Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`Van der Kallen heeft deel buit binnen`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

19 januari 2015 26 reacties

Mark van der Kallen heeft naar verluidt de eerste miljoenen uit China inmiddels op zijn rekening staan.

 

Dat melden bronnen rondom de aandelenoverdracht aan Club Achter de Duinen.

 

Het zou gaan om een bedrag van 6 miljoen euro. Het geld is in etappes overgemaakt. Donderdag volgt nog een miljoen voor de aankoopprijs en 3 miljoen aan additionele boetes. Dit betekent dat Van der Kallen zo’n tien miljoen euro ontvangt voor de aandelen van ADO Den Haag.

 

United Vansen meldde vorige week dat het geld naar Nederland is overgemaakt. Eind januari vindt er een bijzondere aandeelhoudersvergadering plaats in verband met de aandelenoverdracht. Het geld moet dan wel binnen zijn.

Reacties

janvele

@KaleHans

Nee KaleHans maar ik wil liever alle schijn van corruptie uitsluiten en v.w.b. zaken doen zal je gelijk hebben. Blijft dat ik het hele Chinese gebeuren een hele schimmige zaak vind. Indien het snel positief uitpakt prima maar onze Chinees heeft nadrukkelijke alle schijn tegen.
Woensdag 21 januari 2015 om 17:14 uur

KaleHans

@jan, Als er corruptie in het Chinese voetbal is wil dat toch niet meteen zeggen dat Vansen direct of indirect corrupt is? En de info over het zaken doen wanneer een Chinees bedrijf een vestiging in Nederland heeft heb ik van een bekende voedsel importeur welke in het Forepark vlak bij het stadion gevestigd is. Dus niet van "horen zeggen". Nu is er een deel van het geld overgemaakt, nu dus wachten op de rest. Het zal wel oorzaken hebben die wij niet weten/snappen, maar hopen dat de rest snel volgt.
Dinsdag 20 januari 2015 om 20:52 uur

janvele

@KaleHans,

Ik snap het een beetje maar begrijp niet hoe jij aan jouw (Chinese) wijsheid komt? Boete of geen boete of hoe je handelingen van onze Chinees maar wil duiden. Al het gehan(nne)s van onze Chinees oogt weinig betrouwbaar voor mij. Wellicht dat ook jij zo zaken doet en het wel betrouwbaar allemaal vind maar ik echter niet. Overigens @KaleHans gevolgd welke corruptie in het Chinese voetbal is terug te vinden.

citaat @KaleHans Jij daarintegen loopt vaak met "waarheden" te smijten die je ook maar van anderen hebt en die nergens op staven. einde citaat

Mijn waarheden @KaleHans zijn dat onze en jouw Chinees en Fontein al meer dan een half jaar allerlei dingen beweren die ik NIET als waarheid heb betiteld en logisch omdat er nooit ene pepernoot van werd waargemaakt. Nooit waarheden geweest derhalve. Ik ben benieuwd wat nu de echte waarheid is en waarmee onze Fontein uit China zal terugkomen. Ben dan ook benieuwd of onze Chinees naast de overnamesom en de boete ook transfergeld betaalt. Vooralsnog DAAROVER geen concreet nieuws/cent gezien.
Dinsdag 20 januari 2015 om 12:52 uur

