Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Hakansson gaat, Victoria op proef


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 augustus 2007 28 reacties

Het contract van Jesper Hakansson is ontbonden. De 26-jarige Deen keert terug naar zijn vaderland. Hij heeft heimwee.

Op de website van ADO Den Haag zegt hij dat hij zijn tijd bij de club als zeer prettig heeft ervaren ondanks dat hij niet veel aan spelen is toegekomen. Hakansson is al met al ruim een seizoen aan de Residentieclub verbonden geweest. Het vertrek van de aanvallende middenvelder komt slecht uit nu Richard Knopper geblesseerd is.

Nieuw, maar op proef, is Raymond Victoria. De voormalige speler van Willem II zou de verdediging moeten versterken. De 34-jarige Victoria heeft op dit moment geen club in het betaald voetbal.

Lees meer over

Reacties

ADOsexual

Nu hij weg is [Hakansson] heb ik even de behoefte om hardop te denken.

3-5-2 v.r.n.l.

Postma (of Wagenaar, zal me jeuken eigk wie er keeper is);

Rijaard, Tex (volgend jaar Schut??), Moussa;

Verhoek, Schwiebbe, Ranko, Coster, Cornelisse;

Meric, Hoogendorp of Vd Haar (ik zie eigk weinig verschil tussen die 2)

Meric wat mij betreft in de basis, die jongen is goed, heeft echt potentieel. Dat wordt je beste speler..

Vrijdag 24 augustus 2007 om 17:10 uur

Hakansson

Hakansson naar Lyngby BK
Jesper Hakansson heeft alweer een nieuwe werkgever gevonden. Het contract van de Deense middenvelder bij ADO Den Haag werd eerder deze week ontbonden. De 26-jarige voormalige jeugdinternational reisde direct door naar zijn geboorteland om een verbintenis te ondertekenen bij Lyngby BK.
De komst van de speler werd daar mogelijk gemaakt door een sponsor. Hakansson wilde vanwege privé-omstandigheden terug naar Denemarken. In Nederland was hij eerder actief voor sc Heerenveen en RBC Roosendaal en droeg hij sinds de zomer van 2006 het shirt van ADO Den Haag. Door veel blessureleed werd zijn avontuur er geen succes.
Bij Lyngby BK draagt hij rugnummer 11. Maandag maakte hij zijn debuut in de uitwedstrijd tegen Aarhus GF.
Vrijdag 24 augustus 2007 om 15:47 uur

OscarW

Niets is er makkelijker om kritiek te leveren aan de zijkant, vooral als je geen verantwoordelijkheid draagt. Geldt ook voor mij. Net als de rest van NL heb ik overal een mening over, dus ook over het voetbal bij ADH.

De afgelopen 10 jaar zie je hetzelfde beeld. Proberen een ervaren speler te halen die we als redder zien. Voorbeelden genoeg. Helaas is het iedere keer niet gelukt en het zal naar mijn mening ook nooit lukken. Wel als je al een aardig elftal hebt dat op 1 plaats versterkt wordt met een ervaren speler, maar dat een totaal andere situatie dan we tot op heden hebben meegemaakt. Blijf positief, zie in Vloed toch iemand die oog heeft voor de balans in het elftal.

Vrijdag 24 augustus 2007 om 14:59 uur

Bokkie

@Joop: ik moet een beetje lachen om je belerende toontje maar al met al weet ik wel meteen een goeie schuilnaam voor je: DOMINEE (dus kom, gooi er nog maar eens een leuke oud Hollandse spreuk tegenaan of nog beter eentje uit de bijbel)
Vrijdag 24 augustus 2007 om 13:26 uur

Joop

@Bokkie

Al eerder heb ik bemerkt, dat goed lezen iets te veel gevraagd is voor vele shouters. Vandaar mijn speels neergezette opmerking over de schuilnaam. Ik kon en kan me moeilijk voorstellen dat we op deze site met dusdanig belangwekkende zaken bezig zijn dat er met serieuze schuilnamen moet worden gewerkt. Daarom Bokito, toch intellectueel nog net van een lagere orde dan de mens. Snap-ie? 
Wat het voetbal betreft: gefeliciteerd met je bestendige oordeel over de kwaliteiten van onze verdedigers, maar ik heb wel eens ergens gelezen dat alleen mensen die nadenken van mening kunnen veranderen. Ik zie het bijgestelde oordeel over bijvoorbeeld het koppel Kum-Texeira met belangstelling tegemoet.
Vrijdag 24 augustus 2007 om 12:55 uur

www.voetbapprimeur.nl

Raymond Victoria hoopt in de zeer nabije toekomst een contract te tekenen bij ADO Den Haag. Volgens het AD is trainer Wiljan Vloet erg tevreden over de verdediger en zal hij snel een verbintenis signeren.
"Ik ga ervan uit dat ik dit seizoen bij ADO Den Haag speel", aldus de 34-jarige verdediger. Afgelopen seizoen speelde Victoria voor AEK Larnaca, waar hij op non-actief werd gesteld. Naar eigen zeggen is het onduidelijk waarom dat is gebeurd.

