Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Groenendijk: uitkijken voor neerwaartse spiraal


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 november 2018

Fons Groenendijk maakt zich zorgen over de prestaties van ADO.

 

De coach is nog wel enigszins positief over de eerste helft, tegen FC Utrecht waarin ADO op achterstand kwam na een blunder van doelman Groothuizen.

 

“Ik vind dat we ons goed herstellen en in de eerste helft de beter kansen hebben”, aldus Groenendijk tegen Fox.

 

Verder is hij niet te spreken over wat er op het veld gebeurt. “Het tempo is te laag, we zijn voorspelbaar. Ik ben niet tevreden over het voetbal wat we brengen.”

 

Naast de blunder van Groothuizen keek Groenendijk ook hoofdschudden naar de twee andere goals. “We spelen niet goed, maar geven de goals ook te makkelijk weg.”

 

Is er sprake van paniek? “We willen niet in een neerwaartse spiraal terecht komen. De verschillen zijn klein.”, zegt verwijst Groenendijk naar nummer zestien FC Emmen die maar twee punten minder dan ADO heeft.

Reacties

FCDH4Evah

@ Kale Hans spijker op z`n kop, zo is het.
Maandag 5 november 2018 om 21:24 uur

Hagenees

@Kale Hans
Dank Kale Hans voor de juiste woorden.
Ik word hier altijd als negatieve supporter betiteld soor sommige.Maar ik kom al vanaf mijn 16e Bij Ado dus al 43 jaar.Dus mag ik ook wel ens mijn gezouten mening geven.
Ik ben bang Kale Hans dat we op deze manier wel op KKK divisie afstevenen.
Fons is gewoon klaar bij Ado,krijgt niemand meer gemotiveerd en zich zelf ook niet meer gezien de lauwe reacties van hem.Straalt ook gen passie en vechtlust meer uit.
Maandag 5 november 2018 om 17:21 uur

KaleHans

Waarom mag ik als supporter die elke keer weer in het stadion zit en hiervoor betaal en dus indirect het salaris van deze jongens betaal geen kritiek leveren???
Ik wil op zijn minst inzet en passie zien (en dan bedoel ik niet de blinde inzet van onze Tom op dit moment). Ik wil een trainer zien die spelers wisselt als deze niet meer brengen wat we op het veld willen zien, en dan heb ik het vooral over Meijers, Groothuizen, Beugelsdijk en Becker. Voor deze jongens zijn er echt wel alternatieven maar het lijkt wel alsof Fons niet durft te wijzigen. Gooi die jonge jongens maar is voor de leeuwen, zoveel slechter als nu kan het toch niet??? Een Goppel (ipv Becker) een Pinas (ipv Beugelsdijk) en een Polly (ipv Meijers) en dan Malone een linie naar achteren ipv Troupee.
Dan had je van Kins op het middenveld kunnen zetten waar nu hopelijk ook Bakker weer inzetbaar is. En voorin met Hooi, Necid en Goppel dan komen er hopelijk meer bruikbare ballen voor Necid voor het doel. Voor Necid is binnenkort gelukkig Zangh inzetbaar, een veel beweeglijkere spits!
En waar Fons zegt dat hij bang is om in een neerwaartse spiraal terecht te komen ben ik bang dat hij het allemaal niet zo goed meer ziet. We zien allemaal al dat het wedstrijden achtereen steeds slechter wordt wat we op het veld zien gebeuren...... dus die neerwaartse spiraal is al een aantal wedstrijden geleden al ingezet alleen hebben we (gelukkig) een El Khayati die dit allemaal met zijn doelpuntjes heeft verdoezeld.
Ook ik zal altijd blijven komen, ben in het verleden ook altijd blijven gaan als we waren gedegradeerd maar ik wil nu echt wel graag is verandering zien.
En dat hebben we tot nu toe van Fons nog echt niet gezien, hopelijk nu snel wel........ voordat het echt te laat is. Die KKK divisie lijkt me nou echt niets...
Maandag 5 november 2018 om 16:25 uur

FCDH4Evah

Ik zie hier mensen a la Jos Luguber die roepen dat het allemaal mongolen zouden zijn die kritiek leveren? Leunstoelhooligans? Mag er geen kritiek worden geleverd? Wordt er volgens jou fijn voetbal gespeeld bij jouw HUP ADO?

