Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Groenendijk: wissel Becker ongelukkig


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 oktober 2018 31 reacties

Fons Groenendijk is niet te spreken over het uitfluiten van zijn spelers.

 

Met name Sheraldo Becker moest het ontgelden. De aanvaller mistte een kans en werd direct onder een fluitconcert gewisseld.

 

“Wij zijn eigenlijk het slachtoffer van ons eigen succes”, zegt Groenendijk. “We zijn vorig jaar zevende geworden. Het verwachtingspatroon is omhoog geschoten. Ik vind dat niet realistisch”, zegt de coach na afloop van ADO – NAC tegen de NOS.

 

“Spelers worden uitgefloten. Jonge jongens. Dat is niet de manier. We zijn geen Real Madrid”, vervolgt Groenendijk.

 

Becker werd direct na het missen van een kans gewisseld. “Ik heb hem uitgelegd dat de wissel al stond gepland. Het was ongelukkig dat hij net daarvoor de bal overschoot.”

 

Groenendijk wil zijn spelers in bescherming nemen. “Ze hebben er alles aan gedaan vandaag. We hebben meer verdiend dan 1-1. We moeten iedereen steunen. Het zijn jonge jongens. ADO moet één familie zijn.”

Reacties

MiG

@Mike: helemaal eens mbt Becker
@Hmmm: uitfluiten van spelers schiet idd niemand iets mee op. Het ging trouwens nog wel verder dan alleen uitfluiten en dat kan natuurlijk helemaal niet.
Woensdag 31 oktober 2018 om 20:22 uur

gouwenees

Eens met @Hmmm en anderen . Uitfluiten doe je niet. Fons moet Becker (stumper) en Groothuizen (stomper) in bescherming nemen door ze gewoonweg niet op te stellen. Goppel en Zwinkels in de basis en hopen dat die Chinese spits snel herstelt.
Maandag 29 oktober 2018 om 11:55 uur

Hmmm

Overigens ben ik wel eens met dat het in ieder geval tot de winterstop beter is dat Zwinkels en Goppel starten. Na de winterstop weer nieuwe kansen voor Groothuizen en Becker.
Maandag 29 oktober 2018 om 11:44 uur

Hmmm

Je mag best ontevreden zijn, maar uitfluiten doe je gewoon niet.

Ook ben ik het niet eens van mensen die als het even minder loopt gaan roepen om het ontslag van wie dan ook. Zij hebben zeker krediet verdient.
Steijn moest ook weg toen het even wat minder ging en nu is hij "het" trainerstalent.

Soms is het goed om te vernieuwen, maar Groenendijk zit hier pas 2 jaar, dus gun hem nog tijd. dit seizoen is nog maar pas begonnen en behalve Emmen thuis zijn er geen hele gekke dingen gebeurt volgens mij.
Maandag 29 oktober 2018 om 11:41 uur

Oudhaags

Het wordt tijd dat de supporters eens opstaan en de reactie van Fons (zijn functioneren) en van directie eens goed gaan aanspreken op hun gedrag,wij worden hier kots misselijk van.
Maandag 29 oktober 2018 om 10:09 uur

cadaverdog

ik vond het hele team slecht presteren er zit totaal geen lef in, 1 voorbeeld dat zeker minimaal 5x is voorgekomen : hooi loopt vrij op rechts malone heeft de bal hooi vraagt wijst met z`n hand geef de bal diep, maar nee malone draait en speelt breed naar links zo dat de bal weer richting becker gaat. als ze durven hooi in te spelen komt hij zo 4,5 x 1 op 1 tegen de keeper, of anders bij de achterlijn voor een voorzet. ook alle kross ballen gaan van midden naar links nooit naar rechts waar echt alle ruimte is. en dan ja fond mischien volgende keer in de rust al wisselen becker voor gobbel !!!!!!
Maandag 29 oktober 2018 om 09:38 uur

Lex5

Na de zoveelste wanprestatie op rij vrees ik dat ik als voorzitter van de Groenendijkfanclub moet vaststellen dat onze coach de controle kwijt is en vermoedelijk niet meer terug gaat krijgen. Fonsie is te lief voor dit team, dat meer behoefte aan een zweepje heeft.

