Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser: alles doen om Beugelsdijk te houden


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 mei 2014 10 reacties

Henk Fraser is gelukkig met de negende plek aan het eind van de competitie, die ADO ,,op eigen kracht heeft gehaald''.

 

Wat hem betreft had de competitie nog wat langer mogen doorgaan, zei hij na het duel met Cambuur tegen Foxsports.

 

,,Tegelijk biedt deze prestatie ook iets om naar uit te kijken voor het volgend seizoen'', voegde hij eraan toe.

 

Als het aan de coach ligt zijn dan ook de Haagse spelers Mike van Duinen en Tom Beugelsdijk erbij: ,,Want dat zijn jongens waarmee het publiek zich kan identificeren''.

 

Van Duinen ligt in principe nog vast en Fraser ziet de spits liever niet vertrekken.

 

Bij Beugelsdijk, die transfervrij is, hoopt de trainer dat de club er alles aan doet om hem binnen te houden.

 

,,Hij speelt bovendien nog maar betrekkelijk kort in de eredivisie. Voor zijn ontwikkeling is het beter als hij nog twee jaartjes bij ADO blijft. Hoewel ik hem natuurlijk niet wil beïnvloeden'', aldus Fraser.

 

 

Lees meer over

Reacties

Wes

Vandaar dat fraser het boek bestudeerd over het gedrag van Apen
Maandag 5 mei 2014 om 18:33 uur

dick

Over Kanon kan ik niet oordelen, veel te weinig in aktie gezien.
Het afzagen van Wormgoor is m.i. onterecht
Evenals het ophemelen van Tom.
Kijk gewoon objectief , dan zie je dat ze spelen naar hun mogelijkheden
En dat doen ze naar behoren



Maandag 5 mei 2014 om 08:20 uur

Strijder

Serieus, Dump Wormgoor en geef zijn salaris aan Beugelsdijk.
Zondag 4 mei 2014 om 13:53 uur

Strijder

Rob wat ik probeerde aan te geven met dat (veel te riante) salaris dat Wormgoor opstrijkt aan Beugelsdijk geven is puur om maar te zeggen hoe zeer ik die jongen waardeer. Maar ik meen het ook echt. Tom is zo`n beetje de enige die nog echt een ziel heeft en z`n hart niet aan de duivel verkocht heeft. Het is een ADO maneen een Hagenees pur sang. Die jongen is zo geweldig in z`n mentaliteit, en ik krijg werkelijk elke keer tranen als ik hoor zie of lees hoe goudeerlijk die jongen is en hoeveel hij van z`n moeder houdt en zo. Hij is het verhaal van een armoedige jongen die allen maar strijd en overleven kent maar het tegen alle verwachtingen in tot prof heeft weten te schoppen. Geweldige gozer. Ik hou van `em! die verdient echt een standbeeld zoals Lems, Adam, Gentile, Schellevis enz dat ook verdienen. HAAGSE HELD. Tuurlijk is het een baggervoetballer, dat zegt `ie zelf ook, maar hij heeft andere kwaliteiten waarmee hij dat compenseert (z`n fantastische mentaliteit, inzet, ziel, verzaakt nooit, laat z`n ploegmaten niet in de steek, onoverwinnelijk in de lucht, haalt enorm veel weg van de 16). Zo`n jongen moet je koesteren. Je moet Tom gewoon laten fungeren in de rol die hem ook het beste past: de soere verdediger. Dat doet `ie prima. Zo`n jongen kan in dat opzicht ook aleen maar groeien. Hij moet ook zoveel mogelijk bunkeren en aan de gewichten hangen (is erg moeilijk, spiermassa probeen aan te kweken als je zo ontzettend lang bent, maar ok). Het komt wel goed met Tom. Ik heb vertrouwen in hem.
Zondag 4 mei 2014 om 13:52 uur

Rob2002

Voor zowel Beugelsdijk als van Duinen en ook een Bakker kun je alleen maar concluderen dat zij - mede op basis van het sentiment - prima bij ADO horen.

Maar....ze zijn ook makkelijk vervangbaar. Met name Beugelsdijk en van Duinen compenseren hun `mindere` techniek met keihard werken. Bakker is een stylist die het op een andere manier fantastisch gedaan heeft.

Maar.....dat willen we toch allemaal gewoon zien in D-H? Eigen jongens met hart en vuur voor ADO !
Alleen met 11 van die hardwerkers ga je er niet komen...ook niet met 11 salon voetballers...

