Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Gehrt gefrustreerd door Fraser en ADO


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 maart 2016 27 reacties

Komende zomer is het anderhalf jaar geleden dat Mathias Gehrt voor het laatst speelde.

 

De Deen kampte veelvuldig met blessures, maar tegen Omroep West zegt hij dat hij weer een tijd lang fit was, maar geen kans krijgt. ,,Het is frustrerend.''

 

,,Ik doe echt mijn best op de training. Het is moeilijk als je denkt dat je alles doet wat in je vermogen ligt. Maar het lijkt erop dat het gewoon niet goed genoeg is voor de trainer'', klaagt hij bij Omroep West.

 

,,Toevallig heb ik inderdaad nu weer een blessure, dus lijkt het gek wat ik zeg. Maar hoe lang moet ik trainen om fit te worden bevonden. Een jaar?''

 

In de winterstop had de middenvelder naar Roda JC gekund. ADO stak daar tot zijn teleurstelling op het laatst een stokje voor. ,,Nu betaalt ADO me geld en doe ik niks.'' 

 

Gehrt wil in de zomer weg, want hij ziet geen toekomst meer bij de club.

 

Henk Fraser zegt dat hij aan niemand binnen de selectie een hekel heeft en ook geen voorkeuren heeft. ,,Hij moet fit zijn. Je moet over een langere periode je ding hebben gedaan of het nu trainingen zijn of wedstrijden'', aldus de trainer. ,,We weten wat hij kan en we hopen dat hij het zo snel mogelijk is.''

Lees meer over

Reacties

Thehague070

Je word echt helemaal knetter van die fraser he waarom hebben we nou nooit eens een echt goede trainer
Zaterdag 26 maart 2016 om 02:29 uur

Rikkie

Ze hadden Henk beter op de plaats van Metgod kunnen zetten, want dat zou hij zeker goed kunnen
Donderdag 24 maart 2016 om 15:22 uur

janvele

@RF
Legendarische potjes? Is een kinderhand soms snel gevuld. Nou ja kinderhand. RF. Waarom was het seizoen met Bulykin wel leuk maar daarna nooit meer?! Het is wat de trainer er van maakt. Maar deze zuurpruim van HF stimuleert totaal niet. Stoot veel spelers van zich af en de vrindjes om hem heen presteren te weinig. Zijn met hun Armani tassies bezig.
Woensdag 23 maart 2016 om 18:46 uur

Mike

@Anne van Schuurman
Mee eens. Gehrt en Kristensen zijn spelers die een elftal wat extras kunnen bieden ipv de Jansens en Malones. Harde werkers maar te weinig creatief.
Waarvoor heb je ze gehaald dan? Is Jansen dan ineens zoveel beter?
Woensdag 23 maart 2016 om 16:02 uur

Tja

HF snel opstappen is de beste optie.
Woensdag 23 maart 2016 om 11:31 uur

John Wright

@RF, fijn dat er supporters zijn die zo tevreden met HF źijn. Je komt er alleen geen stap verder mee! Grauwe middelmaat en ďe lege plekken in het stadion tonen aan dat Dën Haag en omstreken niet warmlopen voor dit ADO. Heel jammer. Nieuwe stappen maak je alleen met attractief aanvallend voetbal en dat zit er met deze trainer niet in.
Woensdag 23 maart 2016 om 09:18 uur

RF

Nou Jan; ik heb echt wel genoten en legendarische potjes gezien van oa PSV thuis, Fynd 2x, Twente 2x, Utrecht uit, HV uit...

Ook ergeren hoort d`r dan bij en past nou 1 maal al een jaar of 30 bij FC DH. Staff moet t doen met laag spelers budget en zit wel s mis.
Met kramer, v D, toonstra, chery, doen ze ook wel
regelmatig aardig m.i.

HF is echt stabieler dan steijn, wetzel, adelaar..
Zekerheid is z`n middle name.
Stijl en spel is m.i. altijd subjectief en kan altijd beter dus das nie zo moeilijk kritiek op te hebben.
Dinsdag 22 maart 2016 om 23:26 uur

janvele

@RF
Het gaat niet om een statistisch beste seizoen (het is maar net hoe je dat bekijkt) sinds jaren maar of de supporter heeft genoten. Dat is echter weer een seizoen van niks!! Dat is het enige dat telt.
Dinsdag 22 maart 2016 om 18:52 uur

RF

Zeker geen HF), maar ik vat t op als compliment!

Ik probeer wat luchtiger en abstracter naar t seizoen te kijken en tel vervolgens op.

Beste seizoen in jaren. Henk relatief rustig is gebleven. Tuurlijk stelt hij sprelers op hij en staf vertrouwen en voorkeur in hebben en dat iedereen daar wat van vindt en wat bij voelt.