Als spelers tijdens een interlandweek het vliegtuig naar Ibiza mogen pakken, dan is er iets fundamenteel mis. Die nemen dan hun vak en publiek totaal niet serieus...... en schieten vanaf de zestien spontaan de meeuwen uit de lucht (en lopen lachend terug). Tommie had z’n vrije tijd beter kunnen besteden aan het perfectioneren van z’n traptechniek dan aan ‘t feesten op Ibiza.
Zondag 28 oktober 2018 om 17:47 uur

tanker070

Dag Fons, gooi lekker Goppel erin een tijdje i.p.v. Becker!
Zondag 28 oktober 2018 om 15:40 uur

GroenGeelHart070

Hou het vertrouwen erin mensen! Het team moet gewoon knokken en als dat niet gebeurt, WISSELEN Fons! We zijn geen Real, hoeven we ook niet te worden, maar we willen hard werken zien. Als dat gebeurt kunnen wij wel leven met verliespunten. Kijk naar Groningen. Geknokt tot het eind, verloren, maar een staande ovatie van het half gevulde stadion.
Misschien dat we stootkracht naar voren verloren omdat de linies vooral in de 2e helft zover van elkaar stonden?!
En met Necid komt het goed. Hij werkt hard, legt ballen goed terug. Als vleugelspelers hem straks weten te vinden in de 16... Aan Johnsen moesten ze ook wennen tot de winterstop
Zondag 28 oktober 2018 om 13:36 uur

ADO Boy

Beste Fons als jij een echte trainer ben laat jij meneer Becker eens een week of 5 op de bank zitten !!!! want dit gedrag mag jij niet accepteren als jij de baas ben!
Zondag 28 oktober 2018 om 13:24 uur

Robztw

Uitfluiten eigen spelers, zo kansloos.... Dacht dat ze dat alleen in 020 deden als het spel tegenvalt....
Zondag 28 oktober 2018 om 12:59 uur

Twa

Eigenlijk moeten al die negatieve "supporters" hier gewisseld worden.
Zondag 28 oktober 2018 om 12:16 uur

Haagsicoon

Het loopt even niet en gelijk gaan we aan de poten zagen van de trainer laat Groenendijk maar lekker blijven komt helemaal goed dit seizoen.
Zondag 28 oktober 2018 om 11:30 uur

RF

En hiermee verloor Fons 25% van zijn geloofwaardigheid.
Kort gezegd haalt hij er niet meer uit.
Hij weet het en kan het dus niet keren en keert t volk zich tegen hem.
Lex speelde btw erg goed.
Van As moet opzoek naar andere trainer als dit getob zo blijft doorgaan.
Apart dat Fons ook niets zegt over dat becker bij zn wissel naar de kant wandelde. Leek toch erg op arrogantie en traineren ook van jou Fons!
Zondag 28 oktober 2018 om 11:03 uur

Petje

Fons,
Als je deze spelers niet aan het voetballen krijgt moet je dat niet afreageren op de supporters die ervoor betalen om diezelfde spelers aan te moedigen! Het voetbal is momenteel niet om aan te gluren en je laat falende spelers week op week in de basis staan.
En wat het verwachtingspatroon betreft, gelet op de begroting en deze selectie worden gewoon te veel punten verspeeld. Als jij, Fons, deze spelers niet meer kunt inspireren en op hun zwakke punten kunt verbeteren, lever dan je contract in en ga in je verdere leven doen waat je wel goed in bent: klagen, zeuren en huilebalken.
Zondag 28 oktober 2018 om 09:39 uur

