Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser na afgang: we moeten ons schamen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 september 2015 16 reacties

Henk Fraser vindt de afgang in Genemuiden een collectief falen.

 

De groengele formatie werd in de tweede ronde van het bekertoernooi uitgeschakeld door de amateurs van SC Genemuiden. “Het is een blamage”, zegt Fraser tegen Omroep West. "We moeten ons collectief kapot schamen."

 

De coach laakt de instelling van de speelrsgroep. “Elke bekerwedstrijd is een mentaal iets, daar moet je een bepaalde wedstrijdmentaliteit voor hebben. Het is niet relevant tegen wie je speelt, maar hoe je zelf de wedstrijd ingaat.”

 

Fraser was na de nederlaag tegen Zwolle kritisch op een aantal voetballers. Dit keer wil hij zijn spelers niet en plein public aanpakken. “Als ik aangeef wat niet goed is gegaan, dan val ik spelers af en dat wil ik niet doen. Nogmaals het is een collectief falen. Van de spelers maar ook van ons als technische staf.”

Reacties

Haagsicoon

Ach gelul allemaal Fraser is een goede trainer voor Ado Den Haag hij heeft ons wel in de eredivisie gehouden toen hij het halverwege overnam van Steijn.Toen was het een held haha............alleen de voorhoede is nieuw de rest is allemaal van vorig seizoen plus dat je met dezelfde begroting werkt als vorig seizoen.Een algemeen directeur die dit de beste selectie noemt sinds jaren spoort al helemaal niet.Verliezen van 020,Heracles en Zwolle is geen schande de 4 bonus punten tegen Psv en Twente hadden we misschien uit deze wedstrijden normaal moeten halen.Maar komt goed plek 10 t/m 12 dit seizoen.
Woensdag 23 september 2015 om 23:50 uur

Rikkie

Een keer de schuld bij de spelers leggen kan, maar week in, week uit is iets teveel Henk, dan ben je zelf schuld aan dit wekelijks drama.. Trek je conclusie en...adios
Woensdag 23 september 2015 om 19:21 uur

Hagenees

Fraser is woest????
Ja wat denk je dat wij als supporters zijn?
Precies woest op jou Henk omdat je geen enkele speler aan het spelen krijgt.
Koffers pakken en wegwezen aub,al genoeg schade aangericht.
Martin Jol inzetten.

Woensdag 23 september 2015 om 16:55 uur

dick

Hoe simpel kan het zijn ?
Hanssen
Malone , Wormgoor , Derijck , Meijers
Kristensen , Alberg en Gorré
Schaken ,Havenaar , Duplan

week of 10 laten staan
Woensdag 23 september 2015 om 13:11 uur

Anne van Schuurman

Een coach die standvastig is in zijn keuzes, de juiste spelers belangrijk maakt en houdt en de rest consequent ondergeschikt. Henk is al te lang aan het zwalken en maakt de verkeerde, beperkte jongens belangrijk: Wormgoor niet meer dan een waterdrager, veel banken; Malone en Jansen, dravers die beter op atletiek kunnen gaan; Alberg, heel hard aan zijn mentaliteit werken, komend halfjaar bij de beloftes.
Woensdag 23 september 2015 om 10:37 uur

Anne van Schuurman

Er moet nu wel echt leiderschap getoond worden. Een interim oplossing met Jol zou een optie zijn. Maar geef hem niet de ruimte - zoals bij zijn laatste mislukte avontuur bij Fulham; resultaat degradatie - om met provisie van Raiola allerlei dure verzadigde mislukkelingen in huis te halen! Ik denk wel dat hij in staat is met het beschikbare materiaal een goed team neer te zetten en de juiste houding in de koppies van de spelers te brengen. En een goede as, hierarchie en respect voor oudere goede voetballers. Geef hem ook de opdracht om een goede nieuwe coach binnen te halen.
Woensdag 23 september 2015 om 10:32 uur

KaleHans

Henk heeft het naar mijn mening TE veel over dit soort wedstrijden die een uitzondering zijn....... het wordt meer uitzondering dan regel!!!
Ik snap nu wel waarom Feijenoord hem NIET gehaald heeft als hoofdtrainer, ik snap ook waarom Henk zijn contract NIET verlengd is en na dit seizoen afloopt.
Henk, wees een vent en kom er is eerlijk voor uit dat je onze club al anderhalf seizoen niet aan de praat krijgt... de uitzonderingen qua wedstrijden zijn er maar dan omgekeerd, af en toe een geweldige wedstrijd maar meer ook niet.
Je (niet) wissels zijn vaak onbegrijpelijk, je spelerswisselingen per basisopstelling per wedstrijd in het veld zijn vaak onbegrijpelijk.
En altijd maar weer excuses........... wees een vent Henk en stap op, we willen niet meer van dit soort vertoningen zien...... je bent een leuke assistent, maar een hoofdtrainer?
Woensdag 23 september 2015 om 10:17 uur

VAKKIE-l

De ploeg ( vooral FRASER) moet zich de ogen uit de kop schamen. Met zo veel kwaliteit in huis zo`n wedstrijd afleveren tegen de amateurs lijkt nergens op. Ik vraag me nu wel af wie eigenlijk de amateurs zijn man man man, ik kan het met geen pen beschrijven hoe verschrikkelijk ik dit vind!
Woensdag 23 september 2015 om 09:59 uur

VAKKIE-l

Jij bent de hoofdverantwoordelijke Fraser, dus jij moet je heeel diep schamen voor deze vreselijke wanvertoning!!!
FRASER kan beter als assistent fungeren hij heeft toch de kans gehad om zich te bewijzen maar tevergeefs. Het wordt nu wel een sleur zo, ik hoop dat Fraser verstandig is en de taken overdraagt aan iemand met ervaring.

