Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser: bekerduel is een incident


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 september 2014 12 reacties

Henk Fraser heeft zich in Almere 120 minuten zitten ergeren aan het spel van ADO.

 

Op Omroep West noemt Fraser de wedstrijd waarin zijn ploeg werd uitgeschakeld door Almere City “Dramatisch. Tot aan de strafschoppen aan toe.”

 

“Je zit je van binnen op te vreten. En dat vanaf moment één”, vervolgt de oefenmeester.

 

Toch wil hij nog niet van een crisis weten. “Maar deze wedstrijd is in mijn ogen een incident. We gaan gewoon weer verder waar we gebleven waren. En dat is gewoon keihard werken”

Reacties

Tja

Henk als je dit een incident noemt ben je niet geschikt voor de metier, het is een tendens, wekelijks wordt er lamlendiger gespeeld en daar ben jij eind verantwoordelijke voor.
Za tegen AZ knallen anders .................dag Henk.
Donderdag 25 september 2014 om 00:57 uur

Wes

Het klopt en klikt momenteel van geen kanten, ergernissen van Henk op de training vanwege de houding en slechte inzet, belabberd spel met geen enkele inspiratie in aanvallend opzich. Derijck aangetrokken om zijn ervaring dat tot nu toe alleen maar rampzalig uitpakt. Dat hele overname gedoe blijkt zijn effecten wel te hebben op de groep. Henk kan inderdaad beter de boel even omgooien naar dat blok van vorig seizoen en vandaaruit weer vertrouwen kweken. In de winterstop misschien de club onder de nieuwe eigenaar (wie dat ook mag zijn) en hopelijk dan wel een paar goede versterkingen. Dit is zeker door alle omstandigheden geen incident.
Woensdag 24 september 2014 om 23:19 uur

Ronnie

Hartstikke leuke teksten Henk.
Zeker voor de mensen op de tribune die zo veel geld uitgeven aan kaartjes en attributen van hun clubje.
lekker makkelijk zeg ,we gaan gewoon verder.
Heb je enig idee wat we uitgeven aan kaartjes voor Ado?
Ik verwacht toch wel wat terug,als is het alleen maar inzet,dat we trots kunnen zijn op onze jongens ook al hebben ze verloren.
Je kan heus niet alles winnen of briljant spelen,maar inzet moet altijd getoond worden,en ik weet zeker dat dat dan overslaat op de tribunes.
En nu maar hopen dat er zaterdag weer niet een paar honderd man afhalen op de tribunes.
Ik zal er in ieder geval op zeker wel zijn,ik ga mijn club weer dik steunen.
Hoop op betere tijden.
Woensdag 24 september 2014 om 20:41 uur

Daily Shorts

Als er zaterdag wordt verloren ben ik benieuwd wat voor incident dat zal zijn ....
Woensdag 24 september 2014 om 19:48 uur

Rikkie

Als ik de trainer was had ik ze toch even wakker geschud in plaats ` blijven zitten en je ergeren` ...
Woensdag 24 september 2014 om 18:05 uur

supporter-noord

Wat denk je dat de supporters hebben gedaan, die hebben zich al veel langer zitten ergeren aan deze slappe hap. Keihard werken ??? misschien kan je een de juiste dingen gaan doen op de training. Dr is niemand die een vrije trap, corner of goeie pass kan geven. Ik zou die gasten net zo lang laten trainen tot 50 % goed is. Ik zei wel eens een paar keer gekscherend op de shout dat jullie alleen rondjes om het veld lopen en krachttraining maar het is nog praktisch waar ook. Een voetballer die nog niet eens een goeie trap, corner of pass kan geven. Wat een training. Geef mij ook zo`n baan, zou ik bijna zeggen maar helaas ben ik te oud.
Woensdag 24 september 2014 om 17:30 uur

KaleHans

Laat dat dan zaterdag maar zien Henk, feit is wel dat het de laatste weken steeds minder gaat. En het is in ieder geval een blamage dat niemand die strafschoppen erin schiet....... van Almere kan je verliezen maar mag het eigenlijk niet, in ieder geval "beter" dan Willem II dat verliest van een 1e klasser.
Woensdag 24 september 2014 om 17:18 uur

Hmmm

"Voordeel bij een nadeel": nu helemaal richten op de competitie!

Ik had al eerder ingegrepen, maar nu in ieder geval meteen de eerstvolgende wedstrijd bakker en Houtkoop in de basis(ipv jansen en schet).

Deze competitie duurt overigens nog 29 wedstrijden en tussendoor volgt er nog een transferperiode(wie de eigenaar dan ook moge zijn).
6 wedstrijden 6 punten, 1 op 1 waarvan ADO DH tegen Fey en GAE meer punten bij had verdient. Er kan nog van alles gebeuren!
Woensdag 24 september 2014 om 14:43 uur

adotiel

Ik begrijp wel zijn reactie. Hij weet natuurlijk ook dat er weinig alternatieven voor handen zijn met de kwalitatief (en kwantitatief) maar beperkte selectie.
Al komt het wel wat naïef en gemakkelijk over door het af te doen als (louter?) een incident. Maar goed, voor wat betreft de beker is dat ook feitelijk waar, ze liggen er immers nu uit. Wat het vertoonde spel betreft (en dan eigenlijk de gebrekkige mentaliteit en onjuiste professionele instelling) is dat nog maar de vraag. Het ontbreken van de juiste professionele instelling is overigens niet alleen een probleem bij ADO, maar voor mijn gevoel een virus in het
nederlandse voetbal (en ook wel daar buiten). Je ziet het wekelijks terug; men kan maar beperkt de concentratie vasthouden. Dit in combinatie met (te) weinig doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit leidt tot het niveau waarop we nu beland zijn. De mooie schoenen, de mooie kleding, de goede maaltijden, de prima salariëring en de "artiesten-status" ten spijt.

Woensdag 24 september 2014 om 14:39 uur

fcdh17

Met alle respect, maar 4 penaltys missen is geen incident te noemen. Ik had die penal zelfs gescoord.. niemand bleef kalm.
Woensdag 24 september 2014 om 14:38 uur

janvele

Van zo`n reactie zakt mijn broek af. HF zou zich moeten schamen da hij geen beter oordeel t.a.v. zijn ploeg heeft. Echter vriendjes blijven met zijn spelers i.p.v. een had oordeel geven daar gaat het Henk om. Overigens is HF verantwoordelijk voor het op halve kracht voetballen oor zij spelers. Het ultieme bewijs is echter geleverd dat het deze competitie niets wordt. Volgend jaar JLeaque en daar degradatie naar de Topklasse.
Woensdag 24 september 2014 om 12:43 uur

MiG

En toch, Henkie, ben jij verantwoordelijk voor wie er in het veld staan en hoe ze spelen
Woensdag 24 september 2014 om 12:18 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24