Jansen en Bakker en Tim zijn geen idee rijke spelers idd.
Wel betrouwbaar loyaal en leveren arbeid.
Janssen z`n wedstrijd bij HV was mi subliem.
Bakker z`n loopacties slim en Tim z`n overzicht is prima.
Dat we een creatief brein missen zie ik ook maar daar is ff geen poen en tijd voor. Gerhrt kan dit misschien maar kan t echt niet belopen en mist power en leiderschap. Contract en salaris van G heeft een kant die vanuit poen Id gaten gehouden moet worden. Bij x wedstrijden meer salaris etc en dat geld is d`r niet.



Dinsdag 22 maart 2016 om 18:48 uur

Hmmm

Laat die jongen gewoon een paar wedstrijden mee doen, eerst 2 wedstrijden 20 minuten en dan 2 wedstijden een halve wedstrijd. Dan weet "iedereen" hoe hij er voor staat!?

En tja, na Co Adriaanse heeft, bij wijze van spreken, geen ene trainer het langer dan 1 seizoen goed gedaan. Steijn was eerst ook geweldig en moest toen weg. Vervolgens deed Fraser het een seizoen leuk en kon er daarna ook niets meer van. Altijd lastig. Wie zegt dat van de Brom als hij zou blijven niet in degradatie gevaar zou komen? Het heeft allemaal met zo veel factoren te maken....
Dit seizoen is bijna afgelopen, ik ben (voorlopig) al blij als het contract van een aantal spelers, zoals Hansen verlengd wordt, ze 10e eindigen en er een goede oplossing komt voor de begroting, met name die voor 2016/2017.
Dinsdag 22 maart 2016 om 17:23 uur

VAKKIE-l

Gehrt is een prima speler alleen Fraser ziet liefst 11 van die dravers lopen in het team. HF pleur aub op!!!
Dinsdag 22 maart 2016 om 09:39 uur

janvele

Nog even. Gehrt moet niet worden beoordeeld naar nu maar toen hij nog speelde. Iedere supporter vond hem een waardevolle speler die positief voetbal op de mat legde.
Dinsdag 22 maart 2016 om 09:32 uur

John Wright

@RF, inderdaad, geen trainer had het beter gedaan tegen Genemuiden of thuis tegen Heracles of tegen De Graafschap. Zonder HF hadden we meer punten gehad. Wisselvalligheid troef met ballentrappers in het veld en kwaliteit op de bank.
Dinsdag 22 maart 2016 om 07:20 uur

ADO-fan

Aan niemand in de selectie een voorkeur??? Laat me niet lachen man, iedereen ziet dat HF zijn vriendjes in het veld laat staan ook al bakken ze er helemaal niks van. Neem nou eens Jansen en Bakker. Voegen helemaal niks toe tijdens de wedstrijd, nemen totaal geen risico`s, ze leggen de bal altijd terug als ze ook maar even onder druk komen. Ipv Kristensen eruit, de enige man die gisteren nog wat te brengen had. Ik ben bijna in slaap gevallen van ons geweldige team. En dan nog Malone inbrengen, want die heeft echt wat toe te voegen in zo`n draak van een wedstrijd... Zal je zien dat HF Malone volgende week weer opstelt met zijn grote vriendje Wormgoor...
HF, we zijn klaar met je. GET OUT!!!
Maandag 21 maart 2016 om 21:56 uur

Anne van Schuurman

Ik heb `t 2e gezien. Hoe zou het toch komen dat die het de laatste periode zo goed gedaan hebben?
Maandag 21 maart 2016 om 21:19 uur

Anne van Schuurman

Ik heb gisteren in de eredivisie naar een wedstrijd van ADO zitten kijken met een niveau waar ik in de jaren 80 bij FC Wageningen in de grauwe eerste divisie gillend bij was weggelopen. Ongelooflijk wat zijn wij in NL diep gezonken.
Maandag 21 maart 2016 om 21:16 uur

Anne van Schuurman

RF = HF ?
Maandag 21 maart 2016 om 21:10 uur

RF

Wat een bet weters weer aan de zijlijn...

Wie heeft gehrt zien trainen en ballen in t 2e dan..?
Alles wat nu op middenveld loopt is fitter, sterker.
Oké mathias heeft techniek maar is niet sterk en stabiel genoeg en spelen voor kansen doe je in t casino!
Alle credits naar staf dat ze rustig zijn gebleven dit jaar en 8 e gaan worden!

Geen trainer met dit salaris had t beter gedaan.