FRASER WEGWEZEN!!!!!!!!
Woensdag 23 september 2015 om 09:51 uur

dick

De hoon die de laatste tijd over ons heen komt is vreselijk
Woensdag 23 september 2015 om 09:50 uur

Ronnie

Wat denk je Henkie?
Gaan wij supporters nog een keer trots kunnen zijn op ons ADO DEN HAAG?
Wij werken ons allemaal het apelazerus om een seizoenskaart te kunnen aanschaffen en zijn dan in het weekend dolbij om naar ONZE club te gaan kijken.
Maar ik zit al jaren met hetzelfde gezicht op de tribune,eerst onder Steijn en nu onder jou Henkie.
En elke week,hetzelfde liedje.
Balletje breed ,terug,opbouwen vanaf de keeper naar man in de dekking.
Er zit maar heel weinig voetbal in dit team,dus druk naar voren zien we helemaal niet.
Het word oas een beetje leuk als we achter staan en we Engels gaan spelen met alle ballen naar voren.
Dat is niet de hollandse school(wat een irritant klote woord is dat zeg) en we hebben meer balbezit( ook zoiets achterlijk) maar het levert wel gelijk een stuk leuker voetbal op om naar te kijken.(zie PSV thuis laatste 15 minuten)
Dus Henk,Metgod,van Wigt en alle andere technische mensen,ga overuren deze week en sla koppen met spijkers.
Haal er een goede man op het middenveld bij,eentje die de mouwen wil opstropen en ga doen waar jullie allemaal een dik salaris voor krijgen.
Als we zondag verliezen (wat ik trouwens dan weer niet denk) heb je de poppen echt aan het dansen.

Kortom: Kijk allemaal in de spiegel vandaag,streep eronder en nu vol voor ADO alles geven.
En als je dat niet lukt word het echt tijd dat je naar een andere club moet verkassen.
En dat word dan gezien de nederlaag van gisterenavond eentje die onder de hoofdklasse speelt.
Woensdag 23 september 2015 om 09:30 uur

Wes

Hij roept al tijden dat de instelling niet deugt, dat over zijn team dat hij al een paar jaar onder zijn hoede heeft. De instelling was vorig seizoen precies hetzelfde, Kramer gaf eind vorig seizoen al aan in een intervieuw dat de spelers niet voor elkaar willen werken. Hij vond het niet nodig deze mannen te vervangen en investeerde vollop in aanvallers. Hij probeerde Kristensen aanvoerder te maken en oudere spelers te halen om de balans erin te krijgen.
Daarin heeft hij behoorlijk inzichtelijk gefaald en dat terwijl hij zelf notabene een topverdediger is geweest!

Wat deze man niet ziet zijn drie belangrijke zaken.
1. Deze mannen en voornamelijk achterin kunnen het niveau niet aan.
2. Niet de inzicht in te zien dat het middenveld in onbalance is.
3. Hij weet ze niet voor hem te winnen en te motiveren om het maximale eruit te halen.
Nu ruim na de transferdeadline komt hij er pas achter een type Cor Lems nodig te hebben terwijl, als bijna geheel Den Haag dit allang ziet waarom hij niet?
Nu geeft hij aan dat ze zich.
Hij ziet nu wel in dat al zijn publieke uitspraken over zijn spelers volledig verkeerd uitpakten en heeft het nu over collectief falen maar feitelijk zie je duidelijk dat het te laat is het tij te keren.

Hij heeft nu nog maar twee opties:
- Hij houd de eer aan zichzelf en stapt op.
- Keiharde maatregelen en de rotte appels er uitsmijten en opnieuw beginnen (zo heeft Alex Fergussen het jarenlang gedaan).
Aan hem de keuze, ik denk wel dat hij als beginnende trainer hier veel van leert en dat hij e.v.t. hierna zeker kansen zal krijgen. Voor de club hoop ik dat in ieder geval de rotte appels eruit gaan
Woensdag 23 september 2015 om 09:29 uur

vakkiel

Koekenbakkers in het veld mogen ook een x aangepakt worden met hun verwend leventje!!!!!!

Fraser vertrek aub je krijgt ze niet meer aan de praat
Woensdag 23 september 2015 om 09:29 uur

zwart51

Opzouten met die Fraser ben helemaal klaar met hem. Alleen maar foute keuzes die hij met zijn opstelling maakt. WEGWEZEN !!!!!
Woensdag 23 september 2015 om 09:13 uur

Freek

Fraser krijgt dit team niet aan de praat, we staan weer eens voor lul voor heel nederland, bedankt hiervoor Fraser, jij bent toch de verantwoordelijke man, trek dan nu je conclusie en vertrek vrijwillig en laat Martin Jol het seizoen afmaken!
Woensdag 23 september 2015 om 07:02 uur

RiC070

Schamen ??? Dat is nog zachtjes uitgedrukt!
Wekelijks worden er foute keuzes gemaakt in het veld en door de technische staf. Word er kinderlijk verdedigd en simpel balverlies geleden op het middenveld en voorhoede. Er zal nu iets moeten gebeuren want op de twee gelukstreffers van het begin van de competitie kunnen we nu niet meer bouwen!
Woensdag 23 september 2015 om 06:42 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24