Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

'Helmond Sport zit in maag met Tom Beugelsdijk'


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 mei 2023 Nog geen reacties

Na negen maanden Helmond Sport is het perspectief van Tom Beugelsdijk vertroebeld en is de grote vraag hoe nu verder.

 

Een immens contrast met de zomer, waarin Helmond voor het eerst in jaren bevangen was door transferkoorts en de ervaren cultvoetballer werd gepresenteerd, zo schrijft het AD. Met een lucratief contract dat nog tot en met 2025 loopt.

 

Het begin was ook best veelbelovend. De immer opgewekte persoonlijkheid had de eerste drie duels nog gemist door een schorsing voor gokken op eredivisieduels in zijn tijd bij Sparta. Nadat Beugelsdijk bij zijn Helmond Sport-debuut al na elf minuten geel pakte en in zijn tweede duel Almere City overtuigend werd verslagen (3-0) speelde hij alles tot de WK-onderbreking.

 

Maar in de laatste zeventien duels maakte hij geen minuut meer. Op een oefenpotje tegen Willem II na, waarin hij een uur mocht opdraven. Beugelsdijk geldt inmiddels als derde of zelfs vierde keus.

 

Na de terugkeer van Jurgen Streppel in Helmond (als technisch manager) en de entree van Peeters als trainer vertolkt Beugelsdijk een rol in de marge. Ondertussen blijft hij zich professioneel opstellen.

 

Dreigt een breuk met Beugelsdijk op De Braak? Met een salaris waar menig Kamerlid jaloers op zou zijn, vormt hij volgens de krant inmiddels een hoofdpijndossier in Helmond: de BN’er kwijnt weg op de bank en dat als grootverdiener in de Keuken Kampioen Divisie. In augustus wordt hij bovendien 33 en zijn contract loopt dus nog twee jaar door.

 

Dus is de vraag: hoe nu verder? Een vroegtijdig vertrek waarin zowel club als speler water bij de wijn doen? Houdt Beugelsdijk zijn poot stijf, wat zijn goed recht is? 

 

Zelf baalt Beugelsdijk van zijn debuutseizoen. ,,Dit is een teleurstellend halfjaar”, stelt de verdediger. ,,Het is vervelend om op de bank te zitten. Maar dit is niet de eerste keer. Mijn carrière bestaat uit ups en downs.”

 

Van een voortijdig vertrek wil hij niets weten. ,,Ik laat alles op me afkomen, maar ik ben geen opgever”, zegt Beugelsdijk resoluut. ,,Er moet gewoon een tandje bij. Ik heb vertrouwen in mezelf en moet rustig blijven.”

 

Al helemaal nu hij geopereerd is aan zijn lies. ,,Ik mag twee weken niet sporten, komende woensdag mag ik weer beginnen. De vraag is dan wel hoe ik ervoor sta en hoe snel ik weer kan meedoen.”

 

Lees meer over

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26