KaleHans

Mogguh jan, bij transacties vanuit China voor wat betreft investeringen blijkt het zo te zijn dat als de som voor de aandelen eenmaal betaald is en de club eigendom van Wang is men veel sneller over geld kan beschikken.
Laten we het zo zeggen dat als de brug voor het geld eenmaal gelegd is het geld in het vervolg vele malen sneller over die brug kan komen omdat het bedrijf van Wang dan namelijk een "vestiging" hier heeft. Snap je het een beetje?
Waarom zou trouwens zoals jij beweert een bedrijf dat zoveel boete betaald omdat de termijn niet gehaald is onbetrouwbaar zijn?? waar haal jij die wijsheid vandaan? Feit is... zoals jij altijd zegt, dat wij eigenlijk geen van allen weten of deze deal goed of slecht voor de toekomst van onze club is. Persoonlijk denk ik goed en dan vooral als Wang zijn woorden nakomt want ga zelf is na, er wil verder niemand in onze club investeren en van der Kallen wil er vanaf. Feit is ook jan dat onze club helaas al jarenlang dit soort seizoenen draait met af en toe een enkele uitschieter dus snakken wij allemaal wel is naar iets anders, een suikeroom of een grote investeerder. Met wiens hulp onze club eindelijk is kan groeien, al is het alleen al maar naar een "vaste" plek in het linkerrijtje. We hebben denk ik allemaal in het begin met een schuin oog naar Vitesse gekeken en nu denk ik, als dat daar kan, waarom dan niet bij onze club? Jij bent giga sceptisch, jij ziet deze deal helemaal niet zitten, een hoop anderen hier wel en die hopen met mij dat deze deal ons veel goeds zal brengen. Jij daarintegen loopt vaak met "waarheden" te smijten die je ook maar van anderen hebt en die nergens op staven.
Oftewel, we weten geen van allen of dit nu goed of slecht voor de club is, feit is in ieder geval dat er nu weer is wat gebeurt want als v.d.Kallen met onze club zo door zou gaan zou hij er geen cent meer insteken en hadden we stilgestaan en stilstand is achteruitgang....toch?
Dinsdag 20 januari 2015 om 10:30 uur

janvele

@KaleHans,
Naast #Hmmm ben je de enige die sportief reageert. Wel weer anti maar toch. Al de anderen zitten hun eigen wonden al weer te likken. Het blijkt toch weer net wat anders te liggen dan werd gesuggereerd. Nooit klip en klaar en altijd feitelijk van horen zeggen. Fraser die de berichten ook maar niet begrijpt begint al transfergeld uit te geven. Transfergeld dat op dit moment (alweer) niet aan de orde. Er wordt in sommige berichten gesproken over een deel van het geld en boetebedragen en een deel dat later zou komen. @KaleHans toch vreemd dat zo.n Chinees het geld nu niet in een keer overmaakt? Overigens @KaleHans hoelang denk jij dat transfergeld bij een transfer door onze Cbinees onderweg is? Bij de Chineees gangbare termijn is de transfer al weer van tafel. Spelers worden namelijk niet vrijgegeven voor er geld is overgemaakt.
Dinsdag 20 januari 2015 om 09:58 uur

Hmmm

@janvele
Aanvaard. ;-)
Dinsdag 20 januari 2015 om 09:45 uur

KaleHans

Heeee Jan, zo ken ik je weer!!!!
Maandag 19 januari 2015 om 22:29 uur

janvele

@BramHaag,

Inmiddels is duidelijk. Heb jij de bankafschriften dan gezien?!

En VI gezien? De hele zaak inmiddels als onbetrouwbaar te kwalificeren en afblazen. Helemaal mee eens.
Maandag 19 januari 2015 om 22:02 uur

janvele

@Hmmm
Excuses.
Maandag 19 januari 2015 om 21:59 uur

bramhaag

@janvele. Jouw zelfde bron omroepwest zegt nu:
Eerder vandaag ontkende Van der Kallen dat het geld uit China binnen was maar inmiddels is duidelijk dat een substantieel deel van het totale overnamebedrag, ruim 8 miljoen euro, door United Vansen is overgemaakt. Zodra het restant van het bedrag binnen is zal de overdracht van de aandelen binnen 3 dagen plaats vinden.
Maandag 19 januari 2015 om 21:40 uur

Hmmm

Wat is er mis met mijn reactie(s)?
Maandag 19 januari 2015 om 21:29 uur

janvele

Heren. Nog even. Worden jullie niet moe van de Chinees dat jullie weer te vroeg de polonaise hebben gelopen!! Of is het weer mijn schuld?!