Ronnie

Wat zou het mooi zijn als deze hele rij goedbedoelde meningen word opgehangen in de ado kleedkamer.
Als wij al zo bezig zijn met dit "slappe` voetbal moeten de spelers dit maar eens lezen.
Misschien dan ze dan eens gaan nadenken en een keertje volop druk gaan zetten op Nac,Emmen,De Graafschap,Fortuna enz.
Wij zijn Ado en horen gewoon tegen deze ploegen de 3 punten binnen te halen.
Zondag 28 oktober 2018 om 09:30 uur

tjapi01

De enige reden dat becker uitgefloten werd is omdat je 1-1 staat met nog 10 minuten te spelen . En meneer becker het normaal vind om dan van het veld af te wandelen in plaats van even een rustig sprintje trekken. Het lijkt er dus op dat hij denkt o nou ik eruit dan hoeven we toch niet te winnen. Dit allemaal bovenop zijn zeer matige spel en de slechte resultaten de laatste weken zorgen ervoor dat hij uitgefloten word. Even erna werd bijvoorbeeld hooi gewisseld en die trok wel een sprintje naar de kant. Hooi kreeg een voorzichtig applaus. Zo kan het dus ook.
Het is gewoon simpel becker komt te arrogant over en dat is misplaatste arrogantie .
Zondag 28 oktober 2018 om 09:13 uur

DHFC070

Zo massaal 1 speler uitfluiten terwijl het hele team al weken drama is = not done.
Maar dat overige gebrabbel van Groenendijk over verwachtingspatroon en een dikke sneer naar de supporters = not done.

Wat een mongool joh om na 3 van zulke kansloze wedstrijden met zo`n reactie durven te komen. Waar is die zelfreflectie?
Zoveel wordt er over het algemeen niet verwacht een plek tussen de 9-11 met deze begroting en materiaal is realistisch. Wereldvoetbal mogen we niet verwachten maar zoals er tegen Emmen, Fortuna en NAC thuis is gespeeld kan niet 3 keer voortkomen.
Zondag 28 oktober 2018 om 08:16 uur

kako

Altijd al gezegd dat Fons een huilebalk was. Necid ben ik nooit euforisch over geweest, ik wilde Johnson aan zijn contract houden en wat uitfluiten Becker betreft, allemaal de schuld van Marcellino, heeft heel cadd proberen te overtuigen van de haat tegen hem.
Zondag 28 oktober 2018 om 07:43 uur

Hagenees

@mike
Prima dat je niet eens bent met mij.
We hebben gen Johnson meer dus wat heb ik aan die conclusie van jou.
Ik betaal veel geld voor een seizoenkaart.De spelers en trainer doen er weinig aan om mij te vermaken ,dus ja dan is een fluitconcert op zijn plaats als je wanprestatie levert.Of ben jij in de moed en in een jubelstemming?
Kom op man zo werkt het in de voetbal toch?


Zondag 28 oktober 2018 om 07:41 uur

Mike

@Roberto Wageningen. Je kent Becker nu inmiddels toch wel. Als er bij hem iets niet lukt heeft hij altijd een ‘rouw/baal-moment’. Iets om af te leren maar het is nou eenmaal zo. Na die kans liep hij weer eens te balen waarop hij meteen van het veld af moest. Bovendien vond ik hem regelmatig dreigend over de flanken en heeft hij zeker een aantal 90-100% perfecte voorzetten afgeleverd waar onze spits vergat dat hij voor een man moet komen. Necid was voornamelijk bezig met zijn tegenstander die hem de hele wedstrijd heeft lopen irriteren.

Zondag 28 oktober 2018 om 07:40 uur

Reneetje

Klopt, ADO is geen Real Madrid maar van NAC mag je thuis wel winnen. Begrijp niet waarom zo lang wordt gewacht met wisselen. Becker durfde geen actie te maken en als hij dan een keer een voorzet geeft is die weer te laag. Zonde met zo`n spits die het van voortzetten moet hebben. Daarnaast pakt deze keeper geen punten voor je. Onzeker en geen man waarop de achterhoede kan bouwen. Er zit een veel betere op de bank
Zondag 28 oktober 2018 om 07:36 uur

