Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Handhaving is de doelstelling


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 augustus 2010

John van den Brom staat aan de vooravond van zijn competitiestart bij ADO Den Haag. Hij is duidelijk over wat ADO Den Haag dit seizoen te doen staat: handhaving in de eredivisie zonder nacompetitie.

“Iedereen wil meer, maar we moeten realistisch zijn. Eigenlijk kun je pas in januari zeggen waar je staat, als je alle clubs gezien hebt.” Aldus de oefenmeester in de Telegraaf. Vorig seizoen sprak de Haagse clubleiding nog uit om voor de twaalfde plek op de ranglijst te gaan.

De eerste wedstrijd tegen Vitesse is gelijk een bijzonder duel. De Amersfoorter speelde 324 competitiewedstrijden voor de Arnhemse club en heeft 93 doelpunten achter zijn naam staan.

“Toen het competitieschema bekend werd, was ik heel blij met deze wedstrijd. Ik kreeg meteen een heleboel leuke reacties en kan niet wachten tot het zondag is. Ik word bij Vitesse altijd heel goed ontvangen en kom er met veel plezier.”

Reacties

Harrie

Ik herinner me van het begin van het vorige seizoen dat Atteveld door ons allemaal de hemel werd ingeprezen. Onder zijn leiding zou de lijn van de laatste 4 wedstrijden van de 2008/2009 worden voortgezet. Toen een paar druiloorspelers te hard moesten gaan werken begon het gedonder. Dat heeft de club een half miljoentje gekost aan onnodig salaris en afkoopsommen.Weten we dat niet meer?

Nu gaan we een onbeschreven blad als trainer liefkozend "Onze Johnnie" noemen na geweldige overwinningen in een nietszeggende oefenperiode. Waarom?

Ik hoop van harte dat we met Sjonnieboy, ondanks zijn 020 verleden en voorkeur, nooit meer verliezen. Maar laten we niet vergeten dat geen een trainer beter is dan zijn spelersgroep. Zelfs onze wonderboy Steijn (nog zo'n snelbenoemd icoon!) niet!

Vrijdag 6 augustus 2010 om 14:11 uur

Tja

Een mooi streven, helaas denken er zo'n 6 clubs zo.

In januari kan je pas zeggen waar je staat, want dit zal een vreemde competitie gaan worden.

In principe kan  je van de meeste ploegen winnen, maar ook verliezen, kleine details en de zeister slaven kunnen het verschil maken.

We hebben nu een fatsoenlijke trainer staan met een eigen visie die nu door het team vertaald moet worden in overwinningen.

 

Succes mannen.

Donderdag 5 augustus 2010 om 17:38 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Heracles Almelo Logo ADO Den Haag
2-0
13 september 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag, om 12:15 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Heerenveen 2 - 6
2 PSV 2 - 6
3 Vitesse 2 - 6
4 VVV-Venlo 2 - 4
5 FC Twente 1 - 3
6 Feyenoord 1 - 3
7 Heracles 1 - 3
8 Ajax 1 - 3
9 AZ 1 - 1
10 FC Utrecht 1 - 1
11 PEC Zwolle 2 - 1
12 RKC Waalwijk 1 - 0
13 FC Groningen 1 - 0
14 ADO Den Haag 1 - 0
15 Willem II 1 - 0
16 FC Emmen 2 - 0
17 Sparta R'dam 2 - 0
18 Fortuna Sit. 2 - 0