Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser blij met versterkingen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 februari 2015 27 reacties

Henk Fraser beaamt dat zij team tegen FC Twente echt een overwinning nodig had.

 

De nieuwelingen Aleksandr Iakovenko en Wilson Eduardo hadden volgens de trainer een flink aandeel in de winst. “De 2 nieuwe jongens hebben een goede impuls gegeven aan de spelers”, zegt hij daarover tegen Omroep West.

 

Iakovenko had een fantastische binnenkomer door na een kwartier te scoren.  Daarom stond er een tevreden man bij Fox Sports. “Ik was blij om weer op het veld te staan. Dat is het meest belangrijke voor mij. Het doet natuurlijk plezier om dan ook te scoren. Het was een goede avond voor mij.”

 

De aanvaller gaf toe dat hij bij zijn doelpunt hands had gemaakt. “Maar ik kan niet stoppen en zeggen: 'hé scheids, het was hands'. Ik moest naar het doel.”

Reacties

KaleHans

Weer absoluut niets positiefs over onze eigen jongens, je krijt het er echt niet uit he??? zo jammer. En nee jan, ik haal mijn chapeau voor Wang niet terug want hij stapt er tenminste in met investeringen die niemand anders doet!!!
Zaterdag 7 februari 2015 om 21:23 uur

janvele

@KaleHans

Ik ben nog zo dom niet blijkt maar weer. Inderdaad sarcasme. FCT niet door ADODenHaag in hun spel komen? Laat mij niet lachen blijf ook hier eens met beide benen op de grond staan. Heb jij de twee keer gezien dat Castagnos de bal had en met een medespeler op onze goal afging met één speler van ons voor zich en hij de kans verklooide? Even afspelen naar zijn medespeler en het zou goal voor FCT zijn geweest. Twee nul en als de vrije trap voor FCT er na een paar minuten zou zijn ingegaan ipv op de lat 3-0. Dan had onze club dat niet overleefd en gewoon verloren. Eerst vanavond maar weer zien hoe het verder gaat en ik blijf er bij dat pas aan het eind van de competitie de balans kan worden opgemaakt. Immers ga jij dan, mocht onze club degraderen (na nu Wang na één wedstrijd dankbaar te zijn) zogezegd het chapeau bij Wang terughalen? We moeten gewoon niet te hard van stapel lopen om nu al te gaan roepen dat Wang, Fontein en Meppelink en Fraser ineens de juiste mensen op de juiste plaats zijn. Ik heb op deze site toch van vele anderen gelezen dat dat niet het geval is.
Zaterdag 7 februari 2015 om 10:51 uur

KaleHans

Beste Jan, door wie zijn beide spelers nou aangetrokken? Toch door de heren die jij niet toereikend vind? Normaal hield jij je bij de feiten van de dag en nu ineens wacht je tot het einde van het seizoen........ verwarrend.
Van mij krijgt Wang nu al chapeau dat hij de deal heeft doorgezet en de beloofde versterkingen binnen heeft gehaald, geef nou is toe dat je daarmee helemaal mis zat. Dat maakt je geen minder mens, trouwens dat van Fontein en Meppelink was misschien wel een beetje sarcastisch bedoeld.
Maar ja.....wie de bal kaatst...
Kijk, we zijn het er allemaal mee eens dat aan het einde van het seizoen de prijzen pas verdeeld worden, maar geef nou is toe dat je een goed fris en vechtend ADO hebt gezien......en kom nou is niet weer aan met een "onthutsend slecht Twente" . Dat Twente niet in hun spel kwam was de verdienste van onze eigen jongens!!!!
Echt ongelofelijk jij, volgens mij krijg jij echt niets positiefs over onze club uit je strot!!!!
Vrijdag 6 februari 2015 om 16:40 uur

janvele

@Anne
Ik wist het al maar er zijn nog mensen die alles in hun juiste proporties kunnen zien. Overigens gelezen hoe voetbal van toevalligheden aan elkaar kan hangen. Bulikyn en Iakovenko of de zoon van Koeman en Pelle. Heeft niets te maken met het functioneren van directeuren of technische managers die zich bij succes op de borst slaan of inzenders op dit forum die hun (on)gelijk willen bevestigen .
Vrijdag 6 februari 2015 om 16:11 uur