Mike

@Hagenees. Absoluut niet mee eens. ADO speelde redelijk verzorgd maar in de buurt van de 16 stokte het. Becker heeft zeker 3 voorzetten gegeven waar Johnson iets mee had gekund. Ook andere mogelijkheden waar niets mee gedaan werd. Om moedeloos van te worden. Niet alleen voor het publiek. Pijnlijke conclusie is dat Necid tot nu toe absoluut zijn draai niet heeft gevonden (Nou had Johnson dat ook de eerste 12 wedstrijden nog niet). Je ziet dat wat vorig jaar lukte nu niet lukt. Is dat een reden om een team uit te fluiten??? Als supporter ben je kritisch maar je hoort ook je team aan te moedigen en als 12e man op te treden en dat gebeurde nauwelijks. We hebben daar hier een mooie uitdrukking voor: ‘Ajax-publiek’!
Zondag 28 oktober 2018 om 07:32 uur

Hagenees

Fons is niet te spreken over het uitfluiten van spelers.
Nou je moet is weten Fons waar wij supporteres niet over te spreken zijn!!!!Heb je daar wel eens over nagedacht.
Zonder supporters.spnsors etc geen inkomsten, geen inkomsten geen salarissen dus een beetje meer respect voor de supporters.
Redenen genoeg voor een fluitconcert als je ziet hoe Becker als een zoutzak over het veld loopt.Nee dat is een goede instelling wil je zeggen?
Kom op zeg wij zijn inderdaad geen Reaal Madrid maar dat weten we ook, je hebt het niet tegen randdebielen.Maar met dit elftal verwacht je wel meer inzet en inspanning.
Fons krijgt dit elftal niet meer gemotiveerd dus einde verhaal einde Ado voor Fons lijkt mij.
Zondag 28 oktober 2018 om 07:18 uur

Roberto Wateringen

Spelers uitfluiten is inderdaad niet de manier om ze te motiveren, maar als je ziet met wat voor slakkegang Becker het veld afging, daar zakt mijn broek ook wel vanaf. Wat is dit voor mentaliteit, staat 1-1. Dan zorg je er toch voor dat de wissel snel gaat, kost allemaal tijd. Goppel was direct gevaarlijker. Mijn optie voor de volgende wedstrijd is Becker start op de bank en Goppel in de basis.
Zondag 28 oktober 2018 om 07:09 uur

Ruudje16

Ben nooit gecharmeerd geweest van Becker.
Zondag 28 oktober 2018 om 00:00 uur

AussieAdo

Fons, ik vind jouw een fijne vent, maar jouw dagen zijn geteld.
Jij krijgt dit zootje niet aan het voetballen.
Jij maakt ze voor geen meter gewoon niet beter.
simpel
adios
Zaterdag 27 oktober 2018 om 23:48 uur

Haagse Roel

Ga dan lekker de klaverjasclub in het plaatselijke buurthuis aansturen...…….Wat een gelul zeg. Presteren slapjanus , tot nu toe bak je er geen ruk van.
Zaterdag 27 oktober 2018 om 23:24 uur

VAKKIE-l

Ga presteren en lul niet Fons! Begin die klote keeper te wisselen en ook Tommie kan er ook geen hout van.
Zaterdag 27 oktober 2018 om 22:53 uur

poemba

Ik ben het helemaal met hem eens. Maar had becker in bescherming moeten nemen en eerder moeten wisselen klaar.
Zaterdag 27 oktober 2018 om 22:36 uur

RemcoW

Ik ben idd geen fan van het uitfluiten van spelers, maar Beckers mentaliteit was echt niet om aan te zien vandaag. Sjokte over het veld als hij de bal niet had, om maar niet te spreken over het tempo bij de wissel. Dat is niet de mentaliteit van de ADO-familie. Mes tussen de tanden en altijd door blijven knokken. Becker kan zoveel beter dan wat hij de afgelopen weken laat zien, en zo`n mentaliteit maakt hem niet populairder bij het publiek (en terecht)
Zaterdag 27 oktober 2018 om 22:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Morgen om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24