Btw al 30 jaar verkoopt ADO geen seizoen kaarten meer (+ 4.5 k) en zegt iets over bla bla ers AD zijlijn..
Maandag 21 maart 2016 om 20:24 uur

John Wright

En veel succes met een nieuwe seizoenskaartactie. Al twee keer mislukt(vorig- en dit seizoen). Hoe verkoop je 5000 nieuwe seizoenskaarten en behoud je de huidige 5000 op basis van dit soort voetbal en dit vooruitzicht. Zo blijven we een club met bijna de minste seizoenskaarthouders in de eredivisie.
Maandag 21 maart 2016 om 20:11 uur

John Wright

Het is triest om te zien dat, als Henk geen voorkeuren heeft, hij kiest voor zeer beperkte ballentrappers boven spelers waarbij de kwaliteit TIJDENS DE WEDSTRIJDEN komt bovendrijven. Dan is er maar een conclusie: HENK ZIET HET NIET EN ZAL ER NU VOL VOOR GAAN OM DE CONTRACTEN VAN BEPERKTE VOETBALLERS TE VERLENGEN EN SPELERS DIE WAT EXTRA BRENGEN TE LATEN GAAN. NOG EEN JAAR HENK IS NOG EEN JAAR BILLEN KNIJPEN MET BEPERKT AFBRAAKVOETBAL. De houdbaarheidsdatum van deze trainer is verstreken, time to go. Niet nog een jaar Malone en Wormgoor in de verdediging.
Maandag 21 maart 2016 om 19:49 uur

Anne van Schuurman

Ik ben ook niet blij met Wang op dit moment. Maar dat beleidsplan daar vraagt hij al een jaar om. Jan Willem: als hij dan niets aangeeft over zijn ambities dan hadden wij dat toch allang zelf kunnen doen. Nooit van scenario`s en opties gehoord? Leg hem dan dingen voor waar hij uit kan kiezen in plaats van alleen maar te vragen. Het lijkt erop dat je maar voor één anker ligt: Wang eruit. Maar als hij niet verkoopt is en blijft hij gewoon de eigenaar waar jij voor werkt. Ik heb altijd geleerd dat het wijs is voor meerdere ankers te liggen. Waarom is er niets gebeurd in een jaar zodat Wang geen kant meer uit kon? Wat doen jullie daar de hele dag?
Maandag 21 maart 2016 om 19:48 uur

Anne van Schuurman

En mijn zoon vindt dit ook! Die vraagt al 2 seizoenen om Gehrt. Henk! Heeeenk!
Maandag 21 maart 2016 om 19:43 uur

KaleHans

Bedankt Henk......... er is nog niet 1 speler die onder zijn hoede beter geworden is in dit team. Sterker nog, hij helpt ze allemaal naar de kl*te!!
Wie is de volgende???
Maandag 21 maart 2016 om 19:29 uur

Anne van Schuurman

Vorig jaar heb ik dit ook gezien met Derijck. En dit seizoen met Kristensen. Henk laat zijn in potentie beste spelers eindeloos aanmodderen zonder een vinger uit te steken om ze uit het dal te trekken. Wat een waardeloze trainer met z`n vriendjespolitiek!!! En iedere week word ik opgescheept met 13-in-een-dozijn-voetballers zoals Bakker, Jansen, Malone en Wormgoor. Die blijkbaar bij Henk in het bakje oké zitten en eindeloos mogen aanmodderen. Dat heet met 2 maten meten. Ik heb op mijn stoeltje in het stadion al vaak gedacht dat het niet slechter kon maar gisteren sloeg werkelijk weer alles. Wat een slecht voetbal. Weer zo`n angsthazenopstelling. Ongetwijfeld had Henk een uitleg maar daar ben ik allang niet meer in geïnteresseerd. Ik betaal mijn geld om een leuke aanvallende wedstrijd te zien met strijd en de goede voetballers die we hebben op de mat! Kristensen als eerste wisselen, nou vraag ik je; de enige met een goede pass vooruit. En we hadden het al voorspeld met elkaar. En veel later eindelijk toegeven dat Bakker er niets van bakte en dan met Malone komen; gouden wissel wat een giller! Helaas hoor ik met mij op de tribune heel veel mensen die helemaal klaar zijn met Henk, sorry hoor.
Maandag 21 maart 2016 om 19:25 uur

Hagenees

Henk heeft wel duidelijk zijn voorkeuren,dat is iedereen duidelijk.
Eens met Jan Vele totaal geen visie en beleid op diverse zaken binnen de club.
Is er inmiddels en beleidsplan?Wang stelt dit als eis.Kon me niet voorstellen dat dit er niet was maar ik krijg nu wel mijn twijfels.
Maandag 21 maart 2016 om 19:13 uur

Daily Shorts

Zit wat in janvele maar Ghert is een man van glas, ik snap best dat fraser m niet opstelt nadat ie net fit en daarna weer geblesseerd is. , kost ADO alleen maar geld, dus strik er omheen en toedeloe
Maandag 21 maart 2016 om 18:52 uur

janvele

HF die geen voorkeuren heeft. Wat een uitspraak. De volgers weten wel beter. Overigens met Gehrt de zoveelste speler bij ons die door de leiding aan zijn lot wordt overgelaten. Totaal geen visie bij de Technische Staf en met HF zitten we nog een jaar opgescheept.
Maandag 21 maart 2016 om 18:49 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23