Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Goaltjesdief actief in Dordt


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 februari 2015 13 reacties

Na de volle buit tegen FC Twente heeft ADO tegen FC Dordrecht met een punt genoegen moeten nemen.

 

Het degradatieduel eindigde zoals het begon: 0-0. Gekgenoeg leek er toch een goaltjesdief actief in deze wedstrijd want er gebeurden vreemde dingen.

 

De nieuwe ADO-aanvaller Aleksandr Iakovenko scoorde al weer zijn tweede doelpunt. Maar niet heus. Want minuten later werd de goal opeens afgekeurd alsof het een hockeywedstrijd was. De bal zou over de achterlijn zijn geweest of het was buitenspel.

 

Maar die hockeyvlieger ging daarvoor niet op, toen een speler van Dordt op de doellijn hands had gemaakt na een vuurpijl van Wilson Eduardo, de andere nieuwe aanwinst in de Haagse ploeg. Het had een strafschop moeten zijn en een rode kaart.

 

Al met al te bizar voor woorden, en ADO mocht zich bestolen voelen door het arbitraal gedwaal.

 

In de tweede helft waren er wat opstootjes tussen beide ploegen en het rommelde wat door. ADO en Dordrecht kregen nog wat kansen, maar gescoord werd er niet.

Reacties

janvele

@KaleHans

Aanwinsten? Nieuwe spelers bedoel je en of het aanwinsten zijn moet blijken. Echter door aan de aanwezige spelers meer vertrouwen te geven kan je ook daar meer uithalen. Echter bij Fraser is het een duiventil. Zit geen enekle lijn in. De laatste stunt t.a.v. Kramer. Hoe je het ook wend of keert (K. is verre van een topspeler) zo ga je niet met je topscorer om.
Zondag 8 februari 2015 om 15:45 uur

KaleHans

Ik weet ook wel dat ze de inzet en vechtlust van vorige week juist elke week moeten laten zien. Die zag ik gisteren niet maar wel bij Dort. Maar daarnaast ben ik nog steeds van mening dat onze aanwinsten van een hoger niveau zijn dan onze huidige buitenspelers voor zover we die hebben. Het resultaat gisteren viel erg tegen, en mede door gisteren ben ik benieuwd of Fraser tegen NAC Kramer in de basis zet.
Ik denj dat we het over 1ding eens zijn en dat is dat Fraser niet de juiste trainer voor onze club is. Helaas zullen we denk ik met Henk deze competitie uit moeten zitten.
Zondag 8 februari 2015 om 14:56 uur

janvele

@MiG
Daal eens neer en beoordeel ons elftal op een correcte manier. Je ziet dan toch zelf dat het lek nog verre van boven water is. Alle feestvierders doen echter alsof met twee nieuwe spelers (in de media altijd betiteld als versterkingen echter voorshands zijn het altijd gewoon nieuwe spelers waarvan maar moet blijken welke waarde ze hebben) ons elftal beter gaat spelen. Ja ineens onze topscorer op de bank voor een Portugees (iedere neutrale toeschouwer heeft zich rot gelachen om zoveel onbenul) maar verder geen meer resultaat heeft dan Kramer. Blijkt maar weer dat Fraser een verdediger is geweest en het spel in totaliteit niet kan lezen. Ja zo breng je geen winnend elftal tussen de lijnen.
Zondag 8 februari 2015 om 14:43 uur

MiG

Ja, ja: arie en jan, onze eigen "monday morning quarterbacks"
Zondag 8 februari 2015 om 12:38 uur

arieopsafari

@jan vele

het is simpel jan, want als je als coach alsmaar klaagt over de gebrekkige selectie en er komen er eindelijk paar binnenwaaien, dan moet je ze wel opstellen. kramer en gerth op de bank... we gaan het zien.
Zondag 8 februari 2015 om 11:28 uur

janvele

@Wes en Arieopsafarie

Jullie staan tenminste met beide benen op de grond. Niet de grote Chinees de hemel in prijzen en de twee gehuurde spelers als de verlossers zien. Zijn net zo slecht of goed als de reeds aanwezige spelers. KRIJGEN ECHTER DIRECT VEEL MEER VERTROUWEN VAN FRASER. Maar op basis waarvan? Omdat zij zijn gehuurd en derhalve moeten worden opgesteld?!
Zondag 8 februari 2015 om 11:12 uur

Wes

@janvele
Woensdag was ik me zeker bewust van het slechte spel van Twente, zoals veel anderen wel was ik zeker niet in een euforiestemming. gisteren heeft Twente dat wel bewezen. De twee aanwinsten zijn opzich wel okay alleen de invulling van devrest klopt nog van geen kanten. Je kan wel een nieuwe motor onder een modderschuit plaatsen maar dat wil nog niet zeggen dat hij goed vaart, dan heb je een goede ervaren kapitein nodig.
Zondag 8 februari 2015 om 10:42 uur

arieopsafari

@krullenbol hans
na je hoofd tegen de wolken te hebben gestoten, ben nu je weer geland? wat een prutsers. twente winnen was niet zo bijzonder, want excelsior, jawel lees je goed wint uit met 1-3
Zondag 8 februari 2015 om 10:00 uur

janvele

@Wes
Het is allemaal niet zo goed als je denkt en de aanwinsten evenmin. Heel hard lopen maar geen resultaat. Heb al gezegd, wacht maar even af ipv hosanna te gaan roepen. Ook Excelsior wint ook gemakkelijk van FCT.
Zondag 8 februari 2015 om 09:17 uur

janvele

@KaleHans

Geef gewoon toe dat je te vroeg hebt gejuicht. Ver onder de maat. Overigens ook FCD had een strafschop moeten hebben.
Zondag 8 februari 2015 om 09:13 uur

Wes

Waar ik al bang voor was is ook gebeurd, never change a winning team gaat pas op als de komende partij gespeeld wordt onder de zelfde omstandigheden. Tegen Twente speel je meer reactie voetbal met veel strijdlust wat loonde maar tegen Dordt moet je het initiatief nemen en niet het spelletje vechtlust wat zij ook spelen meespelen. Absoluut verkeerd ingeschat, ik had Kramer dus achter van Duinen laten beginnen met Lakovenko en Eduardo op de vlanken en vooruit spelen vanaf minuut één. Jammer want na de euforie van woensdag is sta je nu weer met beide beentjes op de grond en zal je moeten blijven bikkelen om de punten binnen te slepen.
Zaterdag 7 februari 2015 om 22:11 uur

Ronnie

Helaas,geen al te beste wedstrijd met een dwalende scheidsrechter.
Gelukkig hebben we ook weinig weggegeven,dus dat is weer een pluspunt.
Dan maar zaterdag tegen Nac,maar die spelen helemaal met de rem erop.
Laten we hopen met ons eigen thuispubliek dat we de 3 punten wel thuis pakken.
Zaterdag 7 februari 2015 om 21:46 uur

KaleHans

Dordrecht zat er goed op, zodanig dat onze jongens geen seconde rust hadden en dus absoluut niet in hun spel kwamen, dan ook nog is een uitblinkende keeper onder de lat en tel daarbij ook nog is de dwalingen van het arbitrale duo bij op. dan was deze 0-0 (helaas) het hoogst haalbare, zonde want ik (en met mij anderen) op meer gerekend.
Zaterdag 7 februari 2015 om 21:19 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24