Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Geldstroom China na plan op gang


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 februari 2015 28 reacties

Na de overname is de focus bij ADO Den Haag weer op het voetbal gericht.

 

Maarten Fontein is op de achtergrond druk bezig de samenwerking met het Chinese bedrijf United Vansen van de grond te krijgen.

 

Vorige week waren twee vertegenwoordigers van die organisatie te gast bij ADO. 'Ze hebben van dichtbij kunnen zien wat het reilen en zeilen van een voetbalclub inhoudt', aldus Fontein tegen Voetbal International.


De algemeen directeur hoopt op korte termijn ook groen licht te krijgen voor het ingediende beleidsplan. Bij goedkeuring vanuit China moet de geldstroom op gang komen, waarmee Fontein de structuur van de organisatie kan verbeteren en invullen.

 

'We moeten in juni de begroting voor komend seizoen indienen bij de KNVB, dus het is belangrijk tijdig duidelijkheid te hebben wat de mogelijkheden zijn.'

Reacties

KaleHans

Kom op jan, als we een wedstrijd gewonnen hebben met goed spel dan ben jij in dat topic ineens niet te zien....... valt wel op hoor. Na de gewonnen wedstrijd tegen NAC liet je jezelf niet horen, en nu na PEC ook vast niet...... allemaal te positief he? er wordt goed gevoetbald over de grond, weinig hoge ballen. Goeie combinaties en beide aanwinsten hebben al gescoord.
Allemaal positieve zaken......... jammer he?
en dat bedoel ik nou dat als het goed gaat, er positieve zaken zijn zoals jij dat wou, nu op het veld resultaat zien. dan ben je er niet......... vind je het nou echt zo moeilijk om positief over onze club te praten???
Of baal je er zo van dat de Jupiler League op deze manier uit beeld raakt??
Zondag 22 februari 2015 om 10:33 uur

janvele

@KaleHans

als er een positieve ontwikkeling is dan laten de heren zich over dat onderwerp ineens niet horen.

Welke bedoel je? Heb ik iets gemist?
Zaterdag 21 februari 2015 om 16:06 uur

arieopsafari

@hans: er nl niks positiefs te vermelden. of wel? ado zit aan de bedelstaf te wachten op geld uit china. als dat binnen is dan gaat het gebeuren hoor... zegt ons boegbeeld fonteijn. maar wel dan moet hij wel eerst goed voor zichzelf zorgen. 1 miljoen euro in 3 jaar opstrijken. Dan laten we wel de spelers de trouwe supporters geen shirts meer geven. dat zijn feiten hansie hansie, nu jij! :
Zaterdag 21 februari 2015 om 13:13 uur

janvele

@KaleHans @Mig en @Wes
Sluit jullie ogen maar voor de werkelijkheid en droom maar door. Ga maar door met inhakken. Nog even hierbij. Indien er dan thans toch een goedgekeurd BEDRIJFSPLAN is met een concrete beoogde investering in spelers dan heb ik ongelijk. Ik weet echter voor 100% dat jullie dat niet kunnen bevestigen. Immers dat BP is er niet. Wat hebben jullie dan te vieren? Niets toch. Gebakken lucht.
Zaterdag 21 februari 2015 om 12:26 uur

KaleHans

Je hebt volkomen gelijk Wes, maar ik kan het gewoon af en toe niet laten om er op in te gaan.....mijn gebrek
Maar ik zie ook echt absoluut geen verbetering, niets en niemand is goed en ga zo maar door, en als er een positieve ontwikkeling is dan laten de heren zich over dat onderwerp ineens niet horen. Valt gewoon op!
En MiG da`s wel een goed idee, Arie en jan samen een jaartje weg.......wat een rust.....
Zaterdag 21 februari 2015 om 10:53 uur

MiG

@arie: Tot over een maand? Een jaar mag ook hoor... En neem jan aub mee
Zaterdag 21 februari 2015 om 09:41 uur

arieopsafari

beste Wes, je bent een beetje in verwarring. dat kan ik nog begrijpen ook. Fonteijnnis een jokkebrok. het gaat om de feiten en die spreken niet de waarheid. ik kom over er op maandje terug, ok? Doei
Zaterdag 21 februari 2015 om 03:07 uur

