Helmond Sport bezorgt ADO nieuwe domper

28 oktober 2022 4 reacties

ADO Den Haag heeft vrijdagavond met 2-1 verloren van Helmond Sport, een nieuwe domper.

In Helmond was de thuisploeg met 2-1 te sterk voor ADO. Een flinke tegenvaller voor de ploeg van Dirk Kuyt. Helmond Sport staat op de een na laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie en stuurde eerder deze week de trainer nog de laan uit.

Binnen een paar minuten stond het al 1-0 in Brabant. Helmond Sport profiteerde van geklungel tussen Denzel Hall en Guillem Rodriguez. In de tweede helft bracht Hall ADO wel weer op op gelijke hoogte.

Kort na de gelijkmaker kreeg ADO een penalty tegen nadat Hugo Wentges bij een corner zijn tegenstander raakte. De ADO-doelman wist de pingel op knappe wijze te stoppen. Jammer genoeg voor ADO kwam Helmond een paar minuten later alsnog op 2-1.

ADO had in oktober nog niet verloren. In de laatste wedstrijd van deze maand ging het toch nog mis. Door deze nederlaag staat ADO nu 17e in de Keuken Kampioen Divisie.