Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Geld uit China voor versterking


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

10 juni 2015 28 reacties

ADO Den Haag ontvangt op korte termijn geld uit China om de selectie te versterken.

 

Dat zegt Jan Willem Wigt in een gesprek met Omroep West. ,,Dat is een toezegging, maar ik ga geen bedragen noemen'', laat de nieuwe directeur van ADO weten.


,,Het geld hoeft niet zozeer uit de verkoop van spelers te komen. Het kan ook zo zijn dat wij van de aandeelhouder een extra budget krijgen'', vervolgt Wigt.

 

,,Ik denk dat wij met de club die kant op moeten dat wij met Heerenveen en Groningen kunnen wedijveren.''

 

Het afgelopen seizoen had Wang al 1,5 miljoen in ADO gestopt.

 

Bekijk hier het hele interview.

 

Reacties

gerard

Tot nu toe is oorverdovend stil op het transferfront geen spelers verkocht of gekocht. Pas aan het eind van de transferperiode kan je de balans opmaken. Iavenko en Eduardo kwamen ook uit het niets. Waren ook niet goed genoeg om ze voor veel geld over te nemen.
Zondag 14 juni 2015 om 22:12 uur

janvele

@KaleHans
Sportief dat je de handschoen opneemt. Ik zal het kort houden. Wij zijn geen supporter van Barcelona of Real Madrid. Ik heb dat ook nimmer gepretendeerd. Echter als PecZwolle, Willem II of bijvoorbeeld Heerenveen iets kunnen dan kunnen wij dat ook. Het gaat er ook om hoe je je spelers beleving bijbrengt. Ik heb daarvan de laatste seizoenen helemaal niets meer gemerkt. Tenslotte. je schrijft - en we gaan zoals het er nu naar uit ziet een mooie periode tegemoet. Waarop jij dat baseert mag de bekende Joost weten maar schijnbaar ben je een Glazen Bol kijker. Wishfull Thinking echter ik blijf met beide benen op de grond.
Zaterdag 13 juni 2015 om 12:16 uur

KaleHans

Jan wil graag elke wedstrijd een sprankelend team zien dat elke wedstrijd dan ook in winst omzet. Het liefst een team met wereldspelers!! Wat jan in het hele verhaal vergeet is dat wij supporter van ADO zijn en niet van Barcelona of Real Madrid. Er lopen bij ons af en toe uitschieters bij die (vooral in het verleden) snel voor een appel en een ei werden verkocht zodat men de begroting op peil kon houden. Dat de club nu een aantal jaren zwarte cijfers heeft, nu een bedrijf dat de club hogerop wil helpen, ook met betere spelers en betere salarissen zodat de uitschieters wat langer bij onze club willen blijven dat ziet jan allemaal niet. Jan is niet eens blij na een gewonnen wedstrijd met veel strijd en soms aardig voetbal, nee dan geeft jan namelijk niet thuis of het ligt weer is aan de tegenstander die dan weer is erg zwak is. Elke club heeft mindere wedstrijden, elke club heeft een dip, elke club heeft wel een periode dat het ook op bestuurlijk niveau niet zo gaat als het moet (zie nu Twente en NAC). Onze club heeft die periode nu achter de rug en we gaan zoals het er nu naar uit ziet een mooie periode tegemoet. Het verleden is geweest en dat kan je niet veranderen, maar dat maakt onze club wat hij is, grillig, onvoorspelbaar maar o zo mooi! Je bent pas een echte supporter als je ook door alle negatieve dingen het altijd nog positief in blijft zien, supporter door dik en dun, kritisch waar het kan/moet en tevreden met vooral een gewonnen wedstrijd want daar gaat het eigenlijk toch allemaal om.
Vrijdag 12 juni 2015 om 19:16 uur

Wes

@janvele
Ik kijk juist verder dan mijn neus lang is, ik neem de omstandigheden mee in mijn beoordeling. Genieten is zwaar overtrokken maar heb zeker spannende wedstrijden gezien die op het laatste moment werden omgebogen van een achterstand naar winst. Als je het na zo`n wedstrijd als supporter nog presteert om ontevreden te zijn gaat zitten zeiken ben je niet goed wijs of geen supporter.
Vrijdag 12 juni 2015 om 18:05 uur

janvele

@Wes
Ja Wes het was weer een seizoen van genieten. Kijk echter eens één keer verder dan je neus lang is!!
Vrijdag 12 juni 2015 om 17:48 uur

Wes

@janvele
Jouw betoog is volstrekt ongeloofwaardig.
Feiten zijn dat we afgelopen seizoen op eigen kracht een aantal wedstrijden voor het einde al veilig stonden nadat we in de degradatiezone verkeerden omdat het team zichtbaar beinvloed werdt door de bestuurlijke problemen bij de verkoop van de club.
Onder de omstandigheden een prima resultaat!
Vrijdag 12 juni 2015 om 16:17 uur

janvele

@KaleHans,
Ik kondigde een door jouw bejubeld toekomst aan waarin ik verdween. Echter n.av. je vraag. Ik kijk in de toekomst en zie daar niets positiefs. Echter wellicht dat jouw Kleine Chinees ook mij verrast. En waarom mag ik niet naar de werkelijkheid van het afgelopen seizoen verwijzen?
Vrijdag 12 juni 2015 om 15:43 uur