Vrijdag 24 augustus 2007 om 11:10 uur

Bokkie

@Joop: Ga jij maar lekker door met raden waar Bokkie een verbastering van is en je krijgt 100,- als je het raadt ;-) 
Maar goed, Rijaard dus; ik vond hem niks, ik vind hem niks en ik zal hem nooit wat vinden (en ik heb ook nooit anders geroepen) En Kum hoort m.i. nog steeds náást Tex in het centrum te staan want wie zet je er anders neer???!!???
Vrijdag 24 augustus 2007 om 10:54 uur

Joop

@Bokkie (schuilnaam voor Bokito?)
Aan het eind van het seizoen was op deze hele site NIEMAND te bespeuren die Rijaard weg wilde hebben. In elke opstelling was hij de rechtsback. Iedereen juichte zijn nieuwe 2-jarig contract toe. 
We hebben nu TWEE wedstrijden gehad en nu zou hij er niets meer van kunnen? Hadden jullie dat niet wat eerder kunnen zeggen? Of jullie hebben een paar jaar zitten pitten, of het is puur zeuren. 
Waarde oordelen op deze site stellen niks voor. Voorbeeld: beteren dan Kum en Texeira waren er een paar wedstrijden geleden niet volgens de shouters. En nu???? Het is net als met mijn zoontje: wat hij niet heeft wil hij hebben en als hij het heeft kijkt hij er niet meer naar om en wil weer iets anders.
Vrijdag 24 augustus 2007 om 09:54 uur

ADOsexual

@Bokkie

Rijaard moet ook met ouderschapsverlof, hij is met zijn hoofd ergens anders joh..
Vrijdag 24 augustus 2007 om 09:26 uur

Bokkie

@ADOsex: Ik zie Rijaard ook het liefst in het centrum ... van de stad! Wat een prutser is dat, ik begrijp echt niet wat je in hem ziet. Verdedigend laat hij altijd steken vallen en opkomend stranden bijna al zijn acties door onvermogen.
Vrijdag 24 augustus 2007 om 08:29 uur

ADOsexual

Victoria is een actie van wanhoopsopportunisme
Vrijdag 24 augustus 2007 om 00:22 uur

ADOsexual

Den Haag moet eens kappen met belegen en notoire geblesseerde spelers te halen, van die wanhopige aankopen allemaal zeg... Gewoon een degelijke speler halen die fysiek altijd 200% in orde is, er altijd staat en niet in de winter van zijn carriére zit.
Die Victoria man... een middelmatige speler, kan ook bijna met pensioen. Haal SCHUT, test Rijaard in het centrum naast hem (die twee samen is een tankzware verdediging waar NIKS doorheen komt). DOE IETS, verzin iets creatiefs, probeer dingen uit, doe wat zinnigs. Doe slim zaken, maar ga geen wanhoopsaankopen doen.. Den Haag heeft niemand rondlopen die verstand heeft van ZAKEN DOEN (een Jorien van den Herik of zo)
Vrijdag 24 augustus 2007 om 00:19 uur

ADOsexual

Idd ja! die ene kopbal, uit een hoekschop was het niet? Naja, boeie, hij speelt zeer zelden.. Ze hebben liever Dickoh-Keller. Vaag..
Schut is volgens mij de grootste Nederlandse veldspeler ooit. (1 meter 94 en 98 kilo, asjeblieft, ga er maar tegen aan staan, nou, niet dus!). Halen die gozer!
Knopper mag van mij ook wel vertrekken zeg.. eeuwig geblesseerd, drukt alleen maar op de begroting en hij is duur.
Vrijdag 24 augustus 2007 om 00:10 uur

HENK

zolang is ie er toch niet uitgeweest.. volgens mij scoorde ie nog tegen psv thuis vlak voor het einde van de competitie
Donderdag 23 augustus 2007 om 23:52 uur

ADOsexual

@Henk

Ik weet het niet hoor... Schut is héél lang geblesseerd geweest, al een paar jaar. Hij is nu al een tijdje weer volledig hersteld maar komt in Utrecht gewoon niet aan de bak en niemand anders wil `em hebben... Wij moeten eens polshoogte gaan nemen... Bij ons zou hij zéker een basisplaats hebben. Schut halen lost gewoon je problemen centraal achterin op, klaar. Die jongen is een 1mansverdediging.
Donderdag 23 augustus 2007 om 21:47 uur

