Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Fraser: we zijn gewogen en te licht bevonden


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 februari 2016 19 reacties

Henk Fraser had gehoopt met zijn ploeg verder te kunnen stijgen richting play-off-plaatsen. 

 

,,Maar we zijn gewogen en te licht bevonden'', concludeerde hij na afloop bij de NOS. ,,En dat ligt vooral aan onszelf.''  

 

,,We reageerden te apatische toen een bal bij PEC leek uit te gaan, maar de bal toch nog richting ADO-goal werd geroeid. Onze verdedigers stonden uit positie en waren niet alert'', aldus de coach, over de eerste goal. Hij vindt het ,,typerend dat we dit soort goals tegen krijgen dit seizoen''.

 

Het tweede doelpunt kwam volgens Fraser door vermoeidheid. Dat ADO ook wat kansen had gemist, daar heeft hij minder moeite mee. ,,Het geluk ontbrak voor de gelijkmaker die toen verdiend zou zijn geweest.''

 

 

Reacties

dick

HF weet het leuk te brengen maar hij heeft geen enkele zelfkritiek.
Hoe kun je in vredesnaam thuis tegen PEC zo behoudend starten ?
Maandag 22 februari 2016 om 10:03 uur

janvele

@John
Een veredeld tweede maar ook deze spelers beheersen het spelletje.
Zaterdag 20 februari 2016 om 20:01 uur

John Wright

@janvele, jammer HF gaat alleen voor de spiegel staan om te kijken hoe geweldig hij zichzelf vindt. Verder blijft hij al jaren verdedigend spelen met spelers die dat niet kunnen. En hij blijft maar geloven in.......ja waarin eigenlijk. Spelers onder HF worden niet beter. Het gekluns van Einstein wordt gewoonlijk voortgezet. De contractverlenging van deze trainer is een enorme blunder en belooft geen enkele vooruitgang. Schandalig hoe een veredeld tweede van PEC van ons wint. Contractverlenging intrekken en zo snel mogelijk.
Zaterdag 20 februari 2016 om 19:42 uur

janvele

Ik wordt zo moe van die HF. Altijd ligt het aan de spelers. Echter Henk lees nou eens de reacties door en ga een dag voor de spiegel staan. Loop dan niet weg als je denkt dat je het weet maar ga nog eens een keer kijken. Ben alleen bang dat je het dan nog niet begrijpt mede gezien je conclusies vanaf het begin van je aanstelling. Zo`n kreukelaar krijgt dan van dit bestuur ook nog eens contractverlenging!! Ja vriendjes (Met god)!
Zaterdag 20 februari 2016 om 16:37 uur

Rob2002

Als je 100% zeker wilt zijn van Eredivisievoetbal is Henk een prima trainer. Met zijn catenaccio haal je meer dan genoeg punten om boven de rode streep te blijven.

Maar de attractiviteit komt het allemaal niet ten goede. Hoeveel aantrekkelijke wedstrijden hebben we nu al thuis gezien?
Zaterdag 20 februari 2016 om 14:21 uur

adotiel

Denk dat Bakker inderdaad niet goed presteert. Hij werkt hard en doet zijn best
maar is wmb (nog)niet eredivisie rijp. Wellicht ontwikkeld hij zich nog, hij is nog jong. Kristensen is denk ik i.p.v. Bakker een goede voor de hand liggende optie. Op Jansen is veel kritiek, maar de laatste weken gaat het steeds beter met hem. Ik zou hem laten staan.
Verder zou ik eens beginnen met van der Heijden. Ook gisteren toen hij er in kwam ontstond er gelijk meer gevaar. Dus: voorin: Duplan, Havenaar en vd Heijden. Havenaar is natuurlijk belangrijk voor de doelpunten, maar ik vind hem toch wel heel vaak een vraagteken. Hij is niet balvast en op de eerste meters vind ik hem niet snel en ook niet erg beweeglijk (Flegmatiek). Je zult met een type Havenaar in de spits heel goede en zuivere aanvoer moeten hebben (precies en zuiver aanspelen daar waar hij staat). Dat laatste is echt een probleem. Er wordt ontzettend slecht geplaatst. Bijna elke voorzet is voorspelbaar en veelal zeer onzuiver. Veelal resteert dan alleen gevaar via een afvallende bal.
Wat me verder nog opvalt dat is dat er achterin wel erg langzaam wordt opgezet.
Steeds weer terug en breed. Je hebt wel veel balbezit maar de verassing is helemaal weg. Als ik Fraser was zou ik vooral ook daar wat aan doen. Punt is natuurlijk wel dat je - naarmate je sneller en verrassend naar voren wilt spelen -
te maken hebt met spelers die moeten voldoen aan hogere kwaliteitseisen.
Dat is op dit moment achterin qua opbouw een probleem.
Zaterdag 20 februari 2016 om 13:43 uur