KaleHans

Je hebt het over brandhout voetballers aanstaand seizoen jan.... we hebben het niet over het verleden, althans... ik niet.
Kruip is uit je hol en kijk naar de toekomst...... al is het erg moeilijk voor je.
prettig weekend jan.
Vrijdag 12 juni 2015 om 15:40 uur

janvele

@KaleHans
Ja Kalehans. Ooit was je nog een man met verstand en acteerde je zinnig. Echter met het verstrijken van de tijd raakte je verstrikt in je eigen ongelijk en ging je mee in alle onzin verhalen. Nu dan weer dat de echte transfers nog moeten komen. Dacht je nu heus KaleHans dat ik mij verder nog ga inlaten met de onzin op deze site? Op het veld, daar gaat het om en daar is het nog steeds kommer en kwel, zo ook bestuurlijk. Geen enkel feit waar je als supporter blij van wordt. Tenslotte KaleHans. Ja, GEEN brandhout op het veld na het Bulykin seizoen?! Nee topwedstrijden en elk seizoen genoten.
Vrijdag 12 juni 2015 om 10:17 uur

KaleHans

Brandhout voetballers??? jan weet nog niet dat de echte transfers van deze periode nog moeten komen? Hij laat ons in ons sop gaarkoken......??? betekend dit dat we eindelijk van jan af zijn.,..........
Donderdag 11 juni 2015 om 22:33 uur

janvele

@Wes
Dat noemen ze nu gelul. Ik laat jouw en je vrienden verder lekker in jullie sop gaar koken. Geniet van de brandhout voetballers in het nieuwe seizoen.
Donderdag 11 juni 2015 om 22:14 uur

Wes

@janvele
Zoek maar eens op wat konkelen betekend, dan kom je erachter dat ik wel degelijk weet wat ik schrijf. En krampachtig schrijf ik allerminst want het kost me geen enkele moeite jouw gekonkel te beantwoorden want constructief onderbouwen doe je niet.
Donderdag 11 juni 2015 om 20:20 uur

janvele

@Wes.
Indien je de Nederlandse taal niet beheerst moet je geen woorden gebruiken die je niet kent. Konkelen. Bovendien is het altijd hetzelfde Heb je geen argumenten dan reageert men altijd krampachtig.
Donderdag 11 juni 2015 om 20:04 uur

Wes

@janvele
Tegen jou argumenten? ik pijns er niet over. Zonde van mijn energie. Jammer he dat blijkt dat je er weer eens geheel naast zit. Ik merk dat je konkelt, Typisch een klein kind dat teleurgesteld is!
Donderdag 11 juni 2015 om 17:49 uur

janvele

@Wes
Kom/heb jij serieuze argumenten??!! Nu kan men toch hard gaan lachen. Je bent met geen enkel hout snijdend argument gekomen en onze KaleHns ziet ook geen kans om mijn betogen te weerleggen. Jongens met hard schreeuwen denk je de waarheid te verkondigen maar de echte waarheid is een andere. Overigens jullie schijnen uitermate tevreden zijn met de gang van zaken op het veld en in de bestuurskamer. Je zou haast denken een Kinderhand is snel gevuld.
Donderdag 11 juni 2015 om 17:09 uur

Wes

@slimpie
Je kan best op Janvele reageren alleen niet met serieuze argumenten. Dat geeft hem alleen maar meer voer! De bal kort terugkaatsen en lekker domweg kritiek leveren op alles wat hij zegt vind hij merkbaar irritant.
Donderdag 11 juni 2015 om 16:55 uur

Slimpie

Ik ben heel gelukkig met de ontwikkelingen zoals die momenteel bij Ado Den Haag plaatsvinden. Alles wijst er op dat er gekozen wordt voor de verstandige weg der geleidelijkheid. Het is natuurlijk niet te realiseren om met onzinnige geldinjecties opeens wereldvreemde bokkesprongen te maken. Ado Den Haag moet voortvarend maar met beleid groeien naar een plaats die voor ogen staat van ons allen. Daar gaan gewoon wat jaren over heen, maar ieder jaar moet weer een stap(je) vooruit worden gemaakt.
We moeten de verantwoordelijke bestuurders in alle rust hun werk laten doen.
De heer Vele is een notoire dwarsligger en heeft minder lol van zijn azijngeleuter als er niet op wordt gereageerd.
Donderdag 11 juni 2015 om 16:31 uur

janvele

@#KaleHans
Nou zeg KaleHans daar (met dat CONCRTEETS) gaan we de oorlog mee winnen!! Of wel daarmee gaan we niet hogerop. KaleHans kom je niet met meer dan hiermee?