Het voetbal is niet om aan te zien. Stel dat we kwaliteit hebben ingeleverd? Betekent dat automatisch dat je zonder mentaliteit en inzet mag spelen?

Betekent het ook dat je week in week uit spelers laat staan die wekelijks door de mand vallen?

Ik blijf toch echt bij mijn eigen standpunt, het is KUT met PEREN!

En dit stukje van Fons geeft mij alleen maar meer onrust. Hij zou woedend moeten zijn.

Ik zit er komende week gewoon weer al staan we stijf onderaan en zit er nog 100 man, dan kom ik nog, want mijn cluppie laat ik never in de steek, maar kritiek is hier zeker op zijn plaats en iedereen wegzetten als leunstoelhooligan die kritiek levert op dit moment is gewoon oznin.
Maandag 5 november 2018 om 13:15 uur

Ronnie

@haagsicoon

mee eens hoor maar er moet wel iets gebeuren hoor.
En dat we achter de ploeg blijven staan lijkt me logisch.
Zondag zitten er gewoon weer 10.000 man ado aan te moedigen hoor.
Maandag 5 november 2018 om 11:44 uur

Haagsicoon

Ach het hele elftal omgooien en roepen dat Groenendijk weg moet is complete onzin.Beetje onrust zaaien wat er niet is dat er wat moet gebeuren lijkt voor iedereen wel duidelijk. Ik zou beginnen me Zwinkels op doel te zetten dat is wat je nu even mist achterin een ervaren doelman.
Het vertrouwen moet weer terug komen door middel van een aantal goede resultaten en dat gaat heus wel lukken de komende periode tja het kost tijd maar de ploeg en trainer afbranden heeft totaal geen nut.
Ik baal ook als een stekker van de resultaten tot op heden het enige wat je kan doen is een beetje positief blijven en de ploeg steunen.
Maandag 5 november 2018 om 10:56 uur

Erwin 070

o ik zie het verkeerd , sorry.
inzet was top , prachtige aanvallen gezien , solider verdedigend
laat staan die elftal :
Maandag 5 november 2018 om 10:07 uur

VAKKIE-l

Begin Groothuizen en Tommie te vervangen en Becker is er weken uit.
Maandag 5 november 2018 om 10:03 uur

Ronnie

@rd en Luguber,

Ik ben het geheel eens met jullie,maar eens moet de ommekeer gaan komen.
Zoals het nu loopt kan het gewoon niet zoveel langer hoor.
ik zeg verder niet dat het hele elftal omgegooid moet worden,want dat is inderdaad onzin.
Maar misschien moeten we de tactiek gaan aanpassen.
Zwinkels lijkt me wel een logische keuze,die straalt echt zoveel meer rust uit.
Groothuizen krijgt echt zijn kans nog wel,Zwinkels is al op leeftijd.
Verder misschien achterin met 5 spelers op rij spelen,aanvallend voetbal is voor ons gewoon veel te lastig.
De achterhoede is op dit moment de zwakste schakel,zowel opbouwend maar zeker verdedigend.
En dat is de basis,geen tegendoelpunten krijgen.
ik zeg dus niet dat er moet worden geslachtofferd maar er moet wel tactisch worden ingegrepen.
Ik hoop dat we de komende weken een beetje positief doorkomen met Az en Ajax als volgende tegenstanders.
Maandag 5 november 2018 om 09:28 uur

rd..

Eens met Jos Luguber.

We eisen nu dat hij het hele team omgooit als iets niet functioneert. Maar dat paniekvoetbal kennen we en daar zouden we van geleerd moeten hebben. Brengt alleen maar onrust je team ondersteboven gooien. Dat het vertrouwen nu een beetje op is, lijkt me logisch. Dus nu kan je rustig handelen. 2 plekken anders bezetten. Wie? Dat laat ik aan de trainer over. Die heeft het vorig jaar uitstekend gedaan met matig materiaal. Hij is nu een aantal goeie jongens kwijt en kwalitatief lijkt het erop dat daarvoor niet iets van hetzelfde kaliber is teruggekomen: GA ER MAAR AAN STAAN!