Anne van Schuurman

@jan je laatste 2 zinnen kan ik alleen maar beamen.
Vrijdag 6 februari 2015 om 14:50 uur

janvele

@Anne
De betekenis van zuigen ken ik heel goed. Daarom lees @KaleHans en zijn verwijzingen naar Fontein en Meppelink en je weet genoeg. Je moet alles wel in zijn totaliteit bekijken. Vandaar. Ik had @KaleHans volwassener ingeschat dan zijn commentaar met zijn sarren en zuigen na éen overwinning. We zullen zien aan wie de prijzen worden verdeeld aan het einde van de competitie. Heeft Wang het op de rit dan chapeau!
Vrijdag 6 februari 2015 om 14:41 uur

Anne van Schuurman

@jan ik begrijp uit je post dat je de betekenis van het begrip "zuigen" toch wel kent. Ik had eerder een andere indruk gekregen ...
Vrijdag 6 februari 2015 om 14:14 uur

MiG

@jan: Met dit soort kinderachtige en snibbige antwoorden bewijs je alleen maar meer en meer het gelijk van KH (en van de rest)
Vrijdag 6 februari 2015 om 13:37 uur

janvele

@KaleHans

Hou jij het maar bij jouw feiten dan hou ik bij mijn feiten aan het einde van het seizoen. Je kan nu wel hoog van de toren blazen na één wedstrijd maar die wedstrijd tegen een ontstellend slecht FCT zegt niets. Eerst maar morgenavond winnen. Verder. Je opmerkingen m.b.t. Fontein en Meppelink horen toch echt in de categorie sarren of wel zuigen. Je zal dat echter nooit toegeven omdat je meent serieus bezig te zijn.
Vrijdag 6 februari 2015 om 13:28 uur

KaleHans

ach..... ik wordt er zo langzamerhand wel moe van, zelfs nu de versterkingen echte aanwinsten blijken te zijn, Fontein en Meppelink de juiste mensen aangetrokken hebben. Wang over de brug is gekomen met geld voor de overname en versterkingen, allemaal zaken waarvan jan de feiten wilde zien zelfs nu reageert hij alleen maar negatief. nee jan heeft het niet over het vertoonde spel van onze jongens, jan heeft het over het feit dat er een handbal aan de eerste goal voorafging. Jan heeft nog nergens gezegd dat hij blij is met deze overwinning, nergens gezegd dat hij blij is dat Wang met geld en versterkingen over de brug gekomen is. Totaal niets van dat alles, nee want jan kan niet toegeven dat degenen die er vertrouwen in hadden het toch eigenlijk goed gezien hebben, en hun hoop bewaarheid is.
Jan kan helemaal niet toegeven, dat is juist het probleem van jan, dat wij zeiden dat hij is moest afwachten tot de deal echt rond of afgeketst zou zijn, dat hij is moest afwachten tot de transferperiode voorbij was.
Al die dingen waar wij van zeiden, zei jan dat hij geen feiten zag en dat er toch niets van terecht zou komen. Diezelfde jan zegt nu ineens tegen ons dat wij af moeten wachten tot het eind van het seizoen............... nu het lijkt alsof de wind ten gunste van onze club gedraaid is, is jan ook ineens gedraaid..... dat heet volgens mij giga door de mand vallen.... en geen sarren zoals jan dat noemt. Nee jan....... dat zijn echte feiten!!!
Vrijdag 6 februari 2015 om 12:03 uur

MiG

@KH: Zou dat lekker zijn, de rest van het seizoen zonder maffe jan!
Vrijdag 6 februari 2015 om 10:51 uur

KaleHans

Hee jan.......wat zeg jij nou???? "Kijk is aan het einde van de competitie en geef dan je commentaar" ......... hoor je zelf wel wat je zegt jan?????
Als jij je daar ook aan houdt hebben we voorlopig geen "last" meer van jou...
Vrijdag 6 februari 2015 om 08:20 uur

Anne van Schuurman

Kristensen speelde gisteren in zijn kwaliteit. Dat is gewoon een hele goede voetballer en spelverdeler. Maar laat hem niet achter een tegenstander aandraven en bikkelen want dat is niet zijn feestje. Haalde gisteren weer het niveau van Groningen thuis. Hij moet zijn ballen wel kwijt kunnen. En die twee nieuwe jongens op de vleugels zorgen daar voor. Ze hebben diepgang, houden het veld goed breed (wat iedereen bij de F-jes al leert maar meneer Schet niet, denk ik) en bieden zich goed aan als het nodig is. Met 2 van die mensen trek je je hele team omhoog. Nu zaterdag de lijn doortrekken tegen Dordrecht anders is alles voor niets geweest. Maar ik geloof dat ze dat wel begrepen hebben ...
Donderdag 5 februari 2015 om 19:18 uur

RF

Vond Kristensen en Bakker uitstekend!
Nwe boys die bij wat grotere clubs hebben gespeeld geven t team gevoel een nwe boost.
Was n leuk potje!

