punten werden weggegeven door Meijers en Muhringen icm Bakker; als zij lucht dekken komen alle voorzetten voor het doen, en als zij lucht dekken dan moeten tom en Pinas keuzes maken; wie ze dekken en dan ben je te laat of maak je de verkeerde keuze. Simpel
Zondag 24 november 2019 om 11:52 uur

Alexander

Fons gaan we niet wegsturen, gaat het op zeker redden ook met deze spelers. Geeft opnieuw een jeugdspeler een kans, helaas was Deninio nog niet klaar voor deze wedstrijd en wellicht is het meer een centrum verdediger. Verstandig om hem te wisselen ondanks dat je liever nog meer aanvals kracht wilde inbrengen. Danny Bakker was gisteren inderdaad echt helemaal de weg kwijt wat een ongelukkig spel, gewoon verstandig om na 30 minuten te wisselen. Daarmee haal je wel in de regel een soort extra slot op het midden eraf. Willem ll, speelde daardoor er makkelijker er door heen. In de 2e helft zat er veel meer passie en wil in, 5 minuten langer en er waren 3 punten binnen geweest. Gewoon achter je club blijven staan ook al is dat soms wat moeilijk, jammer dat @Tim Jonk voor een andere club gaat kiezen las ik een paar dagen geleden. Ik vind eens gekozen blijft gekozen.
Zondag 24 november 2019 om 11:36 uur

MiG

@Twa: Dat zie je goed, de jeugd stelt weinig voor en dat kan ook niet met een 2e dat in de 3e divisie speelt en ergens in de middenmoot bungelt. Maar de "jeugd erin" roepers willen dat niet zien. Degradatie-gevaar ga je echt niet afwenden met A1 en 2e elftal spelers.
Beugelsdijk & Pinas speelden gisteravond idd prut. Zelfde mensen die nu roepen dat Kanon niet had mogen worden verkocht, riepen vorig seizoen dat Pinas erin moest. Dat vond hij zelf ook, maar hij speelt gewoon wisselvallig. Het lijkt erop dat hij zichzelf is gaan overschatten. Feit is dat in verdedigend opzicht beide spelers de schoenen van Kanon nog niet mogen veteren.
Haye en Necid lijken voorlopig hun plek te hebben geclaimd dus hopelijk geeft dat net wat extra`s.
Ik zeg het nog maar een keer: met deze spelersgroep blijft het punten sprokkelen. En met plek 15 mag je straks je handjes heel stevig dichtknijpen
Zondag 24 november 2019 om 11:27 uur

ruudje

Vergeten jullie sumerfiel niet
Zondag 24 november 2019 om 11:09 uur

Twa

tim jonk dan moet die jeugd wel aanwezig zijn. Meijers gaf de punten niet weg, maar gisteren het centrale verdedigingsduo. En daarnaast lieten ze de spitsen van Willem II nog 5 keer alleen voor de keeper komen. Gisteren één van de talenten gezien ..... als je het daar mee moet doen ....
Zondag 24 november 2019 om 10:19 uur

Ronnie

Ja Fons en dan moet je met jezelf beginnen.
Eerst invullen op je blaadje met opstellingen:
Koopmans,Haye en Immers en Necid.
Dat zijn de 4 die een hele dikke voldoende halen.
Koopmans heeft een punt gepakt,Haye brengt voetbal en Immers werkt zich kapot en Necid scoort dus altijd.
Verder nog wat advies:
Muhringen,leuke speler misschien voor de toekomst maar is geen rechtsback.
Bakker,geen idee wat daar mee is maar loopt erbij als Bambi,en laat alles en iedereen lopen. Banken die jongende is hopeloos uit vorm en het lijkt me duidelijk dat Haye daarvoor MOET spelen.
Goossens was ook heel slecht maar ja als je die eruit haalt wie zet je daar dan neer?
Bovendien maakt hij een wereldgoal en heeft hij misschien wat vertrouwen uit getankt.
Achterin is het verder een hopeloze bedoeling, waarom is Kanon verkocht?
Dat was echt een sloper naast Beugelsdijk.
Pinas vind ik voetballend beter maar verdedigend zeker niet.
Nou Fons,je hebt wat tips gehad,gratis en voor niks.
DOE ER WAT MEE,anders loopt het dit seizoen heel slecht af.
Zondag 24 november 2019 om 10:17 uur

tim jonk

Deze selectie is nog niet eens goed genoeg voor het linker rijtje van de KKD. Trainer is te laf meer jeugd in te brengen, en wat moet hij met punten weg gevende meijers.

Zet die overjarige spelers maar naar de bank misschien kunnen ze daar wakker worden, na Ado wil niemand ze meer hebben. Laat de jeugd het dan maar opknappen, als je verliest, ok maar geen nood daar zou men dan wel begrip voor hebben maar ik weet zeker dat het vele malen beter gaat met die jonge gasten die wel willen en kunnen vechten als leeuwen. Nonsens en kort om de bocht, om te zeggen dan moet je bij mij de trainer zijn, maar zeker ook voor al die gasten die gemakzuchtig zijn of niet/meer kunnen voetballen op dit niveau.
Zondag 24 november 2019 om 10:15 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24