Dus zo goed mogelijk proberen te houden, maar niet met exorbitante salariseisen. Daar zijn Beugelsdijk en in minder mate Van Duinen te beperkt voor.
Zondag 4 mei 2014 om 13:13 uur

Strijder

Precies Hans! Daar sluit ik me helemaal bij aan. Alsof een Douglas of een Majstorovic of zo naar ADO gaat komen. Beugelsdijk op 3 die de spits uitschakelt, en Kanon op 4 voor de rugdekking en de opbouw. Perfect. Zuiverloon op rechts en Meijers op links. Die hele verdediging staat gewoon perfect zo. Ik zie Meijers liever op het middenveld maar hij heeft zich dit seizoen gewoon goed ontwikkeld op 5. Dus die blijft waar hij nu staat. Achterin is het voor volgend seizoen allemaal allang bepaald, ik weet wel zeker dat Henk precies dezelfde visie heeft. Wormgoor kan z`n biezen pakken. Met deze 4 jongens achterin gaan we het de komende jaren doen. Met Fecunda en Buwalda als back ups. Je hebt alleen een aankoop op 4 en op 5 nodig voor de breedte, die andere zes man staan vast. Beugelsdijk blijft in Den Haag. Geef het salaris van Wormgoor maar aan hem en vraag voor Wormgoor maar ontslag aan bij het UWV, laat maar lakker vakken vullen samen met Cabral. Er is geen club die nog op die twee zit te wachten.
Zondag 4 mei 2014 om 13:13 uur

KaleHans

Er is veel gezeik over Tom, maar kijk nou is eerlijk hoeveel hij weghaalt achterin en hoe hij de duels in gaat? Zo`n jongen, zo`n slachter heb je achterin gewoon nodig, wie herinnert zich Alex niet bij PSV? die had dat ook en moest ook absoluut niet opbouwen maar na verovering van de bal deze meteen bij zijn medespelers inleveren zodat die konden opbouwen.
Zo is het ook met Tom, elke speler die tegenover hem komt te staan denkt echt...... k*t, hoe kom ik daar voorbij. Tom moet je meerdere malen passeren en net zoals Strijder zegt Tom is niet te kloppen in de lucht.
Geloof me...... als Tom weggaat moet je achterin minstens zo`n slachter terughalen en als ik bijna iedereen hier geloof eentje met dan ook nog is opbouwende kwaliteiten. Maar als je reeel bent weet je dat de club voor zo`n type geen geld heeft. Ik ben tevreden met Tommie, hij sleurt met zijn enthousiasme en zijn doorzettingsvermogen de andere spelers mee. Zet Kanon maar naast hem neer in het midden, dan komt t wel goed.
Zondag 4 mei 2014 om 12:58 uur

Strijder

Die cultheld heeft juist wel een meerwaarde! En hij is niet te kloppen in de lucht. Dat is ook een kwaliteit. Mocht hij weggaan dan zou ik eens Marcelllis peilen, die is transfervrij en komt daar niet in de plannen voor. Keerzijde is zijn blessuregevoeligheid maar ik denk dat hij bij ons heel goed uit de verf zou komen. Die jongen moet vooral niet de illusie hebben dat Twente of zo hem wel wil hebben. Maar hij is een versterking voor elke bescheiden middenmoter die door wil groeien. Maar een vertrek van Beugelsdijk is niet aan de orde, erg onwaarschijnlijk. Kanon is gehaald voor links in het centrum (4). Prutser Wormgoor kan z`n biezen pakken, Beugelsdijk staat komend seizoen -geheel terecht- op 3. Wormgoor pakt drie ton per jaar of zo, de weggooier Dat geld is veel beter besteed aan Tom want die verzaakt nóóit en geeft tenminste elke wedstrijd 110%!
Zondag 4 mei 2014 om 12:18 uur

Wes

Ik denk niet dat je met deze jongen verdere stappen kan maken.
Zondag 4 mei 2014 om 09:43 uur

Tja

Als je hogerop wilt zal je toch meer verzorgd moeten gaan voetballen met de opbouw van achteruit.
Dan kan je beter cultheld en de jongen met passie Beugelsdijk een transfer gunnen naar bv Engeland.
Waarom heb je anders Kanon gehaald.
Zondag 4 mei 2014 om 00:33 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25