Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Grote onvrede bij ADO-fans na beker-zeperd


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 september 2015 15 reacties

Het ongenoegen bij de supporters van ADO is flink toegenomen na de bekernederlaag tegen de amateurs van Genemuiden.

 

Op Club Achter de Duinen zijn dinsdagavond en woensdagochtend veel boze reacties geplaatst over de beschamende uitschakeling van ADO in de KNVB-beker.

 

Ook op social media barst het van de negatieve reacties. Dit wordt ook gevoed door de negatieve reeks van drie nederlagen in de eredvisie.

 

Zo wordt op Facebook opgeroepen de komende thuiswedstrijd tegen Excelsior te boycotten. Volgens het AD willen supporters twee vakken de eerste twaalf minuten leeg houden.

Reacties

Wes

@janvele
Of je volgt de berichtgevingen niet of je leest heel selectief. Maar wat jij schrijft klopt geen klote van.
Woensdag 23 september 2015 om 21:18 uur

janvele

@Slimpie.
Perfect. Echter Wang moet dan ook de portemonnee trekken. Ik denk dat hij dat echter niet wil of het geld niet heeft en zich heeft misrekent. Beetje onbezonnen daad om ADODenHaag te kopen.
Woensdag 23 september 2015 om 20:56 uur

Mr. FC DEN HAAG

Volkomen terecht en Henkie neem heel snel je teringzooi mee want wij zijn helemaal klaar met jou en die walgelijke slappe spelersgroep!
Woensdag 23 september 2015 om 19:08 uur

Slimpie

Meneer Wang,
Het is niet anders, maar u bent de eigenaar van Ado Den Haag. Niemand weet of hij /zij daar blij mee moet zijn, want wij hebben u nog niet echt leren kennen. Er van uit gaande dat u goede bedoelingen met onze club heeft is het misschien zinvol om met de grootste spoed de volgende acties/stappen te ondernemen:
Laat u adviseren door integere en onafhankelijke personen, die hun sporen verdiend hebben in het Nederlandse voetbal, aangevuld met een persoon uit uw- en de Haagsche cultuur.
Stel een krachtdadig en representatief bestuur samen.
Stel een krachtdadig en onafhankelijke algemeen directeur aan.
Verwijder alle niet ter zake doende personen, die constant hun (eigen belang)invloed trachten in te brengen, uit de onmiddellijke omgeving van de organisatie.
Stel per direct een krachtdadige trainer aan en geef hem de gelegenheid om tot december weer enige spirit en geloof in eigen kunnen in het team te brengen teneinde in de december transferwindow de ploeg aan te vullen met de noodzakelijke versterkingen en het laten verdwijnen van de niet meer voor de club bruikbare spelers.
Maak gebruik van de netwerken en positieve kanten van Martin Jol, maar houdt zijn hele hofhouding buiten de Ado Den Haag deur.

Zoalks zo velen wil ik alleen het beste voor de club en zijn hondstrouwe supporters!!!!!!!
Woensdag 23 september 2015 om 18:45 uur

Hagenees

Kale Hans
@hagenees
Je hebt helemaal gelijk kortzichtig en oliedom
Woensdag 23 september 2015 om 17:02 uur

KaleHans

Als jij ook vind dat wat er nu op het veld gebeurt direct de oorzaak is van Vansen/Wang dan is er maar 1 iemand dom jan...... en erg kortzichtig!!
Woensdag 23 september 2015 om 15:18 uur

janvele

@Kalehans
Je hebt er moeite mee om te zien dat er meer mensen zijn die de werkelijkheid onder ogen zien. Je gaat dan als altijd wild om je heen slaan en dingen roepen die nergens op slaan. Wordt toch eens nuchter en zie wat er met je club gebeurt. Je kan je ogen daarvoor toch niet sluiten of ben je werkelijk zo dom.
Woensdag 23 september 2015 om 15:04 uur

KaleHans

@dick, je lijkt janvele en arie wel door dit te roepen. Dit is allang gaande zolang Fraser er zit (en ook al in de tijd van Steijn) Er moet is een echte trainer voor deze groep komen te staan, er zitten echt wel een aantal spelers kunnen die (veel) beter kunnen dan ze tot nu toe (een enkele wedstrijd daargelaten) laten zien. Een trainer die een hechte groep kan smeden, ervoor kan zorgen dat deze groep voor elke meter vecht en dat elke wedstrijd en niet af en toe. Een trainer die de rotte appels er uit durft te halen en man en paard aan durft te wijzen. Een trainer die spelers ook beter kan maken!!
Henk is van het pappen en nat houden net zoals Steijn.
Het is volgens Wang en Wigt een tussenjaar maar als dit zo doorgaat kan het (hoop ik) voor een aantal mensen wel is een erg kort tussenjaar worden.
Woensdag 23 september 2015 om 13:39 uur

FC Jeff

@dick

Met alle respect maar dit wat je zegt is allemaal grote onzin. Voor dat wang en consorten er waren was het voetbal al kut en ja toen stond fraser ook aan het roer. Kortom fraser is niet (meer) geschikt voor deze functie. Laten we nou in gewoon investeren in een goede trainer in plaats van elke keer maar de onervaren assistent naar voren te schuiven. Dat is het wanbeleid wat hier gebeurt. En volgens mij heeft kallen dat gedaan niet Wang
Woensdag 23 september 2015 om 13:32 uur

ruudje

Zal anders om doen als na 12 minuten niks is allemaal naar beneden gaan.
Woensdag 23 september 2015 om 13:13 uur

dick

@dewa

Natuurlijk ook Fraser is mede schuldig. Maar geloof me , dit is het resultaat van wan beleid. Bestuurd worden door een man die duizend kilometer of meer verderop is , wat luitjes heeft aangesteld zonder kennis van zaken en /of binding met ADO Den Haag , dat is smeken om problemen.
Echt , al zet je ik weet niet wie voor de groep , het gaat om veel meer dan dat.
Tijd voor de gemeente en lokale ondernemers om de koppen bij elkaar te steken en zorgen voor het verdwijnen van een eigenaar die louter en alleen uit is op winstbejag. dan keert de cultuur van ADO terug en zullen de resultaten beter zijn. 100 % zeker weten !
Woensdag 23 september 2015 om 13:07 uur

ENW02

Als je de club zo in verlegenheid brengt moeten ze afscheid van je nemen. Hij roept al 2 jaar dat het een mentale kwestie is. Maar nog steeds niet opgelost.
Wij zitten dus naar een team te kijken waarvan de meeste spelers er zo min mogelijk voor willen doen.
Oprotten met al die b keuzes van Feyenoord. Ook al die stumperds zoals wormgoor die het haar en een tatoo belangrijker vinden. Ik schaam me dood voor mijn eigen club. Overal lachen ze je uit. Ben echt heel veel gewend maar een nederlaag tegen de nr 4 met 10 man 20 min uit de hoofdklasse is het hoogtepunt.
Woensdag 23 september 2015 om 12:37 uur

Daily Shorts

prima dat boycotten. al genoeg kut wedstrijden gezien die pijn doen aan je ogen.
Woensdag 23 september 2015 om 11:16 uur

dewa

Gewoon zwaaien met die witte zakdoekjes en het probleem is zo opgelost. Alles is beter dan deze dramatisch slechte trainer.
Woensdag 23 september 2015 om 11:16 uur

Anne van Schuurman

Ja en daar zitten heel veel weldenkende betrokken oude supporters bij!
Woensdag 23 september 2015 om 11:10 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24