Wes

@janvele,arieopsafarie
zit er geen rem op jullie, jullie zitten alleen maar te zeuren en te zeiken., jullie lijken die twee oudjes wel van de muppetshow! hebben jullie echt geen andere hobby`s dan anoniem op een forumpje. Sorry hoor maar jullie slaan echt helemaal door. Het interesseert jullie duidelijk allemaal helemaal niks, het plezier bij jullie druipt echt van het scherm af.

@kalehans
Heb je echt enige hoop dat deze heren voor rede vatbaar zijn? Valse hoop!
Dat hebben vele op deze site al geruime tijd in de gaten en nemen deze heren absoluut niet serieus meer.
Zaterdag 21 februari 2015 om 02:21 uur

janvele

@KaleHans
Daar heb ik het toch ook steeds over? Maar jij had het ook over de begroting die bij de KNVB moet worden ingediend.

Overigens. NA GOEDKEURING!!!!!!!!!!! En wanneer?? 2020?
Vrijdag 20 februari 2015 om 21:56 uur

arieopsafari

herstel: veel beloven weinig geven laten.... ben ook maar een simpele ado supporter haha
Vrijdag 20 februari 2015 om 21:17 uur

arieopsafari

hahahaha. fonteijn toch maak je geen zorgen beste hans, ik kan zelfs erg goed lezen. dat zou ik ook zeggen als directeur. voorlopig is er nog geen euro extra beschikbaar. ik hou het voorlopig op een oude wijsheid: " hoop doet leven en laten gekken in vreugde leven"
Vrijdag 20 februari 2015 om 20:39 uur

KaleHans

jan en arie, kunnen jullie nou echt niet eens lezen???? er staat toch heus

"De algemeen directeur hoopt op korte termijn ook groen licht te krijgen voor het ingediende beleidsplan. Bij goedkeuring vanuit China moet de geldstroom op gang komen, waarmee Fontein de structuur van de organisatie kan verbeteren en invullen."

ik lees toch echt beleidsplan....... jullie iets anders?
Vrijdag 20 februari 2015 om 19:42 uur

arieopsafari

arme kale hans, ik moet je gelijk geven. dat is niet in een keer verholpen, maar het wordt nog veel erger want het wordt niet verholpen. daar heb je nl budget en kennis voor nodig. en dat is er niet. fonteijn kan zijn mooie verhalen wel blijven verkondigen, maar dat is nergens op gebaseerd.

ons boegbeeld fonteijn heeft geen plan en niet zelfs eens een contract. wie is er nu realistisch?

Vrijdag 20 februari 2015 om 18:25 uur

janvele

@KaleHans
Dus jij wil beweren dat die hosanna verhalen en die tot op de dag van vandaag alleen maar op drijfzand zijn gebaseerd onder de categorie HUMOR moeten worden gerangschikt!

Nog even dit. Eerder beweerde je dat het lek boven is omdat deze week Fontein met een plan is gekomen. Echter KaleHans je haalt de zaken door elkaar. Jij haalt de begroting aan die iedere club jaarlijks moet indienen. Gewoon opgave doen van je verwachte inkomsten en je verwachte uitgaven. Echter bij Wang (ik durf het haast niet te vermelden - onze Chinees ) moet er sprake zijn van een bedrijfsplan en dat heeft NIETS te maken met een bij de Bond in te dienen begroting. Een bedrijfsplan gaat vele malen verder en speelt ook in op de (directe) toekomst. Niet alleen de verwachte inkomsten en uitgaven naar huidige 0omstandigheden maar ook hoeveel Wang beschikbaar wil hebben voor investeringen.
Vrijdag 20 februari 2015 om 16:16 uur

KaleHans

ja jan........ humor... je gaat me toch niet vertellen dat je het woord zelf al niet eens kent he? Dat zou trouwens wel een hoop verklaren...

