Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser onderzoekt wisselvalligheid ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 december 2014 3 reacties

Henk Fraser is na de kansloos verloren wedstrijd bij PEC Zwolle niet moedeloos geworden.

 

Wel was hij geïrriteerd over het zwakke spel van zijn ploeg, waarbij hij al aan het begin van de wedstrijd 4 tot 5 spelers had willen wisselen.

 

De trainer gaat wel onderzoeken waar de wisselvalligheid van zijn team vandaan komt en hoe die kan worden achtergelaten, zegt hij bij Haaglanden Voetbal.

 

,,Ik moet wel uitvogelen hoe we van het wisselvallige afkomen, want we kunnen het wel. Dat hebben we bewezen in de tweede helft tegen Ajax, met tien man tegen NAC en Feyenoord. Maar we falen daar ook wel eens hopeloos in, zoals de wedstrijden tegen Almere en Vitesse. En wat mij betreft ook in de beginfase van deze wedstrijd.”

 

Ook zijn aanvoerder Roland Alberg geeft hij kritiek omdat die niet goed zijn directe tegenstander volgde.

 

De druk zal voor ADO groot zijn tijdens de komende thuiswedstrijd tegen Excelsior, bevestigt Fraser. ,,Dat klopt, maar we hebben nu alweer een aantal van dit soort wedstrijden gespeeld. Daar hebben we al wat ervaring in. Dat zou je kunnen zien als een goed punt. De ervaring om elke twee weken een finale te spelen.” 

Lees meer over

Reacties

KaleHans

Vorig seizoen dat je assistent trainer was toen zag je dit ook al Henk, en nu wacht je (weer) een half seizoen om dit uit te zoeken?
Er zijn er een hoop die elke wedstrijd niet thuis geven of hun krachten sparen voor een paar minuten per wedstrijd. Er zijn er inderdaad maar een paar die er elke wedstrijd echt staan, dat is Mike die zich elke wedstrijd ook al is hij hopeloos uit vorm de kolere loopt en overal achteraan gaat, Meijers wat gewoon een voorbeeldige prof is, Kanon die zich achterin de pleuris loopt en Hansen, die er zijn 1e jaar bij onze club al een hoop ballen uitgehouden heeft. En de rest?
De bovenstaande jongens moeten gewoon is met de rest praten waarom die niet thuis geven, elkaar recht in de ogen kijken en elkaar is goed op de donder geven. Je staat met 11 man op de mat en de ploeg is zo sterk als de zwakste schakel......... en dat blijkt maar week week op week... helaas..
Maandag 8 december 2014 om 15:20 uur

Tja

Mosterd na de maaltijd van de trainer, van af wedstrijd 1 is het al on Haags lakkebakkerig mat voetbal met af en toe een positieve uitschieter.
Je kan beter de vraag stellen, laat ik bij mij zelf te rade gaan waarom ik die gasten niet kan motiveren op zijn minst strijd te leveren.
We hebben geen messi`s en ronaldo`s aan boord, maar ook al heb je onvoldoende voetballende talenten, strijden om te winnen kan iedereen.
En dat is t makke men is bezig met gele, rode , rose en blauwe schoentjes, premies, een beetje uitsloven op de training, maar op t veld waar er wedstrijdspanning op staat zijn er maar een paar die thuis geven.
Dat is Hansen, Meijers, van Duijnen en Kramer die een neusje voor de goal heeft maar ook wel wat meer arbeid mag verrichten, dat zijn te weinig spelers die zich laten gelden om zelfs van amateurs te winnen.
Maandag 8 december 2014 om 14:05 uur

R.E.

Het punt is nou juist dat je niet elke TWEE weken een finale speelt, maar IEDERE week!
Maandag 8 december 2014 om 11:27 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24