Recent bericht.
Van der Kallen: ‘Berichten zijn onzin, geld voor overname is nog niet binnen’
Maandag 19 januari 2015 om 20:57 uur

janvele

Mannen maken jullie jezelf maar belachelijk. Zegt veel over diegenen die dat doen. Mannen de enige juiste reactie is die van @Gerard. Heren ga in optocht naar VdK en vier zijn FEEST mee. Overigens een bedrijf dat zo veel boete betaalt beloofd weinig goeds voor de toekomst. Verder heren met hoeveel maanden denken jullie geld voor spelers te krijgen? Tegen deze waarheden zullen jullie wel weer allerlei onzin gaan verkondigen en juichend rond het stadion blijven rennen. Nou jullie zullen van een koude kermis thuiskomen.
Maandag 19 januari 2015 om 20:53 uur

Hmmm

Overigens is het "naar verluid", dus laten we niet te vroeg juichen. ;-)
Maandag 19 januari 2015 om 20:20 uur

Hmmm

@Tja:
Niet om Jan "een steek" te geven, maar zoals ik las, zou hij (bijna)de hele selectie willen vervangen.


Ik ben benieuwd wie er bij komen. Ik gok dat er 2 of 3 spelers bij komen, waarvan 1 verdediger en 1 aanvaller(dat is wat Fraser aangaf wat hij zou willen). Khoop dat dat nog gaat lukken!
Maandag 19 januari 2015 om 20:18 uur

chagoi2014

Het zal volgens Jan vele wel gedoemd zijn te mislukken.
Zou wel erg raar zijn om miljoenen uit te geven aan een voetbalclub en dan laten failliet gaan.
Ik hoop wel dat er nog wat versterkingen bij komen.
Maandag 19 januari 2015 om 20:04 uur

Wes

Ben benieuwd uit welke hoek Jan V zijn visie zal belichten! Waarschijnlijk komen er weer vele FEITEN naar boven om dit flink negatief te bekijken.
Maandag 19 januari 2015 om 19:41 uur

Tja

Gewoon ff ons Jan V zijn zegje hier laten doen.
Die kan wel vertellen wat de Chinesen moeten doen, welke aankopen moeten worden gedaan, welke trainer en de opstelling.
Maandag 19 januari 2015 om 19:07 uur

MiG

@gasten: jullie maken jan toch niet belachelijk, hé...
Maandag 19 januari 2015 om 16:11 uur

KaleHans

Een ander gerucht dat gaat is dat janvele (er) ziek (van) is (en) dat de deal dus toch doorgaat. (geintje jan)
Maandag 19 januari 2015 om 15:29 uur

Ronnie

@Aad en EagleForce,

Dat begrijp ik uiteraard ook wel.
Maar zoals jullie al hebben kunnen lezen is er nog wat geld over bij ado,dit is dus buiten al het gedoe met die chinezen om.
Maar ze willen de juist keus maken,daarom zijn ze het juiste moment aan het afwachten.
Daar doelde ik op,we hebben nog maar 1,5 week en daarna is het over en zullen we het moeten doen met deze selectie.

Maar even los van alles,je kan je toch niet voorstellen dat die chinees het risico neemt dat wij in de Jupiler League spelen.
En dat is zomaar mogelijk,want die play offs voor degradatie hebben wij echt niet zomaar overleeft.(kijk maar naar prestatie in beker tegen Almere)

Maar goed ik ben verder gelukkig een optimist en ga ervan uit dat ado met of zonder versterkingen toch minimaal 15e gaat worden in de eindstand.
Maandag 19 januari 2015 om 14:59 uur

gerard

half jaar wachten en 2 mln boete op 8 mln betaling dat is stevig rendement. vandaar dat v.d. Kallen graag wilde wachten

Maandag 19 januari 2015 om 14:31 uur

EagleForce

Helaas denken een hoop mensen, waaronder Ronnie, dat de 8-10 miljoen voor de club zijn. Dit is gewoon het aankoopbedrag waarvoor de club verkocht is door Mark vd Kallen.
De club heeft hier helemaal niets aan.
Wel is de verwachting dat men ook de club financieel wil steunen om aankopen te realiseren, maar hier geldt wederom: Afwachten.
Maandag 19 januari 2015 om 14:30 uur

Aad

@Ronnie

Waar moeten we die van betalen? Dat geld is van van der Kallen privé hoor.
Maandag 19 januari 2015 om 14:21 uur

Ronnie

Nou nog 1,5 week om wat goede voetballers aan te trekken.
Zou die Koolwijk niks op het middenveld zijn bij Ado?
Maandag 19 januari 2015 om 14:16 uur

pwr

Janvele!!? Waar ben je nouuu?
Maandag 19 januari 2015 om 14:15 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24