Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Groep Jansen/Braaksma niet akkoord met begroting


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

13 februari 2008 13 reacties
De groep investeerders rond Lammert Braaksma en Rob Jansen dreigen af te haken. Sportsignaal meldt dat de geldschieters de gepresenteerde begroting niet zien zitten.
Het heikele punt is de tweede hypotheek die de residentieclub in de begroting heeft laten opnemen. “Het komt er nu voor ons op neer, dat wij gedwongen worden om dubbel te betalen. Als wij deze hypothecaire kwestie niet uit kunnen onderhandelen en er verder geen alternatieven geboden worden, dan blijft het voor ons een onmogelijk verhaal en haken wij af.” Aldus Lammert Braaksma in het Sportsignaal Voetbalamagazine.

Braaksma is ook ontevreden over het feit dat de cijfers negatiever zijn dan in het rapport van UNO stond aangegeven. Bovendien heeft hij zich verbaasd dat er al 10 dagen geen contact meer met de SSO is geweest.

Het is nog niet bekend hoe de andere groep –rond Mark van der Kallen- tegen het voorstel aankijkt. Al zou het Lambert Braaksma niet verbazen als ook hij afhaakt. Mocht dit gebeuren, dan is een faillissement van ADO Den Haag bijna onafwendbaar.

Reacties

Peter ( weet het altijd beter )

@ Der Rudy Ik denk te vrezen dat niet onze Haagse Sjonnie ( met alle respect ) FC Den Haag gaat redden van een faillissement. Maar ik zelf denk wel een super goed idee te hebben om FC Den Haag te redden van een trieste ondergang. Maar ik wacht eerst de ontwikkelingen met grote interesse af en zet ondertussen mijn meer dan super goede reddingsplan voor FC Den Haag op papier. Voorlopig moeten jullie het even met dit idee doen : " probeer jullie FC Den Haag bestuur aan hun gezond verstand te brengen, om iedereen met mogelijk creatieve oplossingen de kans te geven om hun reddingsplan voor FC Den Haag voor te leggen, wie weet zitten er daar hele goeie bij ". Met vriendelijke groet, Peter P.S. Mijn idee had ik trouwens al voordat ik hoorde dat de roemruchte club uit Den Haag zwaar in de problemen zat. Tot slot : voor ieder probleem is er een oplossing ook die voor FC Den Haag.
Dinsdag 19 februari 2008 om 04:19 uur

KKH - kalekophagenees

dat komt ook omdat je bokkie heet wedden!?

Maar je hebt gelijk ik wil nu wel weten of we dood zijn of niet! Kom op ook de betalende supporter heeft recht of antwoorden.



KKH

Zaterdag 16 februari 2008 om 21:15 uur

Investeerder Braaksma haakt af




DEN HAAG - De investeerdersgroep Braaksma/Punt/Jansen is afgehaakt als investeerder van ADO Den Haag. De Rijswijkse zakenman Mark van der Kallen is nog in gesprek met ADO, maar is somber over de toekomstperspectieven. Dat hebben zij donderdag laten weten.

De investeerders kunnen zich niet vinden in de tweede hypotheek die ADO Den Haag wil afsluiten op het hoofdgebouw en in de beveiligingseisen die de gemeente Den Haag aan de club stelt. Daarnaast vinden ze de schuldenlast bij ADO Den Haag te groot. De schuld voor dit jaar is inmiddels opgelopen tot ruim 11 miljoen euro.

De club heeft volgens de investeerders minstens 14 miljoen euro nodig om financieel gezond te worden. Voor volgend jaar bedraagt het tekort op de begroting 3 miljoen euro. De groep Braaksma vindt de risico`s te groot geworden.

Met de terugtrekking van de Groep Braaksma dreigt er voor ADO Den Haag surseance van betaling en een faillisement, afhankelijk van de opstelling van de gemeente Den Haag.
Donderdag 14 februari 2008 om 16:45 uur

Der Rudy

LATEN WE DE CLUB ZO MAAR FAILLIET GAAN ?

WIE HEEFT EEN IDEE ????????
Donderdag 14 februari 2008 om 16:27 uur

Der Rudy

WIE

Donderdag 14 februari 2008 om 16:27 uur

Hermanos

Verantwoordelijken hadden het voor het zeggen bij ADO. En nu laten ze de club vallen. Ook de gemeente Den Haag. Jullie hadden op moeten letten. Natuurlijk hadden we geklooi van supporters en die kregen een stadion verbod. Mag dat ook gelden voor de verantwoordelijken van ADO, op die goedbedoelende enkelingen na.
Maar de rest heeft ADO geen goed gedaan. Weg moesten we uit het Zuiderpark, de ziel van meer dan 100 jaar haags-voetbal en eigenlijk weg uit Den Haag. Een meest veilige stadion zonder naam. Ergens op de wereld ooit eerder gebeurt? Noem het maar GFS het Grote Faillissement Stadion.
En over dat gokken, hoe vaak is er gegokt met het nemen van beslissingen?
Gooi dat stadion open met minder regels, maak het gezelliger, een supportershome bijvoorbeeld, de toegangsprijzen lager, voor minder dan de helft van nu, we zijn een eerste divisieclub, bij Feyenoord betaal je minder. Als je de toegangsprijzen aanpast komen er veel meer bezoekers en sponsers zien een redelijk vol stadion, dan willen ze wel komen en dan de groengele wave, goed voor de spelers en publiek.
Donderdag 14 februari 2008 om 15:42 uur

nooit meer ADO DENHAAG

mark v/d kallen die doet het ook niet die heef niet zo veel geld als we denken het is gewoon over 

de geest van ADO DENHAAG is dood gegaan samen met het zuiderpark....
Donderdag 14 februari 2008 om 15:19 uur

Bedroefd

Ik word hier ontzettend droevig van en heb inmiddels het gevoel dat we echt afscheid moeten gaan nemen van ADO...

Eigenlijk wil ik het allemaal niet meer lezen, want het verpest mijn dag alleen maar meer; je hoopt op goed nieuws en je krijgt alleen ellende.
Donderdag 14 februari 2008 om 08:05 uur

Tedo

Mooie naam voor een BV hé bè ma(ar) ..
Woensdag 13 februari 2008 om 19:31 uur

langepino

weg met die jansen!!!laat mark v/d kallen het maar doen!!!
Woensdag 13 februari 2008 om 18:52 uur

denhaag naar de klote

Rob Jansen je maak weer een loze belofde je heb gezeg aan het sterf bed van je vader dat je kosten wat het kost om ADO DENHAAG te redden dus niet je haak weer af jammer voor je vader....
Woensdag 13 februari 2008 om 16:11 uur

Bokkie

Wat een ongelooflijk moeizame onderhandelingen zij dit. En 1 februari had het eigenlijk al rond motten wezen. We leven nu de 13e dus dat is bijna 2 weken overtijd. Als mijn vriendin 2 weken overtijd is raak ik behoorlijk in paniek.....
Woensdag 13 februari 2008 om 13:02 uur

Midden-Oost

Slik......
Woensdag 13 februari 2008 om 12:48 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24