Rikkie

En we moeten straks nog een heel seizoen met deze trainer..
Zaterdag 20 februari 2016 om 12:24 uur

Anne van Schuurman

Jans heeft helemaal geen betere spelers dan Henk. Maar hij maakt er wel veel betere spelers en een veel beter team van. En dat al 2 seizoenen lang.
Zaterdag 20 februari 2016 om 10:52 uur

Anne van Schuurman

Overigens, Gerth en Kristensen spelen bij onze beloftes die al weken lang goede resultaten halen. ...
Zaterdag 20 februari 2016 om 10:47 uur

henk5

Henk je ben een amateur je eigen spelers de schuld geven terwijl het aan jou ligt je vrienden Bakker en Maloner eruit halen je hebt betere op de bank zitten en eerder wisselen slaat nergens op in de 72 minuut we hebben totaal geen middeveld.
Zaterdag 20 februari 2016 om 10:11 uur

Anne van Schuurman

@Haagsicoon die opstelling zou ik ook wel eens willen zien. Dat middenveld daar vraag ik al weken om.
Zaterdag 20 februari 2016 om 09:44 uur

Anne van Schuurman

@Allen. Ik ben het met jullie eens: onze trainer speelt uitsluitend reactievoetbal. Hij heeft gisteren het goede voorbeeld gezien van een trainer die ondanks 8 blessures gewoon van zijn eigen kracht uitgaat. Een ploeg die in balbezit altijd vooruit voetbalt. Dat willen wij ook zien Henk. En dat dat niet zo is, daar ben jij en jij alleen verantwoordelijk voor.
Zaterdag 20 februari 2016 om 09:42 uur

KaleHans

Droom zacht pitbull...... Malone staat er volgende week gewoon weer in......
Zaterdag 20 februari 2016 om 09:19 uur

Haagsicoon

Degene die om Gerth roepen kunnen blijven roepen deze jongen zit al maanden in de lappenmand.Bij afwezigheid van zuiverloon staat helaas Malone op die plek dan hou je nog alleen Kanon over voor de achterhoede dus zowel Wormgoor en Beugelsdijk op de bank zetten gaat niet lukken.Je zou kunnen overwegen Bakker in te ruilen voor Kristensen op het middenveld Derijck en Jansen kan je laten staan.Dan gooi je Duplan ook naar het middenveld en dan met 2 spitsen spelen Havenaar en Van der Heijden.
Zaterdag 20 februari 2016 om 09:11 uur

John Wright

En enig idee waarom die seizoenskaarten acties mislukken? Omdat men attractief voetbal met druk naar voren wil zien, en niet het Henk Fraser angsthazen voetbal. Met die eindeloze tikkies breed en achteruit.
Zaterdag 20 februari 2016 om 08:42 uur

John Wright

Henk heeft zijn verdedigers nog nooit in positie gekregen. 1. Types als Malone en Wormgoor hebben de kwaliteiten niet. 2. De trainer heeft de kwaliteiten niet om daar verandering in te brengen en blijft maar aan zijn vriendjes vasthouden. 3. En als er dan gewisseld wordt, ook dat is al tijden een drama.

Had hij juist voor de wedstrijd zijn team er nietvoor gewaarschuwd???

Kristensen?, Gehrt? Kanon in de basis? Waarom speelt Buwalda nog in Venlo?

Profs die aan het einde van de wedstrijd moe zijn? Moet je op trainen, Henk. Schande.

Henk is verantwoordelijk. Time to go. Of doe een ervaren assistent die hem helpt. Voorbeeldje 25 km verderop. En svp je team niet afvallen in de pers.
Zaterdag 20 februari 2016 om 08:30 uur

MiG

Bakker en Jansen zijn iig geen kerels die je (ook) nodig hebt op het middenveld. Vooral Bakker is nog een jochie en zo speelt hij ook. Kijk naar hem in zijn clubkostuum en je denkt dat hij naar het kerstbal van de middelbare school gaat
Zaterdag 20 februari 2016 om 08:04 uur

pitbull

Tijd voor een nieuwe opstelling met nieuw middenveld. Eerst jansen en Bakker eruit zijn inderdaad te licht bevonden. Kanon erin voor extra man kracht!!! Meijers middenveld. Gooi ook die Malone eruit niet normaal slecht doe wat!!! Als er vogende wedstrijd niets gebeurd aan de opstelling is het gewoon een pruts trainer want je weet dat je tegen excelsior ook te licht werd bevonden. Geen veranderingen in het team is exit voor de trainer anders ga je een moeilijke tweede helft te gemoed. En nog is aardig gaan zakken op de ranglijst.
Zaterdag 20 februari 2016 om 07:41 uur

Tja

Mooi statement Henk, so goodbye
Zaterdag 20 februari 2016 om 03:13 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24