Btw 4700 mensen via Albert Heijn spaar actie extra op de tribunes!
Donderdag 5 februari 2015 om 17:54 uur

janvele

@Mig
Veel plezier met je ooievaar. Maar daar win je de oorlog niet mee.
Donderdag 5 februari 2015 om 15:56 uur

MiG

@jan: "zomer" jan, 1 zwaluw maakt nog geen zomer, maar 1 ooievaar wel
Donderdag 5 februari 2015 om 12:25 uur

janvele

@KaleHans

Kijk eens naar de verstandige reactie van Hmmm. Een reactie met verstand en anders dan de kort door de bocht reactie van jouw. Idem t.a.v. je reactie m.b.t. Fontein en Meppelink. Slechts bedoeld om steken onder water te geven. Kijk eens aan het einde van de competitie en geef dan je commentaar. Eén zwaluw maakt nog geen lente.
Donderdag 5 februari 2015 om 12:18 uur

MiG

@Hajee: Wat het probleem van jan is? Heb je ff.....
Donderdag 5 februari 2015 om 12:17 uur

janvele

@Hajee

Alle scheidsrechters boenen hun eigen straatje schoon! Beelden achteraf op de TV zijn duidelijk. Met de hand werd de bal gespeeld en in DEZE situatie staat er in het spelregelboek dat het een overtreding is en derhalve affluiten. Maar ik gaf het al aan. Nu was het eens in het voordeel van ons.
Donderdag 5 februari 2015 om 12:13 uur

Hajee

Hans, de aanwinsten gaan het alleen maar beter doen, let maar op. Rob M, die mensen onterecht als te licht benoemen gaat het samen met Fontein en wat mensen als klantbord gewoon prima doen voor onze club.

Ik heb er alle vertrouwen in!
Donderdag 5 februari 2015 om 10:40 uur

KaleHans

Volgens mij heb ik van de week al gezegd, als het ook is mee zit wat betreft de scheidsrechters. En dat zat nu dus ook mee, maar jij beste jan hebt het nu alleen maar over die scheids. Zeg nou is wat jij van onze aanwinsten vond??? daar lul jij gewoon weer overheen!!!!
Donderdag 5 februari 2015 om 09:59 uur

Hajee

@janvele:

Hands
De Oekraïner stelde wel dat hij hands had gemaakt in het duel met Darryl Lachman dat vooraf ging aan zijn openingsgoal. `Ik kon er niets aan doen. Dan ga ik niet opeens stoppen.` Overigens stelde arbiter Pieter Vink dat hij de handsbal geconstateerd had, maar dat er geen sprake was van opzettelijk hands. `De afstand was heel klein en de speler heeft zijn armen echt voor zijn lichaam. Het was geen opzettelijk hands en dus een geldige goal.`

Je lult om te lullen janvele, altijd maar negatief. Wat is nou je probleem???
Donderdag 5 februari 2015 om 09:47 uur

Hmmm

Nog even aankijken hoe Iakovenko en Eduardo het verder doen en als dat goed gaat, dan de mogelijkheid bekijken om ze beide definitief over te nemen.
De invallers deden het overigens ook goed!
Donderdag 5 februari 2015 om 09:35 uur

janvele

@KaleHans,

Dat noemt men nu SARREN.

Echter @KaleHans. Wel realistisch blijven. Toen de scheidsrechters TEGEN onze club de fout ingingen en wij daardoor verloren kregen die scheidsrechters de grootste verwensingen naar hun hoofd geslingerd. Nu gisteravond de scheidrechter de fout inging in het voordeel van onze club en wij daardoor wonnen (mooi meegenomen) hoor je niets van onze @KaleHans.
Donderdag 5 februari 2015 om 09:31 uur

gerard

Ik blij met de invalbeurt van gervane Kastaneer. Na zoveel blessures nu weer kunnen spelen . Dat wordt nog een heel nuttige speler.
Donderdag 5 februari 2015 om 09:13 uur

Ooievaar

Prima aankopen. Leuk voor Henk. Een echte professional.

Woensdag 4 februari 2015 om 23:18 uur

KaleHans

Leuke kerel, goeie voetballer en hij spreekt nog Nederlands ook, echt een versterking net zoals Eduardo, klasse "ingekocht" mijnheer Fontein en Meppelink!!!
Woensdag 4 februari 2015 om 23:08 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24