Van As moet shoppen met een lege portemonnee. Fons moet roeien met de riemen die hij heeft. Dat is de situatie. Daar moeten we het mee doen.
Maandag 5 november 2018 om 08:26 uur

ADO Boy

Fons kap er maar mee deze ploeg krijg jij niet meer aan het voetballen !!!!!!!!!!
Zondag 4 november 2018 om 23:56 uur

Rikkie

En dan zie je die vent weer als een dood vogeltje voor de camera staan.. :bang:
Zondag 4 november 2018 om 23:01 uur

Jos_Luguber

Ah, het anonieme schelden op trainer en voetballers is begonnen. Even kijken welke leunstoelhooligans er onder hun steen vandaan zijn gekropen vandaag.

Hup ADO!
Zondag 4 november 2018 om 22:31 uur

Ano-Niem

Nou Fons, je hebt een grote bek maar als het er op aankomt kies je altijd weer voor dezelfde 11 en durf je niet in te grijpen.

Indy: vast een aardige gozer en wellicht zelfs een talent, maar hij mist nu het vertrouwen in zichzelf en dat gaat gewoon niet goed.

Tommie: is een blinde lompe idioot zonder ook maar een stukje voetballend vermogen. Dat gaat ie compenseren met strijd en dan pakt ie alleen maar kaarten. Grijp in, we hebben een prima talent op de bank zitten.

Beiden backs ook al tijden niet in vorm. Meijers mag kennelijk als aanvoerder niet worden geslachtofferd.

Middenveld: had niet verwacht dit te zeggen, maar we missen Bakker gewoon. Hierdoor komt Lex ook niet in zijn kracht en dat merk je.

Voorhoede: Tja, genoeg over gezegd. Becker lekker laten beginnen op de bank en hopen dat Kishna en Zhang heel snel fit zijn.

Maar het begint met Fons. Hou een keer je bek of voeg daad bij het woord...!
Zondag 4 november 2018 om 21:58 uur

Erwin 070

waarom voetballend opbouwen , als je de spelers er niet voor hebt.beugelsdijk wederom als een blinde erin , bal was al 2 minuten weg , wederom geel door onkunde.
en dat troupee, pfff is geen eredivisie waardig speler.
wederom , pijn aan me ogen , slappe hap .
Zondag 4 november 2018 om 19:41 uur

John Wright

Mogen al die supporters die honderden euro`s betalen misschien totale inzet zien en geen slappe hap en een al even slappe trainer.
Zondag 4 november 2018 om 19:22 uur

John Wright

Als je je goed herstelt schop je er voor de rust twee in. Ik begrijp dus niks van deze totale kletskoek. Misschien weer een allereerst aanzet om toch vooral vertrouwen te houden in de huidige elf. ONZINVERHAAL. INGRIJPEN TRAINER. ....EN GA EENS MEER EN HARDER TRAINEN...
Zondag 4 november 2018 om 19:18 uur

ADO Achter de Dijken

De neerwaartse spiraal is al ingegaan.
Het spel maken tegen `kleinere` clubs kan ADO niet, en uit de verdediging opveren tegen de sterkere tegenstanders lukt nu ook niet meer.
Ik heb overigens maar een (1) goeie kans gezien, die van Lex.


Verder voor het vertrouwen zullen de spelers veeeeel compacter moeten gaan spelen, zodat ze bij wijze van spreken de verdediging niet KUNNEN overslaan !
Even druk zetten op bv Beugelsdijk en de lange pass volgt, wat bijna altijd automatisch bal inleveren betekent.
@RF
Ebuehi was gewoon een hele goeie voor ADO, idd onterecht te vaak als malloot uitgemaakt.
Zondag 4 november 2018 om 19:17 uur

Ronnie

Als je dat allemaal vind Fons,doe er wat aan dan!!!!!!!!!!
Zondag 4 november 2018 om 18:58 uur

RF

Die Ebuie, vaak beschimpt, wordt t meest gemist idem Bjorn in de spits.
Verder niets buiten El K wat inzicht en vernuft heeft.
Zondag 4 november 2018 om 18:01 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -