Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Graffiti op betonwand van de Haaglandentribune


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

6 januari 2008 4 reacties
ADO Den Haag heeft toestemming gegevens om de betonwand vn de Haaglandentribune met graffiti op te vrolijken. The Longside United roept hierbij de hulp van de supporters in.

Graffiti in het Zuiderpark
Graffiti in het Zuiderpark

ADO Den Haag heeft aangegeven bij de Overleggroep dat de supporters zelf mogen zorgen voor het beschilderen van de betonwand onder de haaglandentribune, mits zelf voor materiaal en de uitvoering wordt gezorgd. Om alles in goede banen te leiden heeft de Overleggroep besloten dat de LSU (The Longside United) deze activiteit gaat coördineren.

Uit ervaring weten The Longside dat de betonwand eerst voorzien moet worden van voorstrijk en watervaste latexverf. De latexverf zal worden aangebracht in groen en gele banen. Hier overheen kunnen eventueel graffitis worden aangebracht. Voor de groen en gele banen worden dezelfde kleuren (RAL kleuren logo ADO Den Haag) gebruikt als op de Aad Mansveld zijde.

Een aantal ideeën voor graffitis zijn bijvoorbeeld; de oude Middennoord graffitis, het Zuiderpark, het Haagse volkslied, een in memorianwand etc. Let op! Uiteraard bestaan er restricties aan de beschilderingen en zal e.e.a. met goedkeuring van ADO Den Haag uitgevoerd kunnen worden.

Kosten

De betonwand beslaat ongeveer 350 m2. De kosten om de betonwand te schilderen is op te splitsen in voorbehandeling, latexverf (incl. schildermateriaal) en spuitbussen.

Deel I: Voorstrijk en latexverf (en matriaal)

Voor 40 liter voorstrijk, 60 liter muurverf en schildersmateriaal is ongeveer EUR 1.400,00 nodig.

Deel II: Spuitbussen

Voor het spuiten van de geschilderde betonwanden is per vierkante meter 1 spuitbus van 400ML ad EUR 4,00 nodig. Spuitmatriaal (als paintcaps ed) is EUR 50,00. Uitgaande van 200 vierkante meter graffiti is hiervoor EUR 850,00 nodig.

Collecte, donaties en sponsoring

Om te kunnen realiseren dat de betonwand wordt beschilderd en wordt voorzien van graffiti is er een bedrag nodig van ongeveer EUR 2.250,00. Om dit bedrag bij elkaar te krijgen zal er een actie worden opgezet waarin alle supporters wordt gevraagd hier aan bij te dragen. Er zal rondom de thuiswedstrijden worden gecollecteerd, er kunnen donaties worden gedaan op het rekeningnummer en er kan gesponsord worden.

Sponsoring

Sponsering is mogelijk per betonwand (7 m2). Het sponsorbedrag, schilderen en spuiten, per wand bedraagt EUR 50,00. De sponsor mag mee beslissen of aangeven (geen reclame) wat er voor graffiti op de betreffende betonwand gespoten wordt. De sponsor krijgt een vermelding op één van de betonwanden.

Coördinatie

Om alles in goede banen te leiden heeft de Overleggroep in overleg besloten dat de LSU (The Longside United) deze activiteit zal gaan coördineren. Resultaten van de collectes, donaties en sponsors zullen dagelijks worden getoond op de verschillende websites. Sponsors kunnen contact opnemen met frans@thelongside.nl of jacco@thelongside.nl. De LSU is eveneens sponsor van 21 m2 betonwand.

Stortingen van collectes, donaties of voor sponsoring kunnen worden gedaan op Postbank nummer 4882958 t.n.v. CreditVision te Zoetermeer o.v.v. Graffiti op betonwand.

De LSU zoekt tevens vrijwilligers (5) die willen helpen met het schilderen van de betonwanden. Let op, dit dient te gebeuren tijdens kantooruren. Heb je interesse? Neem dan contact op met erik@thelongside.nl.

De eerst volgende thuiswedstrijd (FC Dordrecht) zal er gecollecteerd gaan worden. Collectebussen (6) worden door de Nederlandse Hartstichting ter beschikking gesteld.

Reacties

janjazz

Zag op marktplaats partij metalen tuinbanken.
Haalbaar voor E. 500.
Gezegd tegen Arzbach, mooi voor de passage, ik betaal.
Afgewezen ivm veiligheid. Zou mee gegooid kunnen
worden.

Nah, als dat zo zou zijn, moeten we toch echt met de evt. daders gaan gooien!!!!!!!
Donderdag 10 januari 2008 om 02:24 uur

vince

2250,-- . 
Dat verdient een gemiddelde voetballer in een week ?
Selectie is 24 man, laat ze de man 100 euro betalen voor het wanvertoon van het afgelopen jaar en klaar!

Waar blijven de tafels en stoelen? verwarming ?

Zondag 6 januari 2008 om 17:56 uur

arthur

klinkt goed ja, vergroot de betrokkenheid met en verantwoordelijkheidsgevoel voor nieuwe stadion PLUS is goeie stap naar eigen supporterskantine(s) en homes op de haaglandentribune.

dat dat via eigen bijdrages van supporters/seizoenkaarhouders moet vind ik eigenlijk niet zo`n probleem. mijn idee en voorstel naar de club toe is eigenlijk om supporters die meebetalen aan dit soort initiatieven bv. korting(en) te geven op seizoenkaarten. 
ondertussen denk ik wel dat er óók onder de supporters nog wel 1 of andere knalactie moet worden georganiseerd  om een sloot geld binnen te halen, niet direct voor de club, maar voor de supporters en "onze" plek(ken) in het stadion, en dus indirect voor de club. Wie heeft er een knalidee???

Zondag 6 januari 2008 om 16:39 uur

haagsehoolie

eindelijk wat positiefs in 2008!! Klasse dat supporters dit weer regelen. Bestuur schaam je dat we dit zelf moeten bekostigen. Weer duidelijk dat supporters het belangrijkste voor een clup hoort te zijn. Ben benieuwd als het straks klaar is. Hoop dat "oude" beschilderingen uit ZUIDERPARK weer terug komen in deze betonbak!!


Alvast thanks
Zondag 6 januari 2008 om 11:40 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25