ennehhh arie, jij denkt ook dat de klerebende op de aftrap van de ene op de andere dag verholpen is? wees is realistich man.......
Vrijdag 20 februari 2015 om 12:14 uur

arieopsafari

heee, daar zijn we weer.

ach gut voormalig ajacied fonteijn en zijn knecht meppelink willen zo graag bij ado werken. propagandamachine is op volle toeren. onlangs op de aftrap geweest en kan ik u melden dat het een grote klerebende is.
Donderdag 19 februari 2015 om 21:59 uur

janvele

@Mig
Blijf je niet diskwalificeren! Doe eens een keer serieus.
Donderdag 19 februari 2015 om 20:24 uur

janvele

@KaleHans
Humor?
Donderdag 19 februari 2015 om 20:22 uur

MiG

@Wes: Weet je dat zeker (dat jannes supporter is)?
Donderdag 19 februari 2015 om 18:55 uur

Wes

Zouden jullie janvele wel even serieus willen nemen, hij heeft als echte supporter het beste voor met onze club
Donderdag 19 februari 2015 om 18:11 uur

MiG

@KH: Ik denk dat je nu jan`s echte probleem benoemt...
Ennuh, jan... als je het toch over onze taal hebt; daar ga je weer met jou/jouw. Moet ik het nog een keer uitleggen, of komt dat vanzelf als ook jij "oder" wordt?
Donderdag 19 februari 2015 om 16:49 uur

KaleHans

goh jan............ humor herken jij ook al niet meer?
Donderdag 19 februari 2015 om 16:25 uur

janvele

@MIg
Ben jij al je hele leven kinderachtig of is dat iets dat zich de laatste tijd bij jouw manifesteert? Kwestie van oder worden? Dat ik het over onze Chinees heb wil niet zeggen dat ik het eens ben met hem. In de Nederlandse taal betekent het hebben over onze Chinees echter dat dat de Chinees is die in deze Soap acteert. Of je nu met hem eens bent of niet. Simpel.
Donderdag 19 februari 2015 om 15:11 uur

MiG

@jan: Ik ben zo vrij je te citeren: "...onze Chinees..." Is het nu ook ineens jouw Chinees? Zo zie je maar weer, niets veranderlijker dan een mens
Donderdag 19 februari 2015 om 12:24 uur

janvele

@Anne van Schuurman
Ja welke chocolade moet ik hier nu van maken? Allemaal waar dat clubs in andere landen veel duurder zijn maar ADODenHaag kopen om de clubcultuur (supporters/sfeer) vind ik vreemd. Maar wie ben ik als iemand dat voor 8 milj. doet. Ik vraag mij dan wel af wat onze Chinees daarmee beoogt?
Donderdag 19 februari 2015 om 10:48 uur

Anne van Schuurman

Ik meen begrepen te hebben dat United Vansen o.a. geïnteresseerd is in de clubcultuur (supporters/sfeer) van een westerse voetbalclub. Dat zouden ze ook graag in China brengen. En vergeleken met clubs in Engeland en Duitsland was ADO natuurlijk een koopje. Aston Villa bijv. staat bij de Amerikaanse miljonair Randy Lerner voor € 250 mln. te koop. Dus ik kan die opmerking van Fontein en de interesse van Vansen prima plaatsen. Soms moet je iets breder kijken dan alleen de sportieve prestaties ...
Woensdag 18 februari 2015 om 21:13 uur

janvele

Kocht Wang iets waarvan bij niet wist wat??

Vorige week waren twee vertegenwoordigers van die organisatie te gast bij ADO. `Ze hebben van dichtbij kunnen zien wat het reilen en zeilen van een voetbalclub inhoudt`, aldus Fontein tegen Voetbal International.

Oogt weinig professioneel!
Woensdag 18 februari 2015 om 20:45 uur

haagse-Dick

Ben zeer benieuwd
Woensdag 18 februari 2015 om 18:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
2-3
10 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo De Graafschap Logo ADO Den Haag
Vandaag om 21:00 uur
De Vijverberg, Doetinchem

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26