Ja inderdaad en ik refereer aan het verleden omdat het vanaf Bulykin brandhout is en geen enkel door jouw gegeven CONCREETS tot beter gaat leiden. Jammer maar helaas ook weer de feiten. Ik ga overstag als ons nieuwe elftal inderdaad betere voetballers zal geven dan thans maar vrees het ergste. Zit namelijk veel te weinig beweging in.
Donderdag 11 juni 2015 om 14:10 uur

KaleHans

Concreet is dat er nu is een directeur zit met een ADO hart en geen geldwolf die er alleen voor zichzelf zit. Concreet is dat de club nu een vermogende eigenaar heeft die de club wil helpen om minimaal een stabiele subtopper te worden.
Concreet is dat de heren in het pluche die jarenlang niets hebben toegevoegd aan de club het veld hebben geruimd. Concreet is dat Wang geluisterd heeft naar de mensen om de club heen die hem verteld hebben dat het in de voetballerij niet zo snel gaat maar geleidelijk en dat hij ook voor die weg moet kiezen..... en dat nu dus ook doet. Dat zijn concrete dingen jan, positieve ontwikkelingen!! Met mij hebben gelukkig meerdere supporters van onze club er vertrouwen in dat dit nu de goeie kant op gaat. Maar jij.....jij wil nu al resultaten zien? wat wil je zien dan? meteen een toptrainer? meteen de topscorer van Europa in onze selectie? dat werkt toch niet zo jan, en dat weet je zelf best wel. Wang kiest nu voor resultaten op langere termijn en daar steunen een hoop mensen hem nu in. Jammer dat jij zelfs het positieve niet ziet.... kijk naar de toekomst jan, niet naar het verleden waar jij altijd zo graag op terugkijkt...
Donderdag 11 juni 2015 om 12:33 uur

janvele

@KaleHans
Je verwijt mij dat je mij nog nooit hebt kunnen betrappen op iets positiefs over de club. Echter wat is er na het seizoen met Bulykin dan voor positiefs geweest KaleHans?? Kom nu echt eens met die positieve feiten. En dan niet met vage verhalen maar CONCREET.
Donderdag 11 juni 2015 om 11:45 uur

Rikkie

Jan lijkt wel twee meisjes
Donderdag 11 juni 2015 om 10:25 uur

KaleHans

Inderdaad Anne, en dat begrijpt jan nog niet zo erg goed.......
Hij liep in het begin te schreeuwen toen Wang binnen een paar jaar kampioen wilde worden, en nu ze de weg van de geleidelijkheid kiezen is het ook weer niet goed, als ze geen bedragen noemen is het niet goed en als ze bijvoorbeeld 10 miljoen noemen is het ook weer niet goed..... oftewel.. het is nooit goed.
Donderdag 11 juni 2015 om 08:36 uur

Anne van Schuurman

Het noemen van bedragen is natuurlijk heel onhandig omdat dat de prijs opdrijft bij onderhandelingen die nog volgen. In dat licht was het eerdere bericht dat de begroting niet omhoog gaat ook heel verstandig. En de verstandige weg der geleidelijkheid is ook al geïllustreerd door de aanstellingen in de jeugdopleiding.
Woensdag 10 juni 2015 om 23:53 uur

KaleHans

nou eh Boppie......... daar waren er al veel van op de hoogte hier op CADD, schaar je in de menigte die jan (en vergeet arie niet) nog nooit heeft kunnen betrappen op iets positiefs over de club.
Woensdag 10 juni 2015 om 21:51 uur

Wes

Dat vermoede had ik al, de begroting is doelbewust op het kostenniveau van afgelopen seizoen gehouden en de extra investeringen uit een ander potje. Hij weet heel goed waar hij mee bezig is.

@boppie
Heel goed opgemerkt!!!
Woensdag 10 juni 2015 om 21:47 uur

KaleHans

Hij weet veel meer dan dat hij nu zegt, wacht nou maar is gewoon af jan.
Woensdag 10 juni 2015 om 21:28 uur

boppie

@janvele
Nu weet ik het zeker. Het is bij jou echt nooit goed.
En het maakt niet uit of het om feiten gaat of niet
Geld of geen geld toezegging of niet. Pas als er geldschieters komen die onbeperkt miljoenen storten in de inkoop van spelers die jij goedkeurt (bestaan die eigenlijk wel?) dan komt er nog alleen nog maar negatieve commentaren. Je valt door de mand Janvele nu is het voor iedereen duidelijk dag je een notoire zeurpiet bent. En dan zeg ik het nog vriendelijk.
Woensdag 10 juni 2015 om 21:27 uur

janvele

Lekkere directeur die feitelijk niet weet hoe het zit!!! Is hij daarvoor naar China geweest?
Woensdag 10 juni 2015 om 18:38 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24