HENK

@ADOsexual

ik denk het wel (de clubs voor het uitkiezen), wat dacht je van die El Hamdaoui ofzo van Willem II, de top 3 trekt aan hem en hij heeft een jaar niet gespeeld
Donderdag 23 augustus 2007 om 20:14 uur

vak Q

350 supporters nemen weer de moeite om naar RKC WAALWIJK  af tereisen om hun ADO DENHAAG te steunen er gaan twee a drie bussen en de rest gaat met de auto.
Donderdag 23 augustus 2007 om 11:15 uur

ADOsexual

@Henk

Ik denk niet dat Schut de clubs voor het uitkiezen heeft omdat `ie zolang uit de roulatie is geweest. Maar hij is in de Domstad helemaal uit beeld geraakt. Als `ie niet in deze pauperdivisie wil voetballen (en geef `em eens ongelijk) dan is hij allicht iets voor volgend jaar [mits we promoveren] want zijn contract loopt dan af en ik denk niet dat ze met hem door willen dus kunnen wij hem allicht transfervrij halen (met een allicht hogere begroting dan dit jaar). We moeten hem in gedachten houden. Schut is een goeie (Jaap Stam past 2x in hem :D ) en heeft ervaring op een hoger niveau.
Donderdag 23 augustus 2007 om 10:55 uur

michel

Goh wat heeft ADO een Budget Wel 10,1 miljoen voor een eerste divisie club, waar blijkt dat uit dat je spelers moet halen die uitgerangeerd bij hun huidige club. Ga zo door bestuur dan kom je er wel. Misschien wil henk Fraser en Gentile de stoute schoenen ook maar weer eens aantrekken dan is het helemaal compleet. Oja misschien kunnen de scouts een kijkje nemen bij Erwin Koeman een linkspoot die speelt ook weer bij een amateurclub.
Donderdag 23 augustus 2007 om 09:10 uur

HENK

@ADOsexual

hij is daar ontslagen omdat ie een grote bek had in de media, van dat het daar zo corrupt was als een ik weet niet wat, niet omdat ie niet kon voetballe

en schut is een topper!!!!!!! is ie wel fit dan? zoja, die komt echt niet naar de jupiler league
Woensdag 22 augustus 2007 om 19:49 uur

peet

neem victoria er maar bij naast texira is wel een goeie voor jupiler  en dan nog 2 spelers erbij halen denhaag anders word het een pleures seizoen en promoveren we nie.kom op denhaag
Woensdag 22 augustus 2007 om 16:42 uur

OscarW

Heimwee, ik geloof er niets van. Misschien heeft hij zijn kansen ingeschat en gedacht dat het voor hem niets zou worden. 
Ik ga niet hopen dat hij de kansen van het hele elftal als (te) laag inschat.
Wat betreft "Victoria". Goeie naam, betekent zoiets als "overwinning".

We blijven positief. Hup ADH.
Woensdag 22 augustus 2007 om 11:53 uur

ADOsexual

Hoeven we niet! Die vent is bij Larnaca ONTSLAGEN!!! ze moeten ook eens een keer gauw nokken met die belegen voetballers. Is die Schut van Utrecht niks? Is hertseld van z`n knieblessure maar komt daar niet meer aan spelen toe, kunnen wij wel goed gebruiken! Wat een tank is die gozer!!!

Woensdag 22 augustus 2007 om 10:28 uur

Joop

Ik heb nieuws: Naast de damesafdeling gaat ADO ook met een veteranenelftal aan de competitie deelnemen. Ondanks zijn jeugdige leeftijd (hij wordt over een paar maandjes pas 35) heeft Rob Jansen Victoria toch aanbevolen voor het nieuwe "oude" team.  Een vriendendienst. Geprobeerd wordt nog Hofstede terug te halen.
Zeg me wie je vrienden zijn en ik zal zeggen wie je bent (oudhollandse spreuk) 

Woensdag 22 augustus 2007 om 09:20 uur

HENK

denk dat ze hem wel een contract aanbieden.

van stoffels en kum word ik ook niet bepaald vrolijk.

en teixeira pakt ook regelmatig een kaart dus ik denk dat ie zeer bruikbaar is.
Dinsdag 21 augustus 2007 om 22:58 uur

Dag

DAAAAAAAAAAAAAGGGGG

Weg met die ouwe Victoria
Dinsdag 21 augustus 2007 om 22:37 uur

Bokkie

Leuke speler maar zó blessuregevoelig dus ben er niet rouwig om want daar kun je je spel toch niet op afstemmen. Wel een beetje zuur dat Knopper geblesseerd is. Misschien toch maar 4-4-2 proberen met Ricky en V.d. Haar als spitsen, dat hebben ze bij RKC ook gespeeld.
Dinsdag 21 augustus 2007 om 19:24 uur

pajam

jammer vond jesper een goede speler, waar we op J-League nivo veel plezier aan hadden kunnen beleven.

en victoria, tja, we hebben al jaren een bejaardensoos tocg bij e club?
Dinsdag 21 augustus